Jenny Häggblom

2013-11-30
20:25:07

En lördag i Götet!
Skriver mera imorgon men det har vart en bra dag i Göteborg! Ångrar inte att jag åkte! 





Ungefärlig kostnad 1875 kr, jag gav 210 för lite av detta, allt annat var goodiebags och gåvor. Som student som tränar, gratis är väldigt gott! 

Såg även idoler som Mårten Nylén, Simon Kachoa (vinnare av biggest looser 2013), Kitzune, Hero och ICE från gladiatorerna m.fl. 

Imorgon är det tillbaka till träningen och även tvättstugan, dvs vardagen. 

Trevlig kväll! 

2013-11-29
16:59:48

Lillajul och advent hägrar i helgen, vad händer då?
Har haft en del att tänka på de senaste 2 dagarna. Men nu är det helg och man skall få slappna av lite, men icke, imorgon är det en resa till Göteborg och Fitnessfestivalen som står på agendan. Jag kommer åka med två klasskompisar och en av dessas pojkvän. Skall hyra bil och bila upp fram och tillbaka!! TAGGAD som bara den! 
 
Tänkte lägga upp lite bilder för att sammanfatta mina senaste dagar, eller nästan hela den här första advents-veckan, även om det inte är några julkänslor alls, men det kommer nog senare när jag kommit in i det lite och haft tid och sätta upp lite julsaker! :) 
 
Början på veckan, fysiologipluggande i massor. Så mycket så jag tröttnade på det till slut alltså. Men det är skrivet nu, vilket känns bra! 
 
Inte så roligt heller att behöva sitta inne och plugga när det är såhär fina mornar, men men... Sen kom regnet i samma skede som tentan skrevs... Jackpott :(
 
Kunde väl fira tentan med att klippa mig. Jäkligt skönt att bli av med kalufsen som odlats på sen den 17 september, nu for det mesta, men lite är kvar! Mycket skönare att träna nu med mindre hår på skallen, inte lika isolerande och rinnande i pannan... 
 
Dagens föreläsning och workshop/övning/praktik. De som syns här är mustachprydd - Kenneth Riggberger, bakom, lite dold Philip Nossmy (häcklöpare i Sverige) och vår examinator Julia till höger. Klassen lyssnar noga även om klockan vid detta tillfälle var ca 16.00 och en fredagseftermiddag. Duktiga elever. 
 
Hade föreläsning mellan 10-12, snabb lunch, övningar och prova på i gymmet mellan 13-14.30, sen föreläsning och demostration av en maskin mellan 14.30-16. Mycket information från dessa två Riggberger och Nossmy under dessa timmar, men man fick sig en liten "eye-opener" vilket nog var till det bättre. Skall börja planera för min träning som skall inledas efter jul sen, nu har jag lite ny inspiration från dessa herrar. :) 
 
Imorgon är det som sagt Göteborg som väntar, sen en liten "lilla juls" middag här hemma, återstår att se vad det kan bli... Men annars får jag göra som svenskarna, ta en riktig första advents-middag på söndag, efter julskyltning och benträningen :) 
 
Hoppas ni har en fin fredagskväll och att Lillajuls-tomten kommer iår igen, min kommer men jag står för den själv genom att ta mig till Göteborg och Fitnessfestivalen! TAGGA!!! 
 
Tjollahoppsan! 
 
 
 
 

2013-11-27
17:41:29

Tentan är gjord igen nu en gång
Skrev tentan idag. Skönt att ha den gjord, men hur det gick vette fan. Men hoppas på det bästa förstås. 
 
Sen var det lunch hemma, sen väntade skolarbete följt av en föreläsning som schemalagts 2 timmar som tog knappt en timme, så kom hem lite tidigare vilket var skönt. 
 
15.30 rann håret från hjässan. Sjukt skönt att frisera sig lite igen, det var ett tag sen nu! Skönt också med studenterbjudande den här veckan! :) Skall passa på när det är rabatt! 
 
Imorgon skola igen och då även träning, benpass väntar! Skall bli sjukt skönt att vara tillbaka till gymmet igen, även om jag var där igår så skall det bli najs att komma "hem", kändes som jag senast var där för typ, ja jättelänge sen. 
 
Har inte något bra tips idag, tyvärr, men det kommer! 

2013-11-26
19:15:38

Inte okej med omtentamen för 3e gången
Inte okej. Inte okej med tenta imorgon. Inte bra alls. Jobbigt, tråligt och ingen motivation för att plugga. Men men, imorgon, eller om 12 timmar sitter jag där, skriver så pennan glöder (visualiserar det i alla fall), och sen.... sen efter max 4 timmar så är jag klar, för den här gången (som kanske blir, förhoppningsvis blir, den sista som jag skriver). 3 gången gillt heter det ju, oftast i alla fall.. 
 
Idag så var det skola med en av de värsta föreläsarna hittills, hon som vi hade gjorde 2 icke godkända saker som inte förbättrar inlärandet, nämligen
1) hon tittade inte oss i ögonen, blicken (oberoende av fråga eller åsikt från oss) nådde aldrig oss, den hölls mer eller mindre fokuserad uppe i taket längst bak i klassen, där ingen sitter, ingen av oss i alla fall! 
2) hon höll samma tonfall under hela föreläsningen, 2 st á 2 timmar... Jippi.. Tur att det finns kaffe och glada vänner när det är sådana dagar i skolan. 
 
Efter föreläsningen så blev det en snabb tur på Ica, måste köpa en ny lampa till soffan, har inte kunnat läsa i soffan och då minskar min inlärningsförmåga radikalt. Så de har blivit plugg vid köksbordet, hårt med sant (i dubbel bemärkelse). 
 
Lunch hemma, dillkött gjord på kyckling, gott. Sen blev det träning, ett pass ala armar och bröst stod på programmet, kombinerade "dagen innan tenta" och mitt program, imorgon blir det ledigt istället. 
 
Har suttit med böckerna sen klockan 14.30 fram till middag, nu är det kört för att lära sig något. Men böckerna ligger framme, "om andan faller på" (extremt liten sannolikhet dock!). 
 
 
Detta är en av alla bilder i en av alla powerpoints som vi har som ingår i tentan, rätt så bra med tanke på mitt tips idag: 
Det är aldrig för sent att börja träna, men ju tidigare du kommer igång desto mera fysiologiska parametrar är på din sida framöver i livet. Börja nu - må bra/mycket bra som gammal. Börja sen - må okej som gammal. 
 
Nu skall jag KASTA mig i soffan med telefonen och göra ingenting, Instagramma kanske!? Jo jag tror det. Skall nog kombinera det med min elektriska stimulering på ryggmusklerna och skinkan. 

2013-11-25
20:01:43

Måndagkväll
Ny vecka - nya möjligheter! 

Ett oskrivet kapitel där du får skriva din egen historia! Gör denna adventsvecka till en mysig och angenäm vecka! 

Idag har jag haft skola, fryst på väg till och från skolan, samt gymmat. Fast jag har också pluggat, konstigt. 


Nu dessertmästarna! 

2013-11-23
20:03:17

Ledig från träning inte plugg
Ledig dag från träning. Men inte skolarbete. Har pluggat mer eller mindre hela dagen, och fortsätter imorgon. Men imorgon klämmer jag in ett gympass också, eller rättare sagt, jag anpassar träningen efter gymmet! 



Så kan det gå! Nu väntar jag på Så mycket bättre, sen skall jag nog se på Att vara på TV3. Sen sova!! 


2013-11-22
19:44:12

Idolafton hemma i mys
Fredag nu då, Idol om några minuter. Gött! Skall bli en helkväll hemma i soffan och ladda gärnet för att plugga hela morgondagen, efter min sovmorgon. I och för sig har jag tvätt-tid men skit detsamma, sover jag så sover jag. I morse sov jag längre än jag trodde jag skulle, vilket kändes gött som bara den! 
 
Imorgon blir det ledigt från träning, eventuellt en promenad mellan plugg-passen men annars en lugn dag hemma med fysiologin. Skall se till att försöka komma igenom allt imorgon, tentan ligger ju på onsdag. Jag är inte berädd i dagsläget. Men hinner förstås bli redo förstås! 
 
Tänkte visa någon bild från en photo-shoot idag, till ett lite sidoprojekt som jag åtagit mig. 
 
 
Nu skall jag mysa mig ner i soffan! 
 
Dagens träningstips:
Gör hellre en övning lättare än du orkar med, då minskar du skaderisken och maximerar träningen! 
 
God kväll! 
 

2013-11-21
17:34:51

Träningsbilder och motivationstips idag
 Torsdag, igen. Veckorna bara springer iväg! 
 
Kom just hem från skolan. Har haft argument på hjärnan hela dagen, har nämnligen haft argumentationsdebatt på en workshop under eftermiddagen. Kan ju fundera på vad det är bra för men, men, har man det schemalagt så har man och då får man infinna sig på plats på tid. Vilket jag gjorde i eftermiddags. 
 
Förmiddagen genomförde jag mitt benpass på gymmet, tog också lite filmer och bilder under passet (med hjälp av Anna), så tänkte dela med mig av de här nu. :) Enjoy! 
 
Knäböj på programmet! 
 
Lite mera, "in action", så att säga!
 
Frivändningar....
 
...och mottagning av vändningen. 
 
Imorgon har jag inte bestämt ännu om jag skall ta en ledig träningsdag eller inte, kommer behöva flytta om mina pass i nästa vecka så funderar på redan nu om jag skall börja schemalägga min träning för kommande veckor... Fortsättning lär följa i detta ämne. 
 
Dagens tips, 
"When you wake up you have 2 choises, first you can fall back a sleep and keep on dreaming, second you can get up and chase those dreams!"
 
Ha en skön Torsdagskväll allesammans! 
 

2013-11-20
15:24:43

Färdig, slut, sovmorgon.
Vissa dagar vaknar vi upp och känner oss helt färdiga. Idag hade jag en sådan dag. Igårkväll bestämde jag mig för att sova ut idag, sagt och gjort, vaknade lite senare än vanligt och kände mig inte utvilad. Sömnen innfann sig inte som den skulle, alltså inte optimalt. Tänkte köra mitt arm/bröst/axlar pass på förmiddagen, men tack vare sovmorgonen så blev det eftermiddagspass istället. Det var skönt det också, skönt med variation för en gångs skull. 
 
Träffades i en arbetsgrupp under förmiddagen och sen luncha hemma, ja och sen iväg och träna. Kom hem för en knapp halvtimme sen, och nu så väntar mina fysiologiböcker. Fast motivationen är nere i fotsulorna gällande det ämnet just nu, men varför skjuta upp det liksom. Måste ju igenom skiten för det! 
 
Dagens träningstips:
Gör det du planerat, om du inte gör det 1 gång, kommer sannolikheten att nästa gång också utebli och sen är du nere i en ond spiral. Gör något, om än lätt, men underhåll det. Att tappa är det svåraste som finns att återta det igen! 
 
Ha en fin onsdagskväll! ;)

2013-11-19
13:46:57

Dagens träningstips
Idag, eller ikväll är det sista kursdagen, det skall bli så skönt att få komma hem om kvällarna, sova som vanligt, äta som vanligt, komma in i en vardag igen. Just nu är jag duktigt efter på alla dessa punkter så jag vilar, äter och försöker ta det piano medan jag kan, dvs när jag är ledig. Men det är inte så enkelt, speciellt när man inte riktigt orkar och sen när det är så sjukt mycket som skall göras idag eller helst av allt vara gjort. Men det är som det är, man kan inte lyckas med allt på en gång. 
 
Ett axplock av det som pågår i dagsläget och några veckor framåt:
- B-uppsatsen
- omtenta i idrottsfysiologi
- massagekursen
- argumentations-debatt
- test-ledar utbildning med tillhörande examination (+ övningar inför examinationen)
- läsa allt som förläsningarna tar upp
- genomföra mitt träningsprogram som planerat
 
Detta är bara lite som händer i mitt liv, lägenheten ser ut som ett bombnedslag, orken tryter, m.m. 
 
Dagens träningstips är egentligen inte ett konkret tips, men det lyder i alla fall som följer:
Om du vill förändra ditt liv, med start idag, så börja inte imorgon. Du kommer inte nå dina mål tidigare genom det. 
 
Ett tips till som ni kan tänka på:
Jag har under de senaste veckorna ca 6 till antalet, ökar min styrka radikalt, gjort stora framsteg i konditionen och även blivit lite "biffigare". Detta kan du också göra, om du börjar idag med att planera in din träning under veckorna som kommer, säg fram till jul, så kommer du lättare kunna underhålla din träning under längre tid senare och du kommer kunna äta din jansson på julafton då du vet att du motionerat/tränat, har du däremot inte gjort det så är sannolikheten att du inte kommer motionera större. Man får rutiner, helt enkelt. 
 
Nu skall jag plugga lite inför min massage-examination ikväll, skall genomföra en helkroppsmassage (1h) med egetkomponerat program. 
 
Ciao

2013-11-18
08:10:57

Träningstips
Helgen har rusat iväg. Har inte hunnit med så mycket som jag tänkte att jag skulle hinna med, men å andra sidan så ger jag kursen 100% uppmärksamhet just nu, så jag klarar examinationen imorogn. :) Skall nog gå bra, jag är snabblärd! ;) 
 
Igår efter utbildningen så satte jag mig på cykeln med sällskap av Carro, vi tog oss hem mot Bolmens, men jag stannade på skolan för att köra ett efterlängtat benträningspass! Sjukt skönt att känna trötthet i benen igen! Det kändes som det var en evighet sedan alltså! Men det var senast i fredags som jag var på gymmet.... 
 
Skall till gymmet för kondition och mage/rygg idag. Kommer nog gå bättre än förra veckan för nu vet jag var jag skall ligga när jag kör min maximala styrka (vilket innebär över 85% av 1 repetition eller RM). Det var lite trial and error förra veckan men nu borde jag veta var jag ligger någonstans. 
 
Kommer nog hem efter gymmet, fast jag måste via butiken... Mjölken tog slut igår..... Sen lunch på hemmaplan och sen tillbaka till skolan för SI-möte... Skall träffa alla handledare för information och "checka läget" träff. Själv är jag klar med alla mina möten och de verkar ha gett resultat! Vilket inte är helt fel! :) Alla mina anatomi-adepter klarade kursen, något som inte hänt tidigare år! Känns bra i en students hjärta! 
 
Nu skall jag vänta en stund så frukosten hinner sjunka ner lite till innan jag sätter mig på cykeln och tar mig ner för träning på skolan. Vill inte köra kondition med frukosten kvar i matstrupen alt. övre magsäcken... Inte optimal träningsstatus i så fall. 
 
Tidigare tänkte jag såhär: 
"Äter en måltid, ex. frukost, lunch, middag (ett av de större målen om dagen), har planerat in träning."
Då väntade jag i minst 75 minuter så att kroppen hinner processa maten något innan jag sätter igång och rör på kroppen.
 
Det som händer i kroppen är nämligen, då du intar en måltid så kommer din blodförsörjning gå till magsäcken för att processa ner maten till tarmen så att du kan ta upp näringen som du satt i dig. Om du nu skulle röra på dig, så kommer blodförsörjningen byta till musklerna istället och din mat kommer ligga oprocessad i magsäcken och kännas som en klump. Det som händer fysiologiskt är så att blodet ändrar fokus vid aktivitet, de enda vävnaderna som INTE minskar sitt blodflöde är musklerna (som ökar), hjärta och hjärna som behåller sina behov men alla andra organ minskar sin försörjning. 
 
Nu skall jag planera min examination för imorgonkväll. :) Sen blir det gym, om minst 20 minuter! ;) 
 
Ciao
 
 

2013-11-16
20:37:55

Utbildning i helgen
Hela helgen, måndag och tisdag kväll sitter jag på utbildning så det kan hända att det blir lite dålig uppdatering nu. Men jag skall försöka bättra mig! Det kan vara skoj att följa mig nu då det är mycket som händer på en gång samt att det går väldigt bra för mig just nu. Är inne i ett flow om man talar klarspråk. 

Jag skall inte klaga. Måste plugga inför kurs sammankomsten imorgon mellan 9-16 följt av benpass på gymmet. Så kommer vara skönt trött imorgon kväll! Sovmorgon på måndag sen! 

2013-11-14
21:16:28

Nytt program på gång

 
Har påbörjat mitt nya träningsprogram nu. Dessutom har jag haft en del föreläsningar men det är slut med dem i skolan nu. Bara en kurs som pågår mellan lördag till tisdag. 

Ciao!

2013-11-12
15:29:59

This indescribable feeling of today
Some days, battling through anorexia is like battling hell….
..
..
..
But today is a good day, and I have felt totally awesome! That´s a great feeling, when you know that you have been trough some days where you just feel like dying.

These days, when I feel loved, respected, thoughtful, encouraged and strong.. those are my favorites!

I hope you also had an awesome day!

2013-11-11
21:34:52

Måndag 11 november
Lugnt. Nej. 
 
Vart full fart från morgon till kväll. Ungefär såhär har min måndag vart:
- skola
- lunch hemma, 
- grupparbete och annat skolarbete
- träning (mage/rygg/kondition)
- prep för fystester som ledare
- fystester på en grupp
- grupparbete
- handla
- plugga
- äta middag
- plugga 
 
Imorgon blir säkert lika, men utan träning och tester. Har dock mera skola. Skönt med vilodag, inför 3 dagar träning sen. ;) 

2013-11-10
20:33:24

Bilder från helgen
Tänkte lägga upp lite bilder från den här helgen som gått. 






Allsvenska kontraktet är klart! 


Min träningsutveckling senaste 5 veckorna. 

2013-11-08
19:35:23

Fredagkväll
Fredag. Idol. Vilodag. Trött. 

4 stycken återkommande faktorer eller händelser som sker en dag som denna. Har haft en lugn dag med lite grupparbete, skolarbete och fotboll. Gårdagens föreläsningen läste jag ikapp, eller började. Fortsätter imorgon igen sen. 

Hann med en sväng på stan för att köpa biljett till kvalmatchen på söndag eftermiddag. Vinner 30 kr på förköp så enkelt val för en student! 

Nu ligger jag i soffan och kollar på Mythbusters. Programledarna från de programmet var faktiskt på universitetet i USA när jag gick där. Det ni! 



2013-11-07
20:49:22

Tillbaka här igen
Det var ett tag sen jag skrev här nu men i sanningens namn så har jag haft fullt upp de senaste dagrarna. Det är arbete från morgon till kväll, ibland föreläsning men mest jobba på egen hand med diverse saker som ett stort projekt i ena kursen och läsa nästan all litteratur till den andra kursen. Så det är ingen vila. Dessutom håller jag i träningen som vanligt så det är en del so. Händer varje dag. 

Imorgon är jag dock ledig från både föreläsningar i och träning men det hindrar mig inte från att dels jobba med ett grupparbete på förmiddagen och tvätta på eftermiddagen. Helgen sen kommer bestå av träning och skolarbete . Söndagseftermiddagen sen kommer fyllas med HBKs kvalmatch mot Sundsvall. 1-1 i första så det krävs vinst eller 0-0 för allsvenskt kontrakt för nästa år! 

Nu skall jag återgå till tvn och "i huvudet på Gunde svan". 

Häjj häjj! 


Den lilla tid jag kan softa! 

2013-11-04
21:07:37

Fin kväll, bra meddelande
Har haft en fin dag och kväll. Kvällen blev ett uns lite bättre genom ett meddelande som jag fick på min telefon, det var långväga och glädjande. Jag satt med et smile på läpparna länge efter det ankommit till min mobil. :) 
 
Hade skola i morse mellan 8 och egentligen 10 men vi slutade redan klockan 9, sen for jag hem och chillade, eller jobbade med papper och beställde en del litteratur till de nya kurserna som börjar nu. Hade introduktion till den ena av dessa idag och den andra imorgon. Efter lunch så körde jag ett bra pass i gymmet med bland annat kondition på schemat. Kändes bra, lätta ben och stark i kroppen. Imorgon är det vilodag från träning men jag har skola istället och en träff med min sjukgymnast Anna. Annrs så blir det troligen att förbereda och läsa in sig på testerna som vi skall hålla i slutet på veckan. 
 
Kom hem efter lite pluggande med Anna i skolan, grupparbetet som vi slipar på, utan beskrivning av hur det skall gå till så lite diffust är det allt. Hemma lite före klockan 17 ikväll och sen så läste jag på en läxa, min första uttalade i högskolan på 2 år, och sen käkade jag lite middag. Kvällen tillbringades i soffan och nu är det väl egentligen bara att sova kvar, typ. Skolan börjar klockan 0800 imorogon och håller på till 1200. 
 
Ha en underbar måndagskväll!

2013-11-03
19:45:34

HBK-BP
Har vart en bra dag. Började med att gå igenom 2 stycken vetenskapliga artiklar och sammanfattade dem noga med anteckningar i häftet. Sen efter lunch så for jag till gymmet, som öppnar 12 på söndagar. Passar mig mindre bra att träna på eftermiddagen, men det fungerar, vad gör man inte för att träna liksom!? Imorgon igen blir det eftermiddagspass, då är det kondition, mage och rygg som står på schemat! Idag genomfördes bästa ben-passet på länge, känner verkligen hur det går framåt och jag blir starkare och starkare för varje pass som går! Sjukt inspirerande att kämpa vidare! 
 
Efter träningen så var det fotboll som stod på schemat, Halmstad tog emot BP på hemmaplan och det som stod på spel var en plats i Allsvenskan 2014. Nu blev det inte som drygt 6000 hade hoppats på, att vi skulle klara av att vinna och hålla oss ifrån kvalplatsen.. På onsdag är det kval som gäller och det är återigen GIF Sundsvall som står på agendan, nästa söndag så är det avslutande hemma-match och då hoppas jag på glädje! Vi skall kicka ass i Sundsvall och knäppa Kevin Walker med kollegor på näsan, hoppas det i alla fall. Tog lite bilder under matchens gång ikväll. 
 
Uppvärmning, inte så mycket folk ännu. 
 
BPs straff i 15 minuten, ca, som Lukic tog, som tur var, annars skulle det vart 0-2 i baken.
 
BPs ena hörna i första halvlek, medan solen visade sig. 
 
 Hörna igen, kanske samma som tidigare, vet inte säkert. 
 
Det var kallt, fick kasta upp luvan i halvtid... Dumma mig som dessutom glömde vantarna hemma :( 
 
Imorgon är det skola igen, ny kurs börjar imorgon och en andra på tisdag! Bara att kötta på! Samtidigt har jag nu 1 vecka kvar på detta träningsprogrammet och sen är det ny inriktning på det, med några nya veckor! :D Snacka motivations-boost! 
 
Ha det bäst! 
 

2013-11-02
18:50:54

Ensam på gymmet
Idag så har det vart en relativt lugn dag, började med gym imorse och jag var helt själv i 1 timme innan det kom 2 pers till. Det var alla som var där under 90 minuter som passet tog idag. For en sväng via ICA på väg hem för att käka lite, fylla på depåerna mina efter träningen. 
 
Efter lunch så blev det en tur till Halmstad Arena där jag kollade en period på Innebandy, men pga magknip så fick jag åka hem och vila. Skypade med morsan och sen så har jag sett på Premier Leauge, men nu är det soffan som nalkar känner jag. 
 
Imorgon blir det en lugn förmiddag för att sedan gymma efter 12, när de öppnar, sen hem, käka lite och sen iväg på fotbollens avgörade, skall Halmstad stanna kvar i allsvenskan eller inte, det är frågan! Återstår att se, annars får det väl bli Falkenbergs-matcher nästa säsong i allsvenskan, men det är nog säkert hallandsderby som sker nästa år! ;) 
 
Tjollahopp!

2013-11-01
20:04:03

Fredag igen en gång
Senaste dagarna har vart ganska lugna efter stormen. Men det fortsätter blåsa där ute men i mitt liv är det ganska stiltje. 

Håller på att planera vårt projekt i den kommande kursen som börjar på måndag. Anna och jag har haft några träffar men det kommer bli mera. Det som jag gör på egen hand är att läsa vetenskapliga artiklar, idag har jag t.ex sammanställt 2 stycken. Skall fortsätta imorgon hade jag tänkt. Efter gymmet som jag har på morgonen. 

Hade vilodag idag, men i och för sig hade golfprogrammet innebandy så jag kunde inte slita mig från det. Blev lite lirande innan lunch idag. Annars har jag inte haft en enda föreläsning under hela denna veckan, bara träning och rehab. 

Tänkte bjuda på en bild som jag först nu förevigat. Det var nämligen så att när jag gick ettan, alltså 2 år sen, så gick jag hem från skolan en eftermiddag. Det var halt och icke cykelbart underlag, så jag tog en promenad. Gick i lugn takt och så gick jag genom bostadsområdet mellan skolan och lägenheten. Jag spanade in husen och kollade namn på postlådor m.m. som man gör när man är ny i en stad. Gick förbi en postlåda och kunde konstatera att den familjen hade ett väldigt listigt efternamn, Ejreklam. Jag gick lugnt vidare, efter ca 30 meter började jag gapskratta när jag kom på att det ju stod "ej reklam". Så fel det kan bli!! ;) 


Nu är det Idol! Heippa!