Jenny Häggblom

2012-01-29
20:07:32

Imorgon

Åker hem till mig imorgon, men först en natt till i den här hårda sängen...


2012-01-28
16:49:56

Klippning

Ligger hemma och lyssnar på Gaga, hur knäppt det nu kan låta men så är det i alla fall. That is just fact!

Idag var det en sväng till vallokalen och sen en sväng till stan. Har nu gjort min samhälleliga plikt. Sen har jag friserat kalufsen eller tha man som jag hade på skallen, men nu är det mesta borta som tur är! känns som en frihet om jag skall vara ärlig.

Imorgon blir det nog bara att vara hemma. Tror jag, inget inplanerat vad jag vet i alla fall. Så det är ju rätt så skönt! Eller ja.. Får väl se till att jag pluggar lite då. Läste idag om skelettet och skelettmuskulaturen. Intressant när man får flashbacks till lusse!

Ha det gött!


2012-01-27
16:12:03

Gräddtårta

Pappa fyllde år i onsdags, idag var det dags för min födelsedagspresent till honom. Bilden ser ni nedan, snyggaste jag någonsin gjort!

Annars är jag på Åland igen. Skönt att komma hem men jag saknar Halmstad och min vardag... :( men måndag kommer jag ner igen! :) det gillar vi!


2012-01-26
08:13:31

På väg till Åland igen
Skall snart plugga med Phille en stund, skall göra klart vårt projektarbete som skall redovisas på tisdag, men jag åker hem till holmen idag så jag kommer inte vara här, därför gör vi det just nu. Skall som sagt hem idag och träffa familjen och vila upp mig lite. Just nu är jag ganska trött. Flyget som jag skall åka med går klockan 14.45 och sen är det tåg och buss som gäller till Grisslehamn, sen hemma klockan 11 ikväll. Hoppas jag kan sova lite någonstans för jag är sjuuuuukt trött redan nu! Kanske jag kan sova en stund innan jag åker, härifrån. Skall förtydliga arbetet, vi fick det före julen så det är inte så att vi är ute i god tid... Snarare sent ute, men vi får det gjort i alla fall, det är huvudsaken. Igår fyllde min far år, 58 bast blev han. Vill passa på att gratulera honom nu här, Grattis pappa i efterskott! Ha det gött!

2012-01-22
11:32:29

Valdag 2012
Söndag, valdag 2012, dagen efter Juholts avhopp, 6 månader efter massaken på Utoya, 3 dagar till pappa fyller år och sen dag då jag skall gå på bio. Vad gör ni en söndag som denna? Snön ligger kvar här i Halmstad, men det är slask för det är 3 grader varmt. Trist men sant, tror men vet inte om tågen har problem för det kommer inte mycket tåg idag... Men, Sj!? Hallå? Kollar skidningen från Otepää. Skall snart fixa lunch, skall sen plugga och sen på bio med Josse, vi skall se på Hamilton, jag ser fram emot det väldigt mycket! :) Kollade som säkert 90% av ålänningarna på Gladiatorerna igår, sjukt bra av Zaida, hoppas hon går vidare nu! Jag är så sjukt imponerad av hur "biffiga" gladiatorerna är, så vill jag också se ut... :( Lite arbete bakom bara! I fredags var det matlagning på arenan, följd av fysträning i gymmet och sen hem. Igår var jag aktiv, och det kändes i går kväll, då slog tröttheten in. Tvättade, tränade, handlade, pluggade, sydde, städade, strök, lagade kåldolmar och diskade. Bland annat. Så jag var lite små trött igår. :) Även lite sliten idag men inte så farligt. Imorgon har vi föreläsning och Golfpyramid och sen är det finito för den dagen, skall nog en sväng i gymmet efter föreläsningen tror jag, Skulle vara skönt. Får se, det är i alla fall min plan. Nej nu återgå till skidorna. Ha det, och kom ihåg, rösta rätt nu! .) 4 år är lång tid om det blir fel!

2012-01-20
10:26:20

Just nu!

Så här ser det ut just nu i Halmstad!


2012-01-19
17:23:00

19 januari 2012
Nu var det ett tag sen, men jag har fokuserat på annat på sista tiden. Mamma var här, hon åkte hem igår så idag var hon på jobb igen. Känns tomt utan henne i lägenheten, det är konstigt när man vart två på 28 kvadrat och sen blir man ensam på samma yta, plötsligt känns allt så stort, det är en underlig känsla. Men så är det i alla fall. Vi har haft det bra tillsammans, vi har gjort lite saker men vi har också tagit det lugnt. Vi har nog vart ganska aktiva ändå, ut varje dag, men det är mestadels rekreation, vi har inte sprungit i butiker hela tiden. Vi har vart i kyrkan och vi har vart ut och promenerat m.m. kommer inte ihåg allt vi gjort men vi har gjort lite små saker. Jag har påbörjat en ny kurs, humanfysiologi. Efter tre lektioner (7 h) så har vi kommit så långt som till nervcellen, synapser och andra signaler i CNS och PNS, skall fortsätta med det på tisdag igen (dvs nästa lektion). Igår var det 3 timmar BARA cellens uppbyggnad och idag 2 timmar nervcellen. Kul kul.... Idag hade vi puttföreläsning på Arenan med Fredrik och vi fick lära oss hur man sätter upp och tolkar måtten i Sam Putt Lab. Givande. Sen hem och sen skolan för lektion. Efter lektion for jag hem och kastade mig i sängen och har nu legat där i ca 2 timmar, kom just ur duschen och skall snart börja laga mat. Ha det bäst! :)

2012-01-14
17:50:14

Sällskap
Mamma och jag sitter här nere i Halmstad och njuter av kvällen, jag är skittrött och mamma kollar på tv, eller snurrar på kanalerna. Vi har vart till Ullared en sväng, i förrgår, igår var vi hemma men ändå inte, jo det var vi nog, vi var bort på förmiddagen men eftermiddagen så spenderades hemma. Skidskytte och sällskap vill säga. Ikväll blir även det hemmakväll men imorgonkväll blir det nog middag ute som det ser ut. Hoppas ni har det bra!

2012-01-10
09:10:47

Hemma igen
Nu är jag tillbaka nere i Halmstad. Kom ner igår med sällskap av Josse och Phille, som åkte med från Stockholm. :) Kom ner 16.30 igår och bar in allt i lägenheten, nu är allt uppackat och klart så nu kan jag fokusera på studierna, om man nu vill... buhuuu... Snart skall Josse och jag iväg och handla, skall åka upp till flygstaden för jag skall köpa en sak tror jag. :) Sen skall vi till ICA också. Men jag kom fram till att jag inte behövde så jättemycket saker, men visst, alltid kan man hitta något som behövs. Vill ha vaniljljus så det skall jag i alla fall söka. Sen är det ju mat och sånt, men det är ju inte så viktigt.. Ha det gött!

2012-01-08
09:29:45

Meningslöst inlägg...

Sitter och kollar på nyhetsmorgon samtidigt som jag försöker plugga på tentan som är på onsdag. Är INTE redo men jag känner att jag måste bli det nu. Så idag kommer det bli en hel del plugg... Vare sig jag vill eller inte.

Har packat ihop mina saker här hemma också, åker i natt 04.30 glider båten ur hamn. På väg mot mitt hem i Halmstad. Skall bli intressant och se om jag hittar ut ur Stockholm men det skall väl fungera på ett eller annat sätt. Finns väl skyltar!

Om jag skulle övergå till häftet om hur vi går egentligen som rubriken lyder. :/

Tjao!


2012-01-07
07:50:39

Utsopargodis

Har just gjort världens finaste utsopargodis! Även om det är några dagar kvar men jag åker i morgon natt så jag gjorde det klart nu. :)

Skall/ måste iväg till stan emot min vilja idag.... Men men, vad gör man inte för bilens skull...

Hoppas bi har en bra första vecka på det nya året! :)


2012-01-04
16:01:01

Ujjabujja
Vad händer i världen? Ingenting!? Nja, inte så hemskt mycket i min värld i alla fall. Dagarna är fullbokade men jag känner ändå att jag inte får så mycket gjort. Jag skulle verkligen behöva plugga men jag kommer mig aldrig för. Dt är så trist. Har tenta om en vecka och jag har knappt öppnat böckerna. Men det kommer, skall försöka kasta ett öga i dem nu snart. Skall bara skriva detta klart först. Natten till måndag skall jag igen tillbaka till Sverige, då åker jag hem till Halmstad för att som sagt var skriva en tenta nästa onsdag i rörelseapparatens anatomi 2. Ser fram emot torsdag eller redan onsdag eftermiddag när den är passé. Men tiden tills dess, ujjabujja... :( Det är dessutom så tråkigt väder, inte sol, inte snö, bara regn, regn, regn, och förståss BLÅST! Så himlars tråkigt så man blir trött och deppremerad med mindre ansträngning alltså. :( Nej, om jag i alla fall skulle snegla i böckerna. Det är ju ett steg på vägen till början av läsandet. Jag har i alla fall konstaterat att boken, den ratar jag. Anteckningarna är bättre, och dessutom på svenska. :) (halva bekymret ur vägen då!). Ha det!

2012-01-01
12:23:05

Nytt år, nya möjligheter

Hoppas det blev en lugn kväll igår/inatt! Det blev det för mig, men har inte sovit så xtremt bra men jag är väl som hundarna, rädd för raketer... Sköt raketer gjorde jag i alla fall i min nykterhet.

Hoppas ni har en god fortsättning på det nya!