Jenny Häggblom

2010-01-31
21:17:29

Packat och klart
Moikka!

Vilken rubrik! Jag är så fyndig ibland!? Nu är de packat ock klart, bara att åka, nästan! Jag har lite kvar men det är sådant som jag behöver ännu.

Kollade igen på Medicinmannen, vet inte varför men alla andra filmer är färdigsedda redan så det är bara den som man kan se igen. Så jag ser den igen.

Jag vill hem eller stanna!? Jag vill stanna! Jag vill inte hem, inte tillbaka till Bollhalla inte tillbaka till snön. Alltså jag kom fram till ikväll, kan ses som trögtängt, men när jag pratar väder med de hemma så säger de att det snöar och är 10 minus och jag säger att solen skiner och är 15 plus, men klagar ändå om det blåser. Alltså det är så typiskt mig! Men nu är det bara sova och sen flyga i princip. Shutteln plockar oss 3.30 imorgon, eller snart. Så jag ska nog göra mig klar för natten nu!

Jag kommer nog inte uppdatera innan jag kommer hem nu men jag får se. Om något plan är försenat så kanske det går att klämma in någonstans. Annars uppdaterar jag med massor av bilder på tisdag!

God natt!

2010-01-31
18:50:06

Lasagne
Hej!

Kom just ut ur duchen, kändes så skönt. Blev inte så jobbigt fyspass som jag ville men jag kände i knäet och 2 portugiser tog resten av utrustningen så jag fick nöja mej med lite ditt som datt. Men jag är klar och det är skönt. Blev i alla fall 40 minuter på motionscykeln till att börja med så jag fick lite uthållighetsträning.

Just nu värmer jag ugnen för att laga lasagne här är inte det lättaste, det står bara på portugisiska på paketen och då vet man inte vad man ska göra. Jag är hungrig! Men det är mat om en timme ungefär! Om jag har tur, som jag sällan har kanske under en timme. Så bereder mig på att få mat till sängdags!

Nu ska jag kolla in händelserna i världen eller något sådant medans jag väntar!

Återkommer!

2010-01-31
15:58:01

10/10

Tjenare!

Nu är jag hemma från träning igen. Träningen gick bra, tränade 3 timmar presseningsträning, dvs målträning. Körde 55m, 72m och 85m. Och träffarna var som högst 10/10, 7/10 och 8/10. Så jag är helt nöjd! Speciellt med 55 meters för där missade jag 2 på 3 omgångar, alltså satt 28/30! Ganska ok! Sen körde jag bunker, puttning och slutade med rangen. Just nu har jag en väldigt hög träffprocent på uslagen på par 4or. Har missat 4 under tävlingen, av 3x14 så av 42st. Det är ganska bra, även om drivern inte fungerade i början!

Imorgon ska vi åka hem :( och måste lämna detta ställe men jag sörjer nog inte för jag vill just nu bara hem och träna mig ännu bättre med hjälp av Niklas och inte någon annan, dessutom vill jag inte stanna i detta landslag längre än jag behöver! Det är inte roligt faktiskt. Men jag måste hålla ut 1 år till knappt, till 31.12.2010 sen är de finito för mig!

Men nu ska jag vila en stund och sen ska jag gå ner till Sports Academy och gymma. Har bilder därifrån också så de kommer också komma upp här under följande vecka när jag är hemma.

Kram


2010-01-31
08:24:09

Alarm
God morgon!

Vilken morgon. Sanna hade klockan och ringa 6.10, hon skulle ju gå caddie. Men hon snoozade till 6.40 och sen till 7.00 så vem fick ta smällen med väckarklockorna om inte jag! Så jag vaknade 6.10 och kunde inte somna om. Men jag var inte så trött så det fick gå. Däremot har jag inte fixat mig alls. Just nu käkar jag frukost.

Ska sticka till banan om en timme kanske. I alla fall så jag hinner träna några timmar :P Eller många timmar.

Skriver mer ikväll!

Hejhopp

2010-01-30
22:13:24

Knivar är farliga
Hej!

Min uppdatering kom jag på att ha vart dålig men jag har nätet att skylla på. Det fungerar inte alltid som jag vill. Men i alla fall så skriver jag lite extra nu. Om det nu är något att tala om.

Jag ville egentligen bara skriva att jag råkade ut för en liten olycka imorse, självvållad dock... Jag stack kniven i handen, och jag kan ju säga att det var en vass grillkniv som har långa tänder. Jag skulle skära bröd och så slant det någon stans. Hmmm... men jag är medveten om att det var helt mitt fel.

Jag kom fram till i duchen att jag inte spelat tävling på 6,5 måndader så det var på tiden. Sen så föjls ju det av att jag inte spelat tävlig och då håller min spelrutin up to date, så den är ju också ganska far away nu. Men ge det några tävlingslika rundor eller tävlingar så kanske jag är med sen. Lägret med klubben kan nog råda bot på en del sådant.

Nu ska jag träna imorgon för sen är det tillbaka till Bollhalla som gäller direkt på tisdag så man får inte njuta annars, ska tänka på det imorgon när jag tränar. Men nu först sova!

God natt!

2010-01-30
20:57:00

Last day before cut
Hej!

Nu kan jag säga att min comeback är fullbordad! Spelade 3e dagen idag och slutade med 79. 3 slag snett bidrog med att jag förlorade 5 totalt. Så lite missnöjd är jag, men jag skulle ha som mål med idag att ha kul och njuta av att spela igen. Jag lyckades! Bara det är över förväntan! Så jag njöt idag hela rundan!

Jag fattar inte att det ska hända något på banan, och de händer mig! I torsdags så kom ett portugisiskt tvbolag och började filma, jag limma ett inspel och sänkte för birdie, sen nästa hål skulle de föjla oss och då lyckas man ju inte. Duff hook ner i bunker och sen när tv-kameran är i nyllet så tar man mest sand i bunkern! Typiskt! Måsta vänja mej med de tror jag! Nåja, igår kan jag inte komma på något speciellt faktiskt. Men säkert hände något, jo min vattenflaska läckte ut i bagen så alla klubbskaft blev blöta varje gång jag satte ner de i bagen. Hmmm... men de hände idag igen :P Nå idag på femman så var där en kille i 8 års åldern som letade bollar i en damm. Ja han hade en hund med sig. Och hur den kommit till banan, ingen aning men den var där. De letade bollar och hunden verkade snäll och så men sen helt utan förvarning börja den skälla högt på MIG! Alltså jag stod helt lungt och tänkte på Axl då den började. Jag kollade inte ens på den. Men den skällde i alla fall. Så killen började skrika och överrösta hunden som hette Snoopy tydligen för han ropade det. Till sist så blev den tyst men jag skämdes å dens vägnar.

Nu har jag kollat Noll Tolerans med Jakob Eklund i huvudrollen. Så bra återigen. Rekomenderar alla Falk filmer åt den som är intresserad! Nu ska jag göra något men jag vet inte vad. Jag redde upp i kappsäcken igår så det kan jag inte göra igen. Då blir det inte lika bra. Men imorgon ska jag träna och träna och träna. Jag ska ta tillfället i akt och träna nu! Ska köra ett stenhårt pass på gymmet också. Eller kankse två!? Får se när jag vaknar. Linda klara cutten så Sanna ska cadda åt henne imorgon. Hon går ut 8.10.

Nu ska jag lova en sak! Jag ska lägga upp alla bilder jag har härifrån på bloggen när jag kommer hem. Då får ni se hela äventyret, från Åland till Åland! Vad som nu kan vara intressant med Viking Line men kanske. Det lovar jag och svär!

Nu ska jag kanske softa. Förrästen jag kan säga "vet" (= engalskans veterinär) på teckenspråk. Kankse kommer en bild på det också. Höll på skratta ihjäl imorse när jag kolla på engelskt barnpogram på teckenspråk! En upplevelse.

Kram på er

2010-01-29
21:46:08

Soft kväll...
Hej! Vilken jävla dag alltså! Började med spel då förståss, inte lätt när man darrar på manchetten när man skulle putta. Fick typ hjärtklappning på 1 metersputtar, så det var inte roligt! Sen så efter rundan käkade jag, men man ska inte ha bråttom där inte, det tar en timme bara att käka en sallad ikl. betalning och beställning förståss! Jag fattar inte, för golfrestauranger brukar vara snabba till betjäning! Nåja sen tränade jag, puttning och lite range. Men jag hade så kallt om händerna så jag fick ont i dem när jag träffade tunnt. Viklt jag ju gör mest hela tiden! Men i alla fall. Efter en timme träning så skulle Staffan åka. Jag hade inte snacka med honom efter rundan men då sa han något som kan låta som hårt och negativt och är det likaså! "Du har dålig teknik och jag skulle kunna slå dig på greenerna!" sa han. Känns inte så bra mitt uppe i en tävling. Samma som Sotogrande ifjol och alla andra tävlingar med detta förbannade landslag!!! Jag begriper inte varför inte NF kunde rösta för tillhörighet till Sverige. Det skulle vara bättre, där tror jag man skulle kunna vara välkommen i alla fall. Men i vart fall så lagade jag mat, pasta (!) och köttfärssås. Och nu har jag kollat på Johan Falk film 6 De fredlösa. Såå bra filmer! Rekomenderar starkt. Men nu ska vi snart sova tror jag. I alla fall ska vi sova. Men jag ska lägga lite krut på matten i kväll. Har start 11.28 imorgon! Kramar

2010-01-29
08:48:51

God morgon!
Hejsan!

Nu är jag på gång tidigt känner jag. Klockan ska ringa om 15 minuter men jag är redan vaken. Jag tänkte så att jag inte rubbar så mycket på det dygn som nu är i mig så jag gick och la mig tidigt och sen så förväntade jag mig att jag skulle vakna innan klockan! Idag går jag ut 10.08 så det är 2 timmar senare och jag är i det andra startlaget, var i första igår. De vände bara på dem.

Igår var vi till en supermercadona och handlade det sista som vi behöver för att överleva här. Jag behövde inte så mycket men jag köpte i alla fall någonting. Sanna och Linda köpte inte heller så mycket.

Nu ska jag snart påbörja min äggkokning. Igår gick det inte så bra, eller rättare sagt förrgår. När vi kom från Staffan så kokade jag ägg för att slippa stiga upp så tidigt igår, så jag påbörjade äggkokningen vid 21. Sen gick jag och la mig framför tv:n och kolla på Manchester United möta Manchester City på Old Trafford. Vilken United vann på övertid. Men i alla fall 21.30 hojtar Linda till som sitter i köket med datorn att "Jennt har du koll på dina ägg!", ojdå nej det har jag inte. Så de hade kokat i 30 minuter. Men de smakade inte så annorlunda faktiskt. Det smakar ju lite annat i och med att det är Portugisiska ägg men inte annars till att tala om.

Igår bjöd Staffan på spagetti med lax oxh knaperstekt bacon. Det var gott. Tack för den maten! Det var 7 gången jag åt pasta och det var inte sista för jag har lasagne och pasta med köttfärs att äta nu de kommande dagarna. Så jo man kan kalla det ensidig kost. Inte mycket fett inte. Inte ens att steka i. :P

Ikväll ska jag säkert på gymmet igen och då ska jag verkligen läsa hälsa, ska köra ett uthållighetspass tror jag. Igår glömde jag boken här hemma. Inte så konstigt kanske!

Nåja nu ska börja koka ägg! Och laga en STOR frukost! Så man orkar i 18 långa hål!


Bjuder på en bild från Öspelen så man kommer i lite feelis!

Ha en ba dag! Kram

2010-01-28
15:53:54

First round done!
Hejsan!

Nu är första dagen av tävlingen avslutad och det gick inledningsvis jävligt trögt men efter 9 spela jag 1 under. Slutade 9 över! Så första nio var en bloody disaster!!! Nåja nu har jag hittat svingen igen så kanske de går bättre imorgon... Det hoppas jag för det kan inte gå sämre!

Men min comeback är i alla fall på gång!

Sanna spelade före mig och hon spelade 84 så jag var bättre än henne. :P Linda vet jag inte ännu. Nu ska jag iväg till gymmet för ett lugnare pass men dock. Ska ta med hälsa boken så jag kan plugga. Det kan behövas. Då kan man cykla mycket bättre också, man behöver inte kolla klockan hela tiden :D

Så ska kila, skriver mer ikväll!

2010-01-27
19:43:46

Tyskor
Hej i snöstormen!

Hoppas inte ni har blåst bort därhemma! Här är det ganska varmt och skönt, kunde spela i t-skirt men jag gjorde inte de, hade 3 lager på mig istället :P Golfbanan är fin och det är bara 4 dagar kvar nu innan vi inte får spela den mera. Vi hade inte bil idag, vi gick. Banan är inte så tung och gå även om den är lång. Men det är inte något som hindrar mig!

Försökte komma över en menatl blockad idag, vet inte om jag lyckades men det är ett steg i rätt riktning. Jag tränade bunker, sist jag gjorde de så gick de inte så bra som alla vet. Men nu kanske de går bättre!

Spelade in idag och sen skulle jag slå på rangen efteråt men det var 17 tyskor där så den var full! Så jag fick satsa krutet på ett gympass istället. Det gick ganska ok, till det kom 10 tyskar dit. De är överallt, och när de kommer tar de plats! Så på gymmet så  fick jag ett litet litet hörn, resten var av tysk ägo... Nu ska det bli mat av Staffan sen ska de nog bli sovdags tror jag!

Ska upp före kl 6 imorgon. Ujujuj...

Kram

2010-01-26
09:19:18

Flingor och gröt
God morgon!

Hemma är de väl snart eftermiddag men själv har man just vaknat. Sitter och käkar frukost och kollar ut på solen som skiner. Det blåster inte ännu men de ska blåsa 12 m/s idag så jag ska träna tidigt innan vinden kommer. Tror det blir ca 4-5 timmar träning, beror på vädret tror jag.

Jag funderer på er hemma hela tiden. Speciellt på skolan, jag väntar uppgifter jag ska göra därifrån så... Men jag tycker synd om er i skolan. Det är så kallt där. Men jag känner mig ohyggligt lyckligt lottad då jag får vara här nu!
Staffan kommer senare idag så då blir de väl stricktare. Jag måste iväg till butiken för jag har inte mycket mat kvar, och de jag har är lite pasta och 3 fiskpinnar så... Jag vill INTE äta det igen en dag. Skriver mer efter träningen.

Kram

2010-01-25
21:08:03

Bilder m.m.
God kväll där hemma!

Hoppas alla har en bra måndagskväll! Själv sitter jag här och har inget att göra, funderar på om jag ska göra lite magträning men jag vet inte. Såg just ut Medicinmannen, den är så bra och de slutar ju "drastiskt"! Nåja, den är att rekommendera. Jag har ätit och nu är de väl snart bara sova kvar. Funderar på om jag ska träna i morgon förmiddag eftermiddag och sen köra ett ordentligt fyspass. Men vi får se. Allt ändrar väl när Staffan kommer, får se.

Jag lovade bilder, nu är de bildshow!



Detta är sovrummet vi har, det är återigen dålig kvalité men man får leva med det. Jag sover längst bort. Sanna närmast kameran.



Gillar inte bilder på mej, men jag offrar mig. Bara för att visa att jag är här nere! Det blåste mycket idag, därav frillan. Vi hade golfbil så jag sitter i den.



Den här bilden är från puttinggreen. Vet någon vad den här sporten heter? Det är en sådan sport att man rullar en inte rund boll över ett gräsfält så nära en gul "boll" som möjligt. Den man rullar är svart. Man brukar göra den här sporten på ett liknande bowlingfält... Spelet liknar boule men de räknas på ett helt annat sätt, liknar curling också. 



Det här ser man är något slags träd. Det som inte syns är apelsinerna. De som är orange, om man ser noga, är apelsiner. Sanna hoppade över stängslet och palla lite till hon kom tillbaka och sa "Siellä oli ihmiset!" och Linda sa "Missä?" då ropa Sanna "Metsässä!". Herregud vad det lät skoj. När de kom hem ikväll hade Sanna bagen full med apelsiner och Linda ett fack fullt så vi har en stor skål med frukt nu!

 

Jag var ut och tog en walk ikväll, det var vackert när man kom till vägens slut. Inga hus som skymmde solen ingenting i vägen. Så jag tog en bild över banan. Man ser även den otroligt stora apelsinodlingen. Vackert, här går ingen nöd.

Nu ska jag läsa lite tror jag så man får någonting gjort. Har en Hälsa bok som ska läsas någon gång, varför inte nu!?

Kram på er!!!

2010-01-25
17:53:18

Påbörjad träning
Hejsan!

Blev lite dåligt med uppdateringen igår med bloggen strulade så de blir en sammanfattning nu istället.
Igår for vi till butiken, Algarveshoppingmall hette stället. Det var väl trevligt i sig, men herregud vad jag fick leta för att hitta ett par solglasögon i vettig prisklass. Så efter lite letande hittade jag en sportbutik och där fann jag dem. :D Sen måste vi springa över gatan som var en motorväg, för att hitta en matbutik. Väl där köpte vi var och en mat för sig. Jag åt pasta med fiskpinnar igår, ingen lyx inte, och samma bjuds det idag! Eller gröt men det är ingen vidare mat. Nåja. Sen slappade vi bara efter kl 9 igår då alla ätit och softat.

Idag så skulle vi spela, och vi spelade. Teetime 10.10 hade vi och då slog vi ut! Spelet går inte bra men det är inget problem, första rundan sen oktober, då ska det inte gå bra! Men jag ska analysera min sving nu så jag ska se ifall det är någonting i den som spökar. De andra är på banan, de hade ett break när jag träna så de tränar nu medan jag tar ett break. Eller jag kör fys egentligen!

Jag lovade bilder och här kommer några, vet inte om de är så bra kvalité men det är som det är! Imorgon kommer bilder från banan, eller senare ikväll.



Detta är vårat badrum, det mindre av dem, och mindre fina av dem. Men de funkar :P Jag fattar inte hur vattnet kan rinna ur handfatet då det inte är självlutning på det!?



Detta är köket. Sanna står och Linda sitter. Man ser inte hur fint det är men jämfört med Ballena, lyx x5!!! Så det går ingen nöd på mig...

Jag har flera men det strular fortfarande. Ska göra mitt bästa för att lägga upp flera!

Men nu ska jag träna vidare och sen analysera svingen. Ikväll ska jag även kolla på sista avsnittet av Medicinmannen.

Kramar till er alla!

2010-01-24
17:24:20

Soliga Amendoeira
Hej!

Nu är jag hemma från träning i denna gemytliga lilla village. Underbart är det att träna ute igen och utan smärta och allt, Bollhalla släng dej i väggen! Detta är livet!!! Nu efter sen vanlig dag på jobbet ska vi iväg med taxi om 10 minuter till ett mall som är stort, iaf säger reception det. Så kanske man hittar lite mat! :P Jag är inte hungrig för jag käka på banan, men jag tycker det ska bli kul att äta något annat än gröt!

Träningen känns annars bra, hade lite problem med träff men det är skitsamma, känslan övervann resultatet! Jag är lite lycklig. :p

Lägger upp bilder ikväll!

Kram

2010-01-24
09:59:09

Portugal!!!
Helloj!

Here I am!! :P Just nu befinner jag mig i lägenheten vi hyr i Portugal, eller kedjan som driver detta heter Amendoeira. Det är sjukt fint här, just nu skiner solen utanför, ingen annan är vaken och jag njuter av stilheten på lägenheten. Jag lägger upp en bild på lägenheten ikväll! Den är najs, en som man drömmer om helt enkelt.

Vi kom ner igårkväll, flög från Helsinki till Lissabon och sen vidare ner till Faro. Där vi åkte bil en timme till hit. Flyget från Lissabon till Faro tog mindre än 25 minuter, så vi var upp på 4005 meters höjd, seatbelt skylten var släckt 2 minuter sen sa kaptenen att vi har påbörjat vår inflygning! Så det var den hittills kortaste flight någonsin!

Idag ska vi träna, Linda ska spela också men Sanna och jag ska bara träna tror vi! Så det ska bli skoj! Kom  just ifrån duchen och det var najs! Alltid skönt att få ducha så ibland på morgonen. Klockan är snart 9 här och jag ska se vad jag ska laga till frukost, sen så ska de bära av mot klubben.

Här kommer lite bilder från trippen ner, eller mest till Helsingfors.



Jag kollade på film på Viking i fredags, så sjukt bra. Nu har jag bara 2 avsnitt kvar och sen kanske se det en gång till beror på hur mycket tid jag har!



Det här är hotellrummet jag sov i när jag kom till Helsingfors, fatta hur stora kuddar det var. Men nu sover vi ännu finare faktiskt, så det går ingen nöd på oss nu! Förutom matbrist!

Man känner sig lite som på Robinson men vi bor flottare! :P

Kram

2010-01-21
19:06:07

Packning
Hej!

Just nu håller jag på att packa till Portugal. Det börjar närma sig nu!!! :P jag är så glad! Bagen är fixad, nu är de bara kläderna kvar, även om de nästan är klara för slut touch men ändå, väskan är öppen och kommer så förbli till imorgonbitti!

Har lite problem med handbagaget dock, i och med att väskan är trasig, men det löser sig. Mamma kan sy så de är inga problem!

Nu ska jag återgå till packandet.

Ha det!

Kram

2010-01-19
16:22:01

Helgen som gått
Hejsan!

I helgen var det middag hos Tottes svärföräldrar, sen har det mest vart träning! I går var det skola och jag var trött! Fattar inte att jag är så trött... Samma var det idag! Men det är väl lägtan inför Portugal nästa vecka! Jag längtar dit ner! :P

Ikväll ska jag börja packa, har inte gjort det på 6 månader så det tar ett tag att bli varm i kläderna! Annars ska jag träna som vanligt. Tränade idag också, börjar se bättre ut måste jag säga så jag är lite stolt just nu!!! :p träning ger färdighet!! Så nu ska jag äta och sen flim samtidigt som jag tränar! Då är det som smartast! 2 nöjen i ett! Blir inte skidning ikväll då jag har ont i handleden men de går över, ska vila nu i någon dag sen så blir det sving igen! Kanske i Portugal nästa gång.... Men nu mat sen film.

Kram

2010-01-15
18:10:03

Skola och träning
Hej!

Oj vad jag är dålig på att uppdatera men nu är jag här och jag ska ge en så bra bild som möjligt av senaste veckan! Skolan kan jag ju säga att har dominerat mitt liv, men jag har också försökt träna. Vilket jag har lyckats med ganska bra i alla fall. Nu kom jag just från en 10km skidtur med tillhörande styrka efteråt. Sen så har jag svingat idag igen och jag måste säga att jag går framåt, inte för att skryta men jag tycker det! :P

Så nu är det bara att fortsätta nöta tills det sitter i ryggmärgen! Jag ska kunna det i sömnen! Men nu i helgen är det fys som gäller. Skidor, rodd, styrka m.m. så jag ska bli fit snart! I alla fall när säsongen börjar, och jag längtar till gymmet kan jag säga för där har jag inte vart på 2 veckor nästan! Ojoj jag skäms nästan. Men nu ska det bli ändring på det!

Ha det!

2010-01-11
08:51:09

Tråkigt i skolan, ska se på möjligheterna...
Hejsan!

Just nu sitter jag i skolan och kollar mejlen typ. Funderar allvarligt på och sticka iväg och träna, men det är upptaget i Bollhalla för Mörten är där så jag blir nog kvar här.... Men det är ganska tråkigt om man inte finner någon intressant att snacka med. Jag tvivlar dock på den punkten! Annars får jag fara och göra något annat.

Igår var en lugn dag tror jag.. Jag skidade och åkte spark!!! Det var jättekul men det var jätte svettigt! Shit om ni ändå skulle veta! Nåja. Sen kollade jag skidning på eftermiddagen. Synd att inte Northug vann :( han är ju så duktig!

Nå nu måste jag finna mej i situationen som kommer. Ska se på möjligheterna att ta mig härifrån. Alla läxor är gjorda också....

Ska nog sticka nu! 

Kram! 

2010-01-09
22:08:58

A beautiful mind
Hej!

Hur har eran dag varit?? Hoppas den vart bra! Min har vart lugn och aktiv. Körde ett fyspass här hemma i eftermiddags, innehöll skidning m.m. så den var bra och jag är inte mörbultad även om jag tog i! :P

Just nu tittar jag på A beautiful mind på fyran. Ska återgå till filmen nu efter reklamen.
Hoppas eran morgondag blir ännu bättre än dagens kanondag!

Kram på er alla!

2010-01-08
22:22:21

Kort resumé
Hejsan!

Jag är trött nu men jag ska försöka ge en kort resumé av de senaste dagarna! Onsdsagen blev lugn, torsdagen gick till skola. Det är mycket i skolan så träningen kommer komma i andra hand men jag ska försöka göra mitt bästa att prestera på topp vad gäller bägge delarna! Måste rättare sagt göra det...

Idag så var det skola från kl 8 vilket är rätt tidigt då jag vaknat 10 på lovet men de var bara att bita i det sura äpplet, jag såg fram emot träningen vi hade på skoltod så det fungera att kliva upp tidigt. Nu ska jag bara ta det lugnt, ska sova och vila mig ifrån halsen som gör ont, fick det efter skidningen i tisdags, får se var det slutar men just nu är träningen lidande.

Nu ska jag betrakta ögonlocken innifrån!

God natt!

2010-01-06
17:26:44

Kallt, prrrrr....
God kväll!

Idag så har de vart en lugn dag. Fattar inte hur jag kan ta det lugnt ibland... Men det går det med. Detta jullov har vart kantat med träning känns det som. Så fort jag tagit det lugnt så drar det i benen, men det är som på sommaren! Skönt att sommaren inte är så långt borta nu, även om de ligger ett jämntjockt snötäcke här, men nu är vi på samma år i alla fall! :P

Rodde gjorde jag idag, men de var tråkigt då jag satt dör 30 minuter igår. Skidning är bara att glömma idag då man fryser av att kolla ut! Här är det 16 grader kallt men det känns som -30! Ikväll ska vi spela Europa spelet igen, följt av högst troligt rodd och sen dusch, denna sista jullovsdag!

Trevlig fortsättning på kvällen! :D

2010-01-05
19:36:19

Snö, snö, snö...
God kväll!

Hoppas er dag har vart bra, det har min! Jag började dagen med att stiga upp tidigt, kl 8 och fara på träning med Niklas som började 10.00 men jag var i Bollhalla redan 9.10 så jag tränade sen dess. Vi hade en trevligt (?) lektion där jag fick lära mej pausa på toppen. Det gick bättre och bättre och efter att lektionen var slut så tränade jag vidare på det men jag kan ärligt säga att det inte gick lika bra, som om jag tappade skärpan. I alla fall var jag där till 11.10. Alltså 2 timmar träning. Det var ju skoj kan man tycka.

Sen kom jag hem och for iväg och skidade på motionsspåret här i Eckerö. Men det var jobbigt för jag måste göra spåren efter nattens snö, de har kommit 5-8 cm i natt så. Efter första varvet kommer ju andra men då trodde jag det skulle gå lättare men det var värdelöst vallat så jag hade 0 glid och jag staka hela vägen! Jobbigt men å andra sidan bra träning för axlarna. Direkt efter skidturen kom jag hem och rodde i 30 minuter så jag tränade i 1 timme och 50 minuter så jag är jätte nöjd med dagen, såhär på vinterns kant!

Ikväll spelade vi sällskapsspel här hemma men jag börjar få tråkigt så nu längtar jag nästan till skolan. Då kommer man ju in i rutiner och sånt. Alltså jag hittade ett bra youtube klipp på en häftig sak som trick golfare kan, men inte jag.... :( Nåja jag sörjer inte så mycket! Jag länkar här: http://www.youtube.com/watch?v=tqCTMK7VBNM det är så jäkla cool om jag talar rent språk!

Snart kommer det bygglov så jag ska ta mej till tvn. Ganska skönt och softa efter en sådan effektiv dag!

Kramar på er alla!

2010-01-04
17:36:16

Europaspel istället för träning
Hejsan!

Min gårdag var tråkig så jag orkade inte uppdatera, eller jag glömde om jag ska vara rättvis! Idag så skottade jag snö åt momme och sen så kom jag hem och bråkade lite med Totte men det resulterade i att jag fick ett slag på mina fingrar och det tar fortfarande ont. Inte konstigt när det var ett kvastskaft han "slog" med. Men de var kul!

Vart till stan för att träna idag, men det var folk där så jag stack in till stan och köpte ett spel istället! Köpte frågespelet Europa och jag hoppas det är kul! Ska spela nu nämnligen. Köpte en bok också, Åke Edwardsons Vänaste Land. Hoppas den är bra :P

Det blev en ofrivilligt ledig dag idag men kroppen känns seg så det var skönt men jobbigt psykiskt!

Men nu ska jag spela!

Kramar

2010-01-02
14:58:25

skidtur och klart bagbyte
Hejsan!

Nu är det vinter på riktigt! 11 grader kallt, snö, solsken och skidtur. Så himla skönt alltså! Jag tog lite bilder när jag var klar efter 40 minuter skidning.


Detta är mitt spår som jag gjorde upp, på upploppet.


Jag parkerade bilen här, bredvid 13de herrtee på Eckerö banan. Detta är vyn från bilen.



Detta är 12an från vägen där bilen stod. Man kan skymta pinnen som står där.


Jag lyckades med mitt bagbyte efter ett tag och mycket annat som jag hittade i bagen, ex en jacka som jag sökt ett tag, och en vattenflaska som jag trodde jag tappat! Men de kom fram så jag är så nöjd så!




Detta är min förbundsbag, som ni ser är den ful jämfört med bagen under! Jag fick denna på EM i år, därav flaggorna.



Det här mina vänner är min käraste ägodel! Den står alltid i mitt rum!


Ciao!

2010-01-01
16:50:40

Mitt första golfdecennium
Heippa!

Ojoj vilket nyår! Nu kan man verkligen bocka av första decenniet på 2000 talet! Helt sjukt! Jag kom på vid frukost att jag kan se tillbaka på ett bra decenium i och med att jag börja med golf 2000 den 20.5 och sen dess så har jag kommit in på min stora dröm här i livet! Man kan säga att detta år går till historien i och med det. Jag är så tacksam att jag fått in foten i golfen och att jag brinner för det! Det är så najs!

Som mina närmaste vet så kan jag säga att mitt golfande började på allvar 2003 då jag  började träna målmedvetet. Sen dess har jag upplevt landslag i Finland, EM både hemma och i Skottland, jag kan titulera mej årets idrottskvinna 2008! Något som hedrar mig ännu idag, ett år efter utmärkelsen. Sjukt är ett rätt ord.

Om jag finner ett klipp eller nåt därifrån så kan ni få kolla det men de gör jag på årsdagen! Den 24 januari 2010!

Ha en bra fortsättning på året! Nyårslöften är inte svåra och hålla bara man litar på sig att man ska/ inte ska göra något!

Kram på er alla!