Jenny Häggblom

2010-05-31
16:20:51

Lat
Ligger hemma nerbäddad i sängen, med datan framför mig. Tänkte vila en stund medans det är lugnt i huset. Tror banne mig jag skall lata mig ordentligt med en bra film. Kanske en Beck jag inte sett på länge...

Ni skall observera att detta endast händer när jag är krasslig.

2010-05-31
06:28:36

Gårdagen i snabbformat
Nu är jag hemma igen. Kunde inte uppdatera igår då jag aldrig fick internet anslutning, men jag tänkte nu istället ge en kort resumé från gårdagen.

Jag spelade 82 (!) slag på golfbanan, med en fyrpel, en trippel och en dubbel. Så till helheten var det ok. Föll som ett bowlingklot genom resultatlistan och slutade på en skamfull 8 plats. Gissa om jag vill ha revanch!
Efter spelet for vi till Åbo för en bit mat, och sen stack vi ut till Aura för att kolla in hur greenerna var. Aura hade visat sig från sin bättre sida och åstadkommit en ok golfbana, greenerna var hyfsat snabba men framförallt var de jämna. Så nu vet jag hur jag skall spela om en vecka.

Vi kom hem med Viking inatt till Långnäs, var rätt så trött efter en lång dag, med bara 3 timmars sömn natten före. Jag hade sån magont så jag kunde inte sova. Nu är det bättre men nu har min förkylning tagit till och jag kan knappt prata, gör jag det låter det sjukt. Dessutom är jag hungrig. Man åt ju inte direkt någe mycket i går och i förrgår med magont, ingenting ville liksom stanna i kroppen.

Men nu skall jag vila hela dagen och sen skall jag ta mig till kiropraktorn i eftermiddag. Men kanske man kan få lite sömn till idag...

2010-05-29
19:01:14

Magont
Sitter nu här med världens magont. Fattar inte hur en burana kan ställa till med en sån magvärk. Det kan inte vara någe annat. Sjukt ont har jag. Buranan jag käkade var i och för sig gammal, sen ifjol någon gång så det är inte konstigt.

Förkylningen har lättat vilket är skönt, nu hoppas jag bara att den inte kommer tillbaka och att magont försvinner. Annars blir det inte en kul hemresa och inte runda heller för den delen. Spelet kändes annars bättre idag men med två "lost-balls" så kan man inte prestera bättre än en 81 när birdiesarna uteblir och bogisarna kommer på löpande band. Hmmm... Imorgon får jag slå i underläge, det är min melodi det!!!

Nu skall vi iväg och äta, hoppas magont försvinner i och med det. Annars kan det bli en jobbig natt! =(

Ciao

2010-05-29
08:23:18

Förkylning =(
God morgon mina vänner!

Vaknade just för andra gången idag. Vaknade kl 6 första gången, skulle med Jonas till banan för att få tillbaka bilen till min avgång. Så nu är jag tillbaka på hotellet. Vaknade med en liten förarglig förkylning, så jag hoppas jag kan bli frisk nu snabbt. Det är inte något allvarligt men det är så pass att jag går på te och c-vitamin nu. Hoppas kunna spela hela helgen men så länge man inte fryser ihjäl så fort man går undan från täcket så överlever man!

Nu skall jag ner på stan för att införskaffa i lite kläder, lovar typ 9 grader här idag så kanske man borde ha varma kläder, så jag inte blir sjukare ännu. Blir nog en polo eller en tjock stickad tröja. Får se vad som är i min prisklass!

Måste hinna käka frukost också. Kommer sno med mig mat därifrån så jag får lunch. Jag äter ändå så sent som möjligt men vafan man måste bli riktigt mätt, annars kan det gå illa. Och det vill vi inte händer!

Ha en bra dag nu allihopa!

2010-05-28
18:59:43

Pakt
God kväller där hemma i stugorna!

Vilken härligt kall kväll det är här i Salo. Underbart jävla kall! Var just och äta där vid stället vi var igår, men inte samma mat, konstigt nog... Brukar bli så, men jag kan också intyga att det skulle smakat bättre! Nåja, nu är man mätt och belåten och inväntar bara John Blund.

Såg att jag ligger 3a, konstigt nog det också, men det är ju ok. Har absolut slagläge, även om jag spelar mitt race. Jag gör mitt, de gör sitt! Eller så paktar de ihop sig, i alla fall känns det så. Skulle inte förvåna mig om landslaget skulle gadda ihop sig vad gäller mitt spel, alltför att frysa ute mig. För det är så det känns. Comebacken här i landet har ju inte vart vad man föreställt sig. Men vafan, slå från underläge, det är min melodi!

Nu skall jag skriva i träningsdagboken och sen blir det säkerligen tv för hela slanten! God natt!

2010-05-28
13:38:31

Meri Teijo day uno
God morgon/dag!

Kommit hem från dagens spel på Meri Teijo. Inte trevlig bana men funkar, spelat 76 idag, har ingen aning om hur jag ligger till men troligtvis övra halvan av fältet. Jonas spelar just nu.

Vaknade skittidigt imorse, kl 6.00. Klev upp och vips var man på golfbanan kändes det som,tur i alla fall att frukosten började 6.30! Käkade nu litet mellanmål, om en timme skall jag via gymmet och springa lite sen skall jag bege mig att hämta Jonas. Lånat hans bil en stund sinni!

Ciao!

2010-05-27
19:47:58

Gym
Jahapp ja. Nu har man käkat idag igen, oh gymmat, för första gången på ett tag. Så jäkla skönt alltså! Ojoj! Helt underbart. Även om det inte blev ett långt pass blev det ändå händelserikt...

Nu skall jag rita klart alla greener i mitt block och sen är det dags att sova kanske, skall upp tidigt imorgon, har start kl 8.30 och då blir det vakna kl 6.00 om jag skall hinna. Tänk en tanke på mig imorgon, även om det inte är tidigt för att vara fredag, men jag är ju egentligen ledig! Hallå, men jag skall spöa skiten ur hela Finland imorgon, nu är jag pepp igen!

Aaahhh, Here I come! God natt!

2010-05-27
15:54:00

Revanchlust på skitbana
Nu kommer vi från inspelsrundan alldeles pricis. Banan är i urusel kondition och spelet med ibland. Men det är nu dag imorgon. Då börjar spelet på riktigt. Greenerna är långsamma men ganska jämna på vissa hål men på andra är de hoppiga och så... Kan bli jobbigt men det är lika för alla!

Nu skall vi iväg och käka för vi är hungriga. Men först måste jag lägga iPoden på laddning, ladda slut igår. Tomt idag när man skulle lyssna på musik. Men jag underhåller mig bra själv ibland.

Det är landslagsspelare här, men jag struntar i det. Jag kommer köra mitt race, de sitt. Ingen av dem hälsade någe vidare så det skall bli skoj nu i helgen och visa vem som verkligen är bäst. Heini & Co får nog gå hem och fundera när jag spelar riktig golf! HAHA! =P Snacka revanchlust!

Ciao

2010-05-27
06:12:09

För tidig morgon igen
God morgon!

Sitter nu här alldeles ensam och bara väntar på frukost i princip. Vill bara ha mat snart, men vi skall äta vid 8 så jag skall strax knata ner dit. Vaknade ju en timme för tidigt så vad mer kan man begära än att man är sjukt hungrig? Ingenting. Kanske kommer vatten idag, får hoppas att det inte kommer men jag vet inte, är lite regnsjukt just nu.

Skall som sagt spela in idag, sen blir det troligtvis träning igen. Vill hitta en bra feelis inför tävlingen. Även fysmässigt kan vara bra att kolla upp. Så det blir en sväng till gymmet som planerat! =D Skall nu se om jag kan se på något via tv eller om det blir något annat. Tacka vet jag webbradio i alla fall. Då fattar man ju vad de snackar om!

Ha en bra dag!

2010-05-26
21:19:45

Cumulus Salo
Hejsan hejsan!

Vilken dålig uppdatering, bad me! Men nu kommer det en för idag! Jag klev upp tidigt och stack iväg till golfbanan efter en liten morgonjomppa. Så med raska tag tränade jag lite innan jag stack iväg med Viking på eftermiddagen till Finland, och just det, nu sitter jag här i skandinaviens "finaste"* land (*ironi). Så nu är jag i Salo och bor på Cumulus Salo, i samma rum som sist jag var här, och då kommer vi ihåg att det gick bra. Match FM två år sen, vinst! Vackert så.

Imorgon har vi inspel på Meri-Teijo kl 9.50 så sen bär det av att spela some golf. Skall bli skitskoj! Jonas är med så det är dessutom bra sällskap. =p

Fina diskussioner på båten, om allt känns det som, allt från golf till schack och bilar. Allt man kan tänka sig och lite till. Men trevligt var det, och är det. Nu är jag trött så nu skall jag sova lite så jag orkar träna imorgon, kommer dessutom köra fys i gymmet här på hotellet! Längtar redan!

Kram

2010-05-25
21:29:20

Finland i schlager em
Kollar på shlager em, kollade just finska bidraget. Ojoj, men jag tror det går helt ok för dem. Nu så skall jag ge min uppfattning om gänget!

Sångaren med dragspelet, liknar Heini Haapala. Andra sångaren, liknar Nina lite. De två kör-killarna härledde jag till Staffan och Juha, så där har ni. Humpa på finska med landslaget på scen, kan inte bli bra! Men det går ändå hem, kanske.

Så nu vet ni vad jag tycker. Men så är det! God natt!

2010-05-25
20:21:57

Långdag
Blev en lång dag på golfbanan idag, från nio till halv 7 ikväll. Kul men kanske i längsta laget. Men träning har jag fått i alla fall! Nu kollar jag på Äntligen hemma och sen så blir det schlager em. Kommer nog ändå bli en kort kväll för jag skall upp imorgon och köra ett fyspass sen bär det av till golfbanan en sväng innan det bär av till Finland.

Ser fram emot spelet på fredag till söndag, ft 1! Skall bli skoj även om spelet sviker just nu men det kommer jag är inte orolig.

Ciao!

2010-05-25
07:13:48

Gooolf!!
Nu sitter jag här igen, avvikelsen är just nu bara att jag ser fram emot denna träningsdag jätte mycket! Är sjukt pepp och så. Så det kommer bli golf hela dagen idag! Jippiii!!!

Imorgon bär det av till Finland för tävling. Skall också bli kul! Då åker jag med Jonas Haglund.

Ciao!

2010-05-24
16:49:33

Filmdag
Vilken skittråkig dag detta vart! Har inte gjort ett dyft, lagat mat men det är det enda jag gjort. Blev liggandes på soffan i 4 timmar och kollade 2 filmer på tv1000 så nu har jag sett dem. Det blev Livet är en schlager och Den sista actionhjälten. Två helt ok filmer.

Nu blir det antingen städa eller så blir det cykling. Jag tippar cykling. Det är det jag gör bäst!

2010-05-24
10:12:03

Gigantisk husbil
Var uppe med tuppen i morse igen, eller kl 8 klev jag upp, för jag måsta käka frukost innan det bar av till stan för kiropraktorbehandling. Nu är jag hemma igen efter det.

Var via och handlade på väg hem, och möttes av en GIGANTIST husbil, och då menar jag gigantiskt. Den var kanske 3x volvons längd, och då har jag en farmare. Den var närmare 10 meter om inte mera lång. Jag höll på sätta andan i halsen när jag svängde in till hugos i hammarland. När jag körde förbi den så trodde jag det var globen eller liknande, sjukt stor alltså. Dessutom kollade jag lite mera noggrannt, och där fann jag att chauffören och passageraren satt långt bak från vindrutan. Normalt brukar man ju sitta ganska nära men nu satt man kanske 1,5 meter från rutan. Det kan ju inte vara bra tänkte jag men körde gjorde gubben i alla fall. Så jäkla häftigt!

Golf blir det inte idag, ryggen värker nu, men golfskorna är på tork från igår, ännu, och jag väntar med spänning på att klockan skall gå för jag vill träna igen! Får se om det blir någe fys ikväll, kanske inte med tanke på ryggen. Jag får se. Men nu skall det bli mat, pasta med köttsås och mozarella ost! Namnam!

2010-05-23
19:37:39

Regnet det bara öser ner..

Nu är jag hemma efter en runda i Kastelhom. Regn i trefalt tror jag, allting är blött, inget på kroppen var torrt kändes det som. Men ändå när jag var klar hittade jag delar på kroppen som var torra. Spelade annars helt ok, slutade på andra plats med 40 poäng. Så Totte, du spela bra idag! Tina och Tage vann idag så grattis till er!

Nu skall jag inte göra någonting. Skall chilla som sjutton ikväll, även om jag borde träna, men jag får cykla imorgon istället. Skall till Kiropraktorn imorgon. Så vi får se hur mycket jag kan träna, annars blir det en promenad på Eckerö.

Ha en bra kväll!... i regnet.


2010-05-23
06:59:43

Trött igen
Sitter nu hemma och vilar min kropp inför dagens spel. Skall bli skoj att spela med Totte men jag är trött som attan. Kanske spelar jag bättre då?? Får ställa in mig på det.

Gick och la mig tidigt igår, men visst vaknar man ju första gången kl 6.30, då klockan är 5.30 svensk tid. Jag har som en inställd väckarklocka när jag skall vakna, vid 5-6 tiden just nu. 3 mornar i rad sätter vissa spår. Men snart skall jag väl få sova lite längre... Hoppas jag.

Det regnar ute så jag är inte piggare då heller, men kanske som sagt blir det utmed dagen. Ont i ryggen har jag också, den är ruggit stel.

Blev en soft kväll igår, med 1 timme motionscykling, sen chillade jag med Totte och Johanna som var här på middag. Blev en skrattfylld kväll, med 100000 myggor... Har väl bett över hela kroppen nu.

Ha en bra dag!

2010-05-22
15:52:50

Gotland-Nynäshamn-Kapellskär-Mariehamn-HEM!

Just nu sitter jag på Rosella och tvingas lyssna på Chapelle, någe band som spelar i baren. Men det finns inte någe andra ställen att sitta på så detta får vara i 45 minuter, för den glädjande infon sa hon först av alla! Tack för det, nu kan jag räkna ner, 16.42 började de spela.

Började min resa i morse kl 5 då jag vaknade, sen tog jag bilen 6 km åt syd fast jag skulle norrut på Gotland. Hämtade Salmén och sen så bar det av mot Destination Gotland (företaget som kör över vattnet heter så, även om jag skulle hem!). 3h 15minuter senare körde jag av båten i  Nynäshamn. Sen dess har jag kört upp till Kapellskär, även om jag var via Täby och sen flygfyren. Men nu är jag alltså här på båten på väg hem till egen säng! Skall bli så skönt. Även kul skall det bli att spela imorgon med min kära bror Totte! =P

Nu skall jag stå ut 36 minuter till med detta oljud. Ha det bra!


2010-05-21
19:32:35

Skedjakt
Nu har jag vart tur och retur till Visby. Blev en liten tur på gågatan samt ner till innerstan för en utsökt måltid. Var lite trött så jag missade att hälsa på Kaisa och ligan men i sista sekund hann jag med. Sorry.

Sen var jag till ICA och sen så hade jag problem med att hitta en sked. Jag sökte igenom hela butiken, jag funderade på att köpa en smörkniv, ett cestjärn, eller en kaffeskopa för att äta risifrutti, men i sista sekund fick jag tag på en plastsked som fanns i en provsmakning av Gino. Så nu har jag smakat på Gino och fått en plastsked, mest glad över skeden faktiskt.

Allt är packat och klart så det är bara att sticka iväg imorgon kvart före 6 till Leifs stuga, de skulle åka med mig upp till båten som går 7.05. Lång dag imorgon men ack så trevlig. Blir film på båten det är ett som är säkert. Beck och sen Falk. Kommer bli en toppenresa detta. Hoppas jag slipper via Stockholm sen på väg hem... Det gick ju inte så bra ner hit direkt.



Detta är hål nummer 6 på Visby GK. Kort par fem kan man lungt säga men en stenhård green.

Sen måste jag rätta mig själv, det var inte Ola Rapace, det var Pontus Gårdinger. Men de liknar varandra. Han spelade 2 bollar framför mig två första dagarna! Men han var full igår sa Anjelika som jag känner lite. Vi snackar alltid på tävlingarna, så hon berättade vem hon hade med sig. Därför rättar jag mig själv.

Ha en bra kväll och en fin lördagsmorgon skall jag se till att uppdatera er på båten till Åland! Ciao


2010-05-21
15:15:42

Bästa amatör
Nu är det klart. Jag spelade 76 idag, vilket är ok med tanke på att jag hade 1 dubbel och 2 bogies, dvs ingen birdie. Men jag spelade ok i alla fall. Började skittråkigt med 10 raka par, sen bröt jag det med en dubbel. Synd kan man tycka när jag kunde gjort en birdie istället. Men men, golf är golf. Blev bästa amatör i alla fall, även om priset gick till en svenska. Typiskt, säkert bara för att jag inte är igenkänd här. Jag blev bästa åländska också och näst bästa finska, Kaisa blev bättre med ett slag...

Ikväll bär det av till Visby och kolla lite, kanske hittar jag en studentklänning eller liknande, blir ju student om 2 veckor så kanske borde hitta någonting snart... Fick reda på det idag så jag är jättelycklig!

Ett som är säkert är att det kommer bli en långlänk för mig imorgon hemma, jag är så jäkla springsugen nu så det borde gå bra. Kanske även sticker på en länk nu också, fick lite feelis för det just.

Shit vilken omtumlande dag... Kanske blir den mera omtumlande senare. Det hoppas vi!

Kram

2010-05-20
19:25:27

Äckligt
God kväll god kväll!

Inte alltid man har så tråkigt så man spelar spindelharpan på datorn och lyssnar på musik. Det finns absolut inget att göra, har käkat en det tog bara 20 minuter... Trodde det skulle ta en timme. Men men jag får fritid i alla fall. Skall snart kolla tv.

Kollade på Hell´s Kitchen, såg det som kommer sist, alltså vad som skall hända i nästa program. Äckligt kan man tycka i detta fall. Alltså speakern sa någonting med att "Somebody is cutting some more than they should" och sen kom en bild på ett trasigt finger samt en fingertopp i en pyttipanna stekpanna. VIDRIGT! Måste bara kolla imorgon, gissar att det kommer då igen. Har kommit två dagar i rad nu så. Borde gå ut och gå men kanske jag gör det imorgon efter rundan istället. Går ut kl 7.40 från ettan.

Kram

2010-05-20
15:58:14

JUBILEUM!!!
Idag har jag jubileum, det är nämnligen exakt 10 år sedan jag fick mitt gröna kort. Första decenniet avklarat.

Idag var det jobbigt igen, spelade bättre men jag scorade sämre. Idag blev det 81 på kortet vilket betyder en överenskommelse för 1000 slag. Men ryggen tar ont så jag chillar istället. Slog kanske 80 bollar efter rundan.

På 16onde kom en snok och slingrade sig över fairway, Saras caddie måsta hålla handen där för hon skulle väl svimmat. Själv tyckte jag att det var intressant, mera intressant än mitt eget spel faktiskt. Som tur var det sista hålet så jag kom inte av mig så mycket.

Såg flera kändisar idag faktiskt. När jag stod på rangen så stod Erik Segerstedt bakom mig några mattor, när jag puttade, kom Niklas Strömstedt och Anders Ekborg. Puttinggreen är precis intill ettan och de kom och skulle gå ut där. Jag stod även bredvid Mårten Andersson och Ola Rapace. Sven Melander körde jag om här för någon dag sen på väg från Visby.

http://www.golfdata.se/liveEPI/res_lbo.asp?sLang=ENG&tk=ND1020X&tour=ND är hemsidan för er om ni vill följa oss alla här nere på Gotland. En dag är kvar här nu. Förhoppningsvis den bästa av alla!

Ciao

2010-05-19
21:50:56

Glad igen
God kväll!

Blev en snabb tur till Visby för införskaffning av mat, så nu är jag mätt och glad, jag blev just glad när min kära bror ringde och ville prata lite! Tack Totte.

Sitter och halvkollar på efterlyst, första gången på 2 år tror jag. GW är ju störtskön! Imorgon går jag kl 7.40 från hål 17 igen. Skall vara på topp då, och 5 timmar framöver. Frukost måste jag göra själv imorgon men det går bra. Gott lär det garanterat bli.

Men nu måste jag sova lite. God natt!

2010-05-19
19:19:19

Skitspel och kändisar
Första rundan är klar och jag spelade skitdåligt. Enkelt uttryckt. Jag spelade 78 och slog ett bra slag. Vill inte gå in på detaljer, de håller jag för mig själv. Hade problem med alla slag idag.

Trevlig bana är det i alla fall. Såg några flera celebriteter idag, som t.ex.



Karl Matrindahl



Erik Segerstedt



Peppe Eng

Sen finns där fler men det är lite oilka, kanske ser andra i morgon. BTW jag hade Peppe Eng bakom mig!! Själv gick jag med två andra amatörer.

Ciao

2010-05-19
09:21:20

Väntan
Sitter på hotellrummet och väntar på att klockan skall gå. Det är det värsta jag vet men jag hittar säkert på någonting. Kanske skulle fixa bagen...

http://www.golfdata.se/liveEPI/res_lbo.asp?sLang=ENG&tk=ND1020X&tour=ND där hittar nu livescoringen, om ni vill ta er en titt. Jag skall göra mitt bästa för att det skall bli trevlig läsning! Kl 13.10 från hål 17 börjar året på riktigt. Lycka till Jenny!

2010-05-18
20:18:02

Ringmuren och pasta
Imorgon har jag start kl 13.10 med två amatörer, men det spelar ingen roll. Lite trist är det förståss men jag tror det blir bättre så, tyvärr spelar vi från hål 17. Alltså kanonstart, men det spelar heller ingen roll. Jag är ändå lika pepp.

Var just in till Visby, ca 19km härifrån, och käka pasta. Maten såg vidrig ut, men den smakade nästan som den skulle. Blir inte där imorgon! Det var i innerstan, alltså innanför ringmuren. Så nu har jag vart där också. Nu skall jag packa upp all mat som jag köpte där. Måsta köpa frukost för hotellets suger. Kan äta smörgås där men det är allt. Så nu blir det Gröt här i rummet, finns vattenkokare och jag köpte havregryn. Man får ju inte vara dum heller, då kan man bli hockeyspelare eller liknande.

Skall snart sova men först tv! God natt!

2010-05-18
16:09:50

Bilder och illamående
Nu har jag spelat in på Visby GK, trevlig bana precis intill vattnet, alltså mycket vind i spel. Påminner mig mycket om en bana i Skottland som jag spelade för 2 år sen, nästan tre. Monifieth eller liknande hette den. Det var vind i spel på alla hål så detta kommer bli en utmaning!!! Jag har lovat mig själv, i och med att jag käkar så nyttigt och hälsosamt så skall jag om jag går under par alla dagar käka onyttigt och det skall jag ta bild på. Är sugen på någonting liknande glass så jag är pepp på att spela bra!

Jag tog lite bilder igår som jag tänkte lägga upp nu, blev lite på allt möjligt. Så det kommer en show nu här med 7 bilder:



Bra bild på mig faktiskt, är i hamnen i Eckerö innan avfärd. Varmt var det kan jag berätta!!!



Eckerö linjen anländer till kaj. En av mina båt turer...



GPS helvetet skulle ha mig på en sjuttioväg paralellt med motorvägen, sen skulle jag ut på den igen visade det sig... Men fint var det, och grönt. Detta är söder om Stockholm.



Fin utsikt från COOPs parkering i Nynäshamn. En segelbåt seglade förbi men den rymdes inte med på bilden.



Det var en av de fulaste båtar jag sett, tom Tallink är snyggare i linjerna.



Mitt hotellrum, rum nummer 313 förövrigt så jag känner mig som Kajsa Anka eller Kalle Anka... Sängen är skön i alla fall.

I morse mådde jag så dåligt att jag skulle kräkas men det ville sig inte så jag fick må dåligt, jag hade inte gjort någonting, jag mådde bra när jag vaknade men jag drack ett glas vatten och sen skulle jag bara spy... Skit konstigt men jag kan inte göra något mera, men jag tror jag köper vatten nu istället. Jag kan ju inte gå och spy emellan varven på banan. Usch!

Kommer meddela vem jag får gå med imorgon så fort jag får startlistan! Ciao

2010-05-18
06:51:55

Direkt rapport från Tofta...
God Morgon från Toftagården!

Vakade för 5 minuter sedan och är redan pigg, spelar ingen roll när jag går och lägger mig, jag skall vakna kl halv 7... Men å andra sidan får man ju se en härlig morgon.

Kom till hotellet 00.40 så jag la mig före ett! Bra jobbat!! Jag trodde det skulle bli framåt 2 men det gick ganska snabbt ner hit från Visby. Båten var skittråkig, jag käkade sen kollade jag på film i 2,5 timme. Blev slutet på en film, en hel annan och början på en tredje så nu börjar filmerna tryta... Hoppas jag får se på resten hem utan att de tar slut för tidigt.

Idag har jag inspelstid bokad 10.07 så jag skall åka i väg vid 8 kanske, måste kolla hur långt och hur länge det tar dit. Sen blir det väl träning gissar jag resten av dagen, ryggen är stel just nu men det skall nog bli bättre!

Ha en bra dag på Åland!

2010-05-17
13:07:27

Eckerö Linjen
Nu är jag på väg på min första resa till Sverige detta år! Förhoppningsvis blir det inte min sista. Men nu är jag på gång! Är så jäkla roligt! Sitter på Eckerölinjen och har just "avnjutit" min lunch. Stekt forell, ser Eckerö försvinna bakom mig så nu headar vi framåt!

Allting hoppas jag är med packat, om inte så är jag utan det. Men bag och skor är med vilket känns som det vikigaste just i detta fall. Nu väntar lite film och sen en låång resa ner till båten, även om den tar max 2 timmar med i alla fall. Kan kännas som lång i och med att jag skall genom Stockholm. Som en lantortsbo kan det kännas som en utmaning. H:fors är ok men Stockholm. Det är bara att bita ihop och sen köra, blunda låter som en dum idé att göra!

2010-05-17
07:55:32

På gång
Jahapp, idag bär det av till Gotland. Jag är pepp som attan, bara jag skulle ha allting men det har jag inte. Måste iväg och handla lite grejer när butiken öppnar.

Kom just från stan, vart till Markus. Hoppas ryggen är bättre nu, den är inte så illa när jag spelar men jag har lite känningar när jag är hemma. Men det blir bättre.

Nu skall jag fixa så mycket jag kan i bilen. Den måste städas! Annars får gotlänningarna slag om de ser min bil. Ojoj... Ha det!

2010-05-16
19:09:27

Packning och golf

Vilken dag... Låång och allmänt tung. Tävlingen gick inge vidare men jag hade delvis trevligt sällskap! Golfen var tung, men det kan bara bli bättre känns det som. Så nu är jag mera pepp än någonsin för Visby! Kul skall det bli!

Just nu håller jag på och packar för resan, hittar inte allting men det skall nog lösa sig. Jag får ta andra kläder med mig helt enkelt. Eller spela utan, men det blir nog ingen hit. Så jag tar andra. Så jag skall nu fortsätta med det jag håller på med så ser vi var jag hamnar. Skall kanske via Totte och kolla om han har någon film jag kan låna över veckan. Blir många långa färder ner och sen upp igen, så film på båtarna är ett måste!

Ha en skön söndagskväll, kram allihopa!


2010-05-16
07:26:21

Lunch + frukost = Brunch?
God morgon!

Sitter nu hemma efter en morgon som vart lugn för en gångs skull. Kanske för att det är tävling idag på Kungs, så jag laddar mentalt! Nu skall de bäras eller brista. Bara att lita på sig själv idag, bra genomkörare inför veckan.

Köpte nya wedgar igår, skitsköna. Är nog kanske de bästa jag haft! Riktigt najs är de! =P



Så ser de ut!

Vi skall käka en stooor frukost blandat med lunch så en stor brunch kanske det heter då... Vad vet jag? Men jag börjar redan bli hungrig. Ha en bra dag, och hoppas inte det regnar!

Kram

2010-05-15
15:56:19

iPod disaster
Ännu en vacker dag med massor av träning! Blev dock inte 6 timmar men det kunde lätt ha blitt det, men det blir det imorgon och då är det tävling!!! Första för året på hemmaplan, skall bli skitskoj!

Oftast när jag tränar så har jag alltid iPoden i öronen men idag så hade jag inte den med mig, jag kom på det i Emkarby att jag glömt den, shit tänkte jag, kommer inte gå att träna men så tränade jag i 3 timmar lite drygt utan iPod sen var det lunch paus. Efter lunchen skulle jag träna själv och det gick men det var riktigt tråkigt utan musik men jag kämpade på, man måste vara stark även i dessa situationer. Till slut, innan mitt sista pass på rangen gick jag till bilen för att kolla om jag hade ett par hörlurar, har haft det hela vintern, som jag kunde ha till telefonen. Men inte fan hittade jag någonting sånt, så det var bara att knalla till rangen och träna, utan musik... Men jag lever och ingenting är sämre, kanske så att jag tillochmed tränade bättre idag, vem vet? Kommer nog visa sig i längden.

Snart skall vi käka och sen så blir det joggning ikväll, det är så varmt nu så jag tar det ikväll istället. Skall bli skönt.

Fred

2010-05-15
06:01:30

Wedgar
God morgon!

Blev lite dålig uppdatering om vad som hände igår men jag kan ge en kort resume nu istället.

Jag for till Barkarby och skulle köpa wedgar, men efter en cirkus så blev det inte köp och jag for hem i princip, sen tillbringade jag en timme i Norrtälje och sen for jag hem med 15.00 båten från Kapellskär. Så sen var jag hemma och då cyklade jag och tränade som vanligt!

Idag skall jag ut till golfbanan och träna igen, skall fixa wedgarna idag så nu skall jag träna in dem innan Gotland nästa vecka! Är vaken lite väl tidigt kanske men vad gör man inte för träningen!?

Ha en bra dag!

2010-05-14
07:00:50

Viking Line
Sitter just nu på Viking Line på väg till Sverige, har fruktansvärt tråkigt och är ledsen för att jag missar en dag med träning... Men jag gissar att det kanske bara är bra att jag inte tränar någonting. Jag måsta till Sverige bara för att kolla om Dormy har wedgarna som jag kanske måste ha. Skall bli kul att se måste jag säga.

Men jag blir inte borta längre än jag måste så jag kommer hem igen kl 18 ikväll, skall bara till Barkarby fram och tillbaka. Inte har jag någon film heller som är i bra kvalité så jag får underhålla mig på bästa sätt, musik finns ju alltid förstås!


Denna fina bag skall få en ny innvånare!

2010-05-13
17:49:17

2-1
Nu har jag kommit hem från golfbanan och servicen på bilen så nu skall jag chilla tror jag. Eller så blir det lite fys, är inte säker.

Matchen mot mörten vann jag komfortabelt med 2-1 eller komfortabelt är lite och ta i, han spelade bättre eller scora bättre medan jag hade mina dippar... Men jag vann och med det en lunch i restaurangen, gott och mätt blev jag! Tack för en bra match. Otroligt trevligt var det i alla fall. Sen tränade vi mot en bänk, alltså wedgar, inget annat. Och sen for jag med bilen på service, medan den var där så gick jag runt dalkarby. Kiva säger jag.

Nu skall jag kolla med dormy och en massa sånt, måste kanske iväg till Sverige imorgon och kanske bränna bränsle i onödan. Men vad gör man inte för att inte bli diskad nästa vecka i Sverige!?

Ha en underbar varm kristi himmelsfärd!

2010-05-13
06:01:09

Värmeplåster
God morgon!

Alla som nu är vakna denna tid, visst är det härligt? Jag älskar mornar när solen står på himlen och imorse när jag höll på att svimma när det var 10 grader ute kl 6.00 då jag klev upp. Skönt! Jag har vart ut och joggat samt kört intervaller i backen upp till oss. Så nu är jag på gång. Mörten kommer få svårt!

Fick just ett värmeplåster på ryggen där jag har ont, det känns som man skulle bära på en vetekudde hela tiden, sen så är plåstret där bältet går så jag kommer inte vara smidig idag! Hmmm... Men hellre det än att ha ont!

Nu skall jag fixa allt till dagens runda så skriver jag mera sen om hur det gått!

2010-05-12
19:31:14

Stilige Totte =P
Haft en otroligt trevlig kväll med Totte och Johanna, god mat i goda vänners lag. Vad mera kan man begära? Totte och pappa skall ro postrodden iår så Totte skulle testa vilka kläder han skulle ha på sig och så här kunde de se ut:



Totte i 1800-tals klädsel och pappa i 2000 tals, lite kontraster kanske...



Stilig blev han också, liknar lite på en sån springpojke som sprang mellan fru Ridderström och tant von Blast eller något sånt.



Han kommer kanske se ut som detta på postrodden så den som vill se hela besättningen kan ju komma ner till postbron den 19 juni och kolla in grabbarna!

Nu skall jag gå och kolla in halv åtta hos mej, sen läggdags! Godnatt!

2010-05-12
16:42:53

Disaster date
Hello!

Idag har vart en lat dag. Jag klev ju iochförsig upp tidigt men sen har jag inte tagit mig an någonting känns det som. Då har jag ändå klippt gräset, det var inte så jobbigt när man bara behöver gå. Men det var det som var tanken. Fatta hur jäkla tråkigt det är när man inte får göra det man älskar mest av allt, spela golf. Det är så jäkla tråkigt, men imorgon är det start 8.51 med mörten på slotts, då skall jag spöa upp honom med 10/8. Helt klart!

Läste också i min bok idag, den är ganska bra men inte lika bra som snabba cash, nu läser jag Aldrig fucka upp, även den av Lapidius. Kollade även på ett sjukt roligt program som hette "disaster date". Det är sjukt kul. Går på MTV, när ens polare skall ställa till med jävulskap för sin bästa vän kan det inte bli mer än roligt. Och det skönaste av allt, de vet inte om att de utsätts för ett bus. Så bra tv alltså! Rekomenderar varmt detta program. =P

Nu skall snart Totte och Johanna komma ner på middag och jag börjar bli hungrig!

Kram



Jenny vs. Mörten

2010-05-12
09:06:15

Trickshot
Goddag!

Kommer från stan alldeles just, har vart in på ett snabbt besök kl 8.3 imorse. Så nu ligger jag hemma på sängen och kollar youtube klipp, jag får inte träna idag, men jag var ut på en länk i morse innan stadsbesöket. Så nu får jag vila och kolla film eller läsa bok hela dagen, tråkigt men vad kan man göra liksom...

Kollade trick shots på youtube, och jag hittade detta http://www.youtube.com/watch?v=kxyVbaqRxys, snacka om att jag kommer kila ner i närmaste bunker och slå det slaget! Sjukt coolt alltså, så mycket spinn kommer jag aldrig ha igen i så fall.

Ha en bra eftermiddag!

2010-05-11
16:10:52

Gubbe
God dag!

Nu är jag återigen hemma efter en dag på golfbanan, hann dessutom med ett gymbesök. Skönt när man kan kombinera träningarna. Nu har jag mera gått in på mål träning så det är fullt fokus som gäller. Kom en gubbe och snackade med mig idag, jag blev nästan rädd då han börja gagga om någon svingteknik som är urusel. Verkligen dålig alltså men jag spela med och sa att det var bra. Usch på mig...

Skall bara softa ikväll nu, jag borde träna för imorgon får jag inte... Får se om jag inte kan ändå göra någonting imorgon.

Ciao

2010-05-11
06:14:20

Uppe med tuppen
God Morgon!

Nu är jag vaken tidigt, men det är jag bara för att jag skall upp på träning kl 8.00 så jag skall sticka snart! Vi har träning ute i Sund som vanligt. Detta är från skolan så jag skulle inte behöva vara med men jag vill så jag kliver gärna upp lite tidigare!

Annars idag händer inte så mycket, allt är nu bokat till Gotland så det är lugnt. Jag måste via skolan en sväng också. Det är viktigt.

Nu skall jag fixa det sista. Ciao!

2010-05-10
18:23:57

Upp i varv
Nu har jag kommit hem efter en lång och händelserik dag på golfbanan, jodå det kan hända mycket där. Jag blev snuvad på 2 timmar träning, men det spelar ingen roll för jag fick ändå 6 timmar idag. Man orkar som liksom inte göra mycket mera nu. Men jag skall fixa det sista till Gotlandsresan och sen skall jag fixa med USA. Sen är jag ledig för ikväll.

Gotlandsresan blir bara bättre och bättre, nu skall jag ta egen bil ner vilket innebär tourbagen (!) och sen så skall jag bo på ett hotell i närheten. Najs. Maria W hjälpte mig boka idag så det är klart, eller nästan då. Bara en tur med båten som skall bokas till. Sen klart!

Nu skall jag byta dator tror jag. Ha de bra!

2010-05-10
07:17:22

Spelträning
God morgon mina vänner!

Jag har just vaknat, käkat frukost och dressat på golfkläderna. Nu skall jag sticka till banan för träning, jag skall köra majoritet spelträning idag. Jag kommer vara på banan i 8-9 timmar idag så det passar bra. Nu skall jag bara fixa det sista med bagen och se om jag hittar någon mat till, sen skall jag sticka.

Ciao!

2010-05-09
19:46:08

Something English....
Hello!

Haven´t had any fun today. After food I haven´t done anything, so fu...g boring. But tomorrow I will practise again. I´m looking forward to that. I was supposed to do some American things for school but my internet won´t work now so I can´t do anything. And my computer is fucked up with everything so let´s see what´s happening.

Those who wonder why I´m writing in english instead of swedish, I can tell that I need to practise my writing skills in this language. So every now and then there might be wrote in english. I hope you can live with that, also I will try do do other things in this language, for example write some esseys and so on...

Have a nice evening! 

2010-05-09
17:33:44

Ingenting att göra
Jag har liksom inte gjort någonting idag så det har inte funnits något att skriva om. Men nu har jag gjort någonting så nu kan jag skriva...

Vi har vart till momme, jag joggade dit från Storby, jag joggade 50 minuter det får räcka, första gången ute sen 2 veckor tillbaka, senast på gymmet men då utan uppförsbackar. Sen fixade vi hos momme och sen for vi hem. Nu har vi kollat på golf och Fredrik Andersson Hed vann från Sverige, grattis. Det var hans första vinst på 245 starter eller liknande. Bättre sent än aldrig heter det va!?

Solen skiner nästan här så jag tror jag skall ut en sväng och wedga lite på gården, jag är så jäkla spelsugen så jag tror jag skall ut imorgon på banan. Kan köra en sjukt bra träning... Får se då.

I veckan skall jag ha min första vilodag på länge, jag skall till Sverige och köpa wedgar. Så då skall kroppen få vila lite. Kan nog behövas men jag går fortfarande framåt!



Gräsövningsfält är det finaste som finns! Längtar till täning igen! En dag är för mycket.

2010-05-08
19:41:24

Omtumlande eftermiddag
Vilken omtumlands eftermiddag. Jag for till Kastelholm helt inställd på en träningsdag. Vilket jag såg fram emot, med en avslutande länk på kvällen. Men, det hände visst någonting. Jag tränade som planerat men sen så kom jochum ner till övningsområdet och frågade om jag kunde ställa upp och spela i tävlingen, visst tänkte jag, men ett krux, jag hade 30 minuter och förbereda mig på, och då hinna äta. Så upp snabbt till klubbhuset, käka, fixa iordning på bagen, ner tillbaka till första tee och slå ut. Stressad och med pulsen på 180 slog jag en fin drive ner för ettans fairway. Efter rundan kunde vi konstatera att vi spelat 67 och netto 62,7. Vi slutade fyra på det. Helt ok med andra ord. Jag spelade ganska bra själv.

Så när jag kom hem var kl 18.15 och då skulle jag laga mat och ducha, så det blev ingen länk för mig ikväll men jag planerar in en länk imorgon, golfledig blir jag också. Så måndag nästa till banan. Nu skall jag kolla på Virus i bataljonen och sen skall jag sova. Rummet ska städas så jag har och göra imorgon.



Drivern funkade bra idag! Tack Niklas.

2010-05-08
07:00:53

Regn - Nej Tack!
Hoppas inte det blir regn idag, jag skulle inte vilja dra på mig regnkläderna, mest bara för att de är så stora och sen för att de regnar in i dem. Så man blir blöt oberoende. Så idag håller jag tummarna hela dagen.

Skall sticka till Kastelholm för träning snart, skall bara fixa allt i ordning först. Blir knappast spel för mig om jag inte går ut nio hål på egen hand, får se hur ryggen funkar idag. Känns bättre i alla fall. Men jag skall sticka om en timme först, sen ikväll skall jag ut och springa, jag är så jäkla sugen på det just nu. Men nu på förmiddagen skulle vara lite svårt så det får bli ikväll.

Imorgon ser ut att bli en vilodag, men vi får se...

2010-05-07
16:56:10

Spel
Nu så, kommit hem från en dag med träning, inte lika mycket som tidigare men dock lite. Sitter nu hemma i rummet och funderar på det ena och det andra. Skulle vilja träna eller göra någonting, men jag är trött så jag skall nog bara vila ikväll. Jag tror jag tränat ordentligt ändå denna veckan. Men det är det som krävs när man skall bli bra!

Skulle egentligen spela tävling imorgon men nu när min spelpartner skadat sig så kommer jag inte att spela. Synd men jag kan inget göra åt saken. Klumpigt kan man tycka... Jag får se det så att jag får träna igen, men jag funderar på om jag skulle spela mera nu för jag har nästan inte spelat iår och speciellt få in tävlingsrutinen, den finns där men man kan alltid friska upp minnet så inget är knackigt sen när det bär av till Gotland. Jag skall vara i form då! Nu skall vi "kick some ass"!

Ryggen är bättre nu men det är en bit kvar ännu, bra upp värmning bara så borde det funka =P Jag överlever, jag kan ju slå i alla fall, bättre än ifjol!!!! Mycket bättre än då. Men det skall jag inte ens jämföra med.

Kram.

2010-05-07
07:42:23

Kastelholm
Hej!

Nu är jag på väg till Kastelholm för träning igen. Tänkte just på att jag har ju litet försprång jämtemot andra då de fortfarande går i skola och jag är ledig och får träna heltid. Så lite glad skall man vara i alla fall. Men nu skall jag sticka, det tar trots allt en halvtimme dit.

See ya!

2010-05-06
20:45:46

Nyheter
Ligger på mattan och värmer min rygg... Den är sjuk nu men så fort jag kommer igång så är det inga problem men jag skall inte vänta för då dör den! Skall ringa till kiropraktor imorgon, bättre att kolla upp det nu än att det skall bli värre!

Har tränat hela dagen, blev väl nästan 6 timmar eller liknande, hoppas på ett gymbesök imorgon också. Fick reda på idag att jag kommit med till Nordea Tour på Gotland om 2 veckor så jag är nöjd nu! Då börjar min tävlingsperiod.

Igår fick jag dessutom reda på att jag skall vara i USA 16 augusti så jag börjar mitt livs äventyr 12-13 augusti! Skall bli skoj faktiskt.

Nu skall jag släppa en bomb som kanske kommer som en överraskning för många men jag är INTE med i landslaget mera. Jag har tackat nej till team 2012 och nu är jag fri från förbundet. Känns faktiskt inte så konstigt som jag trodde. Men visst känner man sig friare, bestämma över allt själv och i samråd med tränare. Najs. Så nu vet ni det!

Ha en bra kväll!



Ett minne blott...

2010-05-06
07:45:27

Bakar
Hejsan!

Håller på att baka bullar, nyttiga bullar, eller muffins. Kommer förhoppninhsvis bli bra men jag är lite osäker. Jag hoppas!!!!

Skall sticka till Kastelholm så fort muffinsarna är klara. Så jag är lite stressad. Jag skall lira 9 hål nu och sen skall jag träna efter det, precis som igårkväll. Jag ser fram emot dagen, men först måste jag strecha min rygg genomgående för att klara av träningen... Men det skall nog gå bra. 

Jag har inte heller träningsvärk som jag trodde jag skulle ha idag! Yippie! 

Ha en bra dag! 

2010-05-05
21:00:15

Kastelholm

Kommer från Kastelholm för en halvtimme sen. Så nu har jag landat här hemma igen. Efter en låång dag ute, på stan och i Kastelholm. Började med mental träning och sen gym. For ut till Kastelholm, och lirade 9 hål och sen tränade jag efter det. Så jag är lite trött nu, skall nog gå och lägga mig snart tror jag.

Imorgon så ska jag ut till Kastelholm på morgonen, skall spela 9 hål x2 sen skall jag träna. Så det blir ytterligare en dag på golfbanan. Körde crosstrainern idag på gymmet, det var ju tillockmed jobbigt, till en början, sen så råkade jag lägga in ett timmes program så jag körde det till slut plus nedvarvning. Så jag kankske har träningsvärk imorgon.


2010-05-05
08:37:50

Hälsomat
God morgon!

Vilken härlig morgon, denna dag kan faktiskt bli bra. Jag vaknade kl 7, första gången, men lyckades mot alla odds somna om och vakna kl 8 igen! Sköönt! Sen har jag kört morgongymppa och käkat frukost just. Om någon timme skall jag laga lunch, frågan är bara vad det skall bli.. Jag är sugen på något nytt men hälsosamt, men även gröt skulle vara ok. Jag vet faktiskt inte vad jag skall göra, men ett som är säkert att jag snart skall baka också! De kommerbli hälsosamt, synd mörtski!

Idag skall jag via stan och göra lite grejer bland annat träna mentalt och gymma, sen blir det ut till Kastelholm och träna där ikväll. Skall spela kl 17.00 på Kungs. Efter det blir det träning till mamma är klar. Vete fan vad jag skall göra med ryggen, men jag strechar på som bara den nu och sen får vi se vart det leder, kanske måste en sväng till kiropraktor för det kan vara bäckenet som är snett och vint... Höftrotationen kan orsaka mycket känns det som!

Men nu skall jag fortsätta söka recept på nätet till någon bra lunch. Kanske blir en tripp till butiken också, vem vet vad jag hittar på...

2010-05-04
16:41:45

Installation i hallen
Har kört puttning nu i eftermiddags, blev hemma i hallen. Men det gik bra ändå. Jag installerade mej där i en timme drygt vilket var skoj. Så nu har jag dragit igång med närspelet på riktigt, får se när jag ska hinna med att träna wedgar bara, jag hinner ju inte. Skall vara på alla ställen, helst samtidigt. Idag skulle vart en bra dag men nej, samma imorgon... Faan.



Så här såg det ut när jag körde träningen, med spegel bakom och 0,5kg vikter som "hål". Bättre än inget i alla fall!

Ikväll skall jag nog ut och gå lite, jag borde få bort träningsvärken. Nu när jag ändå är inne på att visa bilder kan jag visa den jag tog på Bråviken, från nians fariway är den.



Ja ni ser ju själva var jag låg!

Skall kolla in lite recept också, för jag skall bara om någon dag. Hälsomuffins eller liknande. Kanske det blir konjak i också, gott eller va? Nu skall jag läsa lite i Infiltratören, måste ju hända någonting nu!

2010-05-04
11:59:31

Puttning

Kommer från en morgon i Kastelholm, hade träning kl 8 och sen stannade jag kvar till 11.15, inte så länge men dock lite längre. Nu är jag hemma igen och jag har en sån sjuk träningsvärk i kroppen efter igår. Jag fattar inte, jag har ju kört all den där träningen förut men kanske inte på senaste tiden men ändå. Mina ben känns som två stora feta stela stockar. Jobbigt är det men jag skall köra lite träning i eftermiddag så jag kommer igång igen. Imorgon skall jag spela 9 hål så kan behövas komma igång igen.

Annars idag skall jag inte göra någonting, kanske blir träning, borde bli puttning, fan det skall jag göra, musiken på iTunes på högsta volym så puttar jag sen. Jag måste ändå få in tekniken, och greenerna i Kastelholm är inte så bra ännu, men kommer och bli. Så nu vet ni vad jag gör! Jag puttar!


2010-05-03
19:04:33

Dagarna bara sticker iväg

Ännu en dag som gått. Det är ganska skönt att sommaren kommer men det känns som man skulle kunna ta vara på dagarna bättre. Ändå har jag nästan bara tränat idag, känns det som i alla fall. Det blev nog ändå bara 3h 40 minuter så bättre kan jag. Har liksom inte kommit igång ännu bara. Men dagen svävar ju förbi. Men imorgon blir en längre dag då vi har träning kl 8 i Kastelholm, kallt!!! Och sen så blir jag där för att träna någon timme till. Måste bara få koll på min ländrygg först bara, den trilskas lite, eller rätt så mycket. Jag har liksom ont varje kväll. Kanske jag skulle minska på range-träningen lite och fokusera mera på närspel för ett tag....

Jag cyklade från min mormor ikväll, ca 13 km, men på den vägen hann jag fundera på någonting som jag skulle ta upp nu men jag vet inte längre vad det var... Mitt minne har kortats ner betydligt efter att jag slutade skolan, jag funderar på om jag skulle satsa på att lära mig något ändå liksom, kanske ett språk. Jag har en spansk ordbok så jag kanske skulle lära mig lite fraser på spanska! Ingen dum idé om jag säger det själv, men jag kan också säga att jag kommer göra det i max en vecka sen blir det tråkigt. Så kanske inte...

Jag måste införskaffa i nya wedgar jag vet bara inte vilka men jag måste väl testa mig fram gissar jag. Men det får vi ta i slutet på veckan, när båda banor har öppnat. Då kan man testa hejvilt. Sen nästa vecka skall jag sticka ner till Barkarby och kolla vidare på studentkläder och göra ett besök på min favoritbutik Dormy (?). Men nu skall ajg hoppa in i duchen, det skall bli najs. Jag kan bjussa på en bild också, som ni inte kommer se mig klädd i sommar!



Då syftar jag INTE på kepsen, utan på dressen. Landslagsdressen!


2010-05-03
07:43:36

En fin dag- åter igen!
God morgon mina vänner!

Vilken härlig dag detta är, lite kallt inatt men nu är det jättefint, i alla fall om man är inomhus som jag är! Dagen kommer bjuda på en tripp till gymmet nu på förmiddagen, sen kanske jag sticker ut till Kastelholm men det är inte bestämt ännu, jag tar med golfkläder men jag vet inte ännu om jag skall ta en tripp dit... Men det lutar åt de hållet just nu.

Annars idag kommer jag vara hemma och fixa lite med papper och sånt till USA. Skall se om allt klaffar annars måste jag ta kontakt med USA igen, vilket jag gärna gör men jag skall kunna fixa det på egen hand. Så småningom kommer det att komma upp information här som kanske förvånar några men inte mej!

Ha en bra dag!

2010-05-02
19:22:34

Tävling- jag vann...

Blev ingen fys ikväll... Får bli det imorgon istället då. Värre än så är det inte. Men lite surt känns det ändå. Men imorgon är jag ju fortfarande ledig så det spelar ingen roll, jag får nog min träning ändå!

Körde lite wedgetävling här hemma mellan familjen och jag vann, inte så överraskande men jag vann i alla fall. Totte och Johanna är här så jag kanske skall vara social men det är för kallt ute så jag fryser bara och sjuk vill jag inte bli! Imorgon blir det fys och kanske golf, annars tar jag en ledig dag imorgon och vilar eller så tränar jag. Skall nog till gymmet så kanske det blir en sväng till Kastelholm. Får se lite...

Nu snart kommer humorgalan så jag tänkte kolla på det till slut, och sen skall jag sova. Men jag bjuder på en bild från ö-spelen i fjol. Såg den igår under ett fyspass här hemma så varför inte visa den för er också då!?



Jag äter en rågmacka efter invigningen, därav mitt "fina" ansikts-uttryck!


2010-05-02
14:05:52

Nya utmaningar
Goddag!

Dagen har verkligen vart kall men det stoppar inte mej från att träna, snarare att träna mera. Det är liksom lättare att träna när man får utmaningar! Senare idag skall jag köra fys men kroppen måste vila lite, annars orkar jag inte. Men jag kommer orka!

Nu skall jag kolla på Arn Tempelriddaren. Det går i repris på fyran, råkade kolla förra veckan och den varka bra så nu skall jag kolla vidare! Mor och far är iväg och lirar på Eckerö. Men jag tänker inte sätta min for där i onödan.

2010-05-02
07:39:03

2a maj 2010
God morgon!

Vilken fin dag, bortsett från att det blåser, solen skiner och vädret är varmt! Klev just upp och konstaterade att det är andra maj, även om det inte spelar någon roll så kommer jag att sticka iväg om mindre än 5 månader. Men det kommer att bli mitt livs resa som jag ger mig in på! Så jag är inte bitter, även om det kommer att ta emot att lämna alla vänner här hemma, men jag kommer ju tillbaka!

Idag skall jag fara till Kastelholm och träna, jag tror inte jag skall spela för det har jag gjort nu två dagar i rad så kanske jag borde träna lite. Hela veckan kommer jag antagligen ge åt att spela så nu kan jag ge en eftermiddag till att stå i solen och slå. Ryggen är lite sjuk så jag skall trixa lite med ryggvinkeln på rangen så det kan behövas en träningsdag!

Nu skall jag bara vila, träna gjorde jag igårkväll så det kommer jag göra först ikväll igen. Får se om jag far ut och länkar eller bara cyklar. Det skulle sitta fint med en länk så jag tror det blir det. Men jag får se ikväll!

Ha en underbar söndag tillsammans!

2010-05-01
16:46:38

Inne eller ute?
Hejsan!

Idag så blev det spel med Karin, 18 friska hål på Kungsbanan, kroppen var inte lika fräch bara efter 18 hål men jag kämpar på. Skall bli gott att sova ikväll kan jag säga. Tränade före och efter så nu blir det nog bara vila ikväll men kanske blir det någonting ikväll som gäller. Måste kolla in lite på nätet om wedgar, jag måste införskaffa i nya sådana. Mina är förbjudna tror jag, men de är ändå slut så det är dags för nya.

Imorgon skall jag ut och jogga, det skall bli najs. Skal bli skönt att göra det ute, eller skall man göra det på gym? Det känns mera effektfullt inne men vafan det spelar ju ingen roll, man kan ju inte få bättre kondition och uthållighet om man joggar på ett löpband än om man är ute i det fria!? Eller?

Kram

2010-05-01
06:56:30

Första Maj
God Morgon!

Hoppas gårdagskvällen var trevlig för er alla, och att inte alltför många ligger i krappola idag! Själv var jag nykter så min krappola existerar inte, jag har liksom ingen anledning att ha det idag. Jag skall sticka iväg vid nio och spela till Kastelholm med Karin. Så jag vaknade tidigt imorse igen.

Annars idag blir det nog inte så mycket som händer. Jag skall väl träna på som vanligt, det brukar tillhöra lördagar, oftast kvällar så det är rutin snarare. Så jag skall snart kila till frukosten, får se vad det bjuds på idag! Jag tror vanlig frukost, alltså mysli och yoghurt med juice. Kanske någonting till när jag skall spela men jag får se vad vi har hemma.

Trevlig första maj på er!