Jenny Häggblom

2013-05-29
21:40:55

En liten bildsaga
Idag så har det vart non stop hela dagen. Började med dålig sömn, sen så fortsatte det med högt tempo fram till klockan var 16.00. Då slog jag på tvn för första gången sen klockan var 06.35. Men inte pga skolarbete den här gången, nej faktiskt för att jag inte vart hemma. 
 
En dagssaga i bilder följer nu: 
 
 
Började på gymmet, lugnt och stilla med med spegeln som min enda vän (nästan i alla fall). 
 
 
Sen föreläsning med Rasmus och gänget från Skottland (lånar bilden från Sofia Grönberg Withmore). 
 
Efter föreläsningen hann jag till butiken för att sedan åka hem för att äta lite mat, varpå detta följde i eftermiddag:
 
 
 
 
 
Sen träning på Volkswagen Golfarena, ett underbart mästerverk, kan inte slå samma slag två gånger i rad! Underbart! :) 
 
 
 
Sen blev det spela på Vildshärad, en korthåls pay-and-play banan som ligger precis brevid Kattegatt, med tylösand ett stenkast bort! :) 
 
Efter spelet så for jag hem, och hemma så kikade jag snabbt igenom häftet inför tentan på fredag och sen så blev det som jag skrev, tv. Sen har jag tagit det lugnt. Har man vart på farten från klockan 05.30 så har man (enligt mig) all rätt att ta det lite lugnare en sådan eftermiddag. 
 
Imorgon blir inte mycket bättre då väntar nya utmaningar! Men ser fram emot den dagen också, skall bli intressant. :) 
 
Ha en fin dag/kväll/morgon (beroende på när detta läses!)!

2013-05-28
20:30:57

Tisdag igen då
Hallo! 
 
Nu har det vart en tisdag också, värst vad dagarna går snabbt fast jag inte kan sova så värst  bra. Det är liksom inte så skoj att vara trött konstant :( Men men, snart så är det här ur världen! Det är bara att kämpa igenom de här sista dagarna nu med skola och sen så är det inte skolböcker (trist) på 3 månader, till skolan börjar igen i september. 
 
Idag så har det inte helt ovanligt var plugg som stått på schemat, men även en sväng till Stenalyckan och Eurostop hann jag med på förmiddagen, innan jag satte mig ner med böckerna igen. Lunchbreak som vanligt och sen så gick jag på:t igen bara. Sen slumrade jag till en sväng och sen dök jag återigen ner i böckerna, fast då med lite miljöombyte genom att jag satte mig i solen på balkongen och fick lite D-vitamin på kroppen, som ser ut som en out-pinne.. Kände regndroppar, bestämde mig för att gå in och när jag vart en snabb visit på toa så stormregnade det utanför. Helt sjukt, från sol till regn på bara några fåtalet minuter... Sen kom det åska också. Men då satt jag redan i sängen med häftet i famnen så jag led inte av det. 
 
Nu aå är det en lugn afton med pepp för imorgon. Jag skall nämligen gymma, gå på föreläsning, plugga OCH golfa. Allt på en dag! Gäller att ta tillvara på dagarna nu när man kan! Känner ändå att tentan börjar sitta något sånär nu, så jag skall inte läsa ihjäl mig. Skall njuta av Halmstad också lite, de sista dagarna jag nu är här innan det bär hem i bilen på lördag... Genom halva Sverige. 
 
Ha en fortsatt trevlig kväll! 
 
Ps. är på gott humör, känner något inombords som känns konstigt men härligt! Ds. 

2013-05-27
16:28:44

Måndag
Mitt huvud är helt tomt just nu. Jag har dels vart i gymmet mellan 7 och halv 9, sen så har jag suttit vid böckerna sen dess. Klockan 15.10 gav jag upp och lade bort dem för idag. Det enda jag hunnit med här annars idag är att jag ätit lunch. That´s it. 
 
Är helt slut som jag skrev, men men, bara några dagar kvar nu. Mamma, jag kommer nog vara med tärd när jag kommer hem än jag är just nu.. Tyvärr. Men får komma hem och vila sen! I alla fall en dag eller så, innan sommarjobbet börjar! Ingen rast och ingen ro!
 
Ciao! 

2013-05-25
16:56:56

Internationell matmarknad och träning
Då har det gått ännu en dag. Som bestått av skola men jag var även en snabbis ner på stan för att kika in Halmstadgillet och den Internationella matmarknaden. Här kommer lite bilder. Skall nämligen fatta mig kort idag. 
 
 
Pretzel från Tyskland! Modell större!
 
 
Pasta från Italien! 
 
 
Ost från England!
 
 
Korv från Tyskland, hela det runda bordet är fullt med korv! Och som ni kan se, tydligen krävs det senap på den korven också, jag smakade inte! 
 
 
Lite smått med fudge från England. Har hem lite till mamma och pappa och Totte! 
 
 
Lite mera fudge...
 
Jag kan säga att dessa bilder är ganska missvisande för det som marknaden gick ut på var att kränga käk, paella, gyros, australiensiska burgare m.m. inte så mycket kryddor, pasta, ost m.m. som man skulle kunna trott.. 
 
Och så lite bilder från annat som hänt de senaste dagarna! 
 
 
Josse och jag delade ut flygblad för Halmstad Golfarena på Örjans Vall i torsdags! Det var skoj (som ni kan se), även om de som tog emot bladen inte var lika glada som vi... :/
 
 
Pass i gymmet på skolan! 
 
 
Nya favoriten TRX/Func gym! Löv it! :) 
 
Nu skall jag återvända till plugget innan jag slår på tvn för första gången sen klockan 7 i morse.. Så kan det gå minsann! Om  man fokar på studierna! 
 
Ciao! 

2013-05-24
17:48:44

Fredag igen
Jaha, då var det fredag igen. Värst vad veckorna går snabbt nuförtiden, och de enda jag får gjort är skolarbete och så klämmer jag in lite golf mellan varven, antingen i form av fys eller så i form av ren golfträning. Det är mina power-breaks som jag har mellan passen här hemma.

Annars så händer det ingenting, som sagt skolarbete, det enda som händer är att jag vänder sidorna i boken. Om nu det är så exklusivt!?

Idag så var det i och för sig finbesök som jag hjälpte till och hämtade, det är nämligen finbesök ända från Skottland på besök!

http://www.hh.se/pressmedia/aktuellt/nyheter/nyhetsarkiv/nyheter/standrewsgolfteampabesokihalmstad.65438808.html

Jag hoppas ni har det bra och har haft en fin arbetsvecka, och att det blir grillat till helgen och så! Själv skall jag göra mitt bästa. Bara en vecka kvar till tenta nu! KÄMPA PÅ!

2013-05-23
15:20:56

Recap på veckan
Jaha, lite dåligt med uppdaterande på sista tiden. 
 
Jag är så sjukt inne i mitt pluggande så jag kommer liksom knappt åt omvärlden just nu. Jag har en bra strategi på gång så jag har flow och när man är i flow så kommer  man bort från sina rutiner i viss mån, så jag har kommit bort lite från det här bloggandet men skall ta tag i det nu! Ordentligt. 
 
En kort liten recap på de senaste dagarna, ja som jag skrev så är det mycket skola och mycket tentaplugg (läs samma sak), om en vecka så drar jag på mig skorna och stapplar iväg till tentasalen och skriver den här tentan och sen får jag sommarlov. :) 
 
Sen har jag vart i gymmet och kört lite lätt, skall börja bygga upp kroppen nu så det är lika bra att träna och käka protein i form av Keso och en massa annat, typ ägg och sånt. Det tar ju ett tag och bygga upp en kropp så inga snabba kurer här inte, det får ta sina år om det så behövs. 
 
Ungefär det har jag sysslat med de senaste dagarna, inte så mycket annat. Det har dessutom regnat här så det har vart perfekt pluggväder. 
 
Ikväll skall jag jobba ideellt, för Golfarenan, Josefin och jag skall till HBK matchen och dela ut flygblad om Golfarenan för att sprida reklam för dem som tack för att vi får träna där. Det är det minsta man kan göra för att få träna på Sveriges bästa träningsanläggning! :D 
 
Nu skall jag diska, plugga och göra mig i ordning för matchen och jobbet, skall dock inte se matchen för jag tänkte åka hem, men jag skall ju jobba en timme! Peppar med lite endokrinologi så länge! (läs hormoner och sånt krims krams...).
 
Ciao Bella! 

2013-05-20
09:54:02

Måndagmorgon
Nu är det en ny vecka igen, ny vecka med nya utmaningar och nya möjligheter! Så skoj! :) 
 
Jag har idag redan vart i gymmet, och nu skall jag kolla på tv lite och sen efter lunch så skall jag till Stadsbiblioteket och plugga, jag kan inte fokusera hemma så det är lika bra att dra sig härifrån för att få lugn och ro! Så jag kan fokusera till 100 % på allt som heter fysiologi! 
 
Helgen har förutom mina reflektioner i lördags, bestått av hockey till mängder (men skall ärligt talat säga att det är ganska skönt att det är över nu). Men jag har även spelat lite golf, spelade dessutom bra golf på en för mig ny bana. =D 
 
Sen har jag försökt plugga lite, inte helt ovanligt förståss. :) Sen så har jag mest tagit det väldigt lugnt, det har vart ganska skönt det också. Det har vart sjukt varmt här nere i slutet av förra veckan, det var omkring 32 grader ute här och inne (med dörrar, fönster öppnade, persiennerna nere och lättklädsel) var det 31 grader varmt. Det var inte optimalt kan jag säga, men jag klarade av det. Men det var lite varmt om nätterna och även inatt var det varmt, även om jag enbart hade 19 grader inne när jag gick och la mig klockan 11 igårkväll. 
 
 
Ha en fortsatt bra dag och en bra början på veckan! 

2013-05-18
14:39:50

Lördagsreflektioner
Nu gör jag inte som alla andra bloggare, och siar om den stora matchen mellan Sverige och Finland som går avstapeln i Globen klockan 15.00 idag. Men jag skall se matchen. 
 
Jag skall istället reflektera över en folkgrupp som jag ibland (mest hela tiden) tycker synd om. Blunda och tänk dig själv, du kommer cyklande som 22 åring på gatan i stan, och livet är på topp, du tror du är oslagbar. Världen leker som bara den! Du skiter säkerligen i alla människor du träffar och möter på gatan där du cyklar fram. Det finns bara du och endast du. 
 
Men så lite längre fram på gatan så kommer det en busshållsplats, utan busskur, utan stolar/bänkar, helt öde med bara en stolpe som indikerar på att där faktiskt är en busshållsplats. Där sitter det en gumma, i en ålder av 80 + på sin rullator, i solen, helt ensam, väntandes på bussen. 
 
En vanlig ungdom skulle säkert skita blanka fan i tanten och cykla vidare, som om det inte vart en enda person där. Men jag då, jag skulle kunna stanna och hålla denna kvinna sällskap tills dess att hennes buss kommer, bara för att jag inte klarar av att se ensamma gamla människor mitt ute i allmänheten. Jag har reflekterat länge över detta och jag mår alltid illa när jag ser kvinnor (i första hand) ensamma, utsatta för allt möjligt konstigt. Hur skulle du göra, skulle du också kunna stanna eller finns det bara i din skalle att ta sig hem så snabbt som möjligt och skita i alla andra mindre värda människor här i vår omvärld?
 
En gång satt mamma och jag på en restaurang i Helsingfors, där satt en kvinna, gammal, men ändå vid god vigör bara ett bord bort. Hon såg ganska trött och deppig ut, men hade humöret uppe speciellt när kyparen kom. Hon behövde enligt min åsikt sällskap, men hon fick ingen som brydde sig om henne. Förutom jag. Jag tyckte jättesynd om henne, ingen annan människa skulle nog bry sig om henne, men jag jag kunde nästan fälla en tår för att se henne lida där. 
 
En liten lördagsreflektion bara. Det första caset råkade hända mig idag, jag behövde komma hem nu så jag kunde inte stanna men jag kollade efter henne så länge jag kunde, så länge som jag kunde kolla tillbaka, men sen blev det svårt när jag svängde runt en knut in på en annan gata. 
 
Ha en solig och fin lördag. Det är det här. 31,7 grader ute på balkongen, men "bara" 29,5 inne... Lite väl varmt, och då är persiennerna nere, dörren öppen samt rutorna på vid gavel. Vad skall jag göra? En ishall skulle vara fint nu, därav kopplingen tillbaka till hockeyn. Nu kör vi! 

2013-05-16
19:47:33

Torsdag
Idag skulle blivit en lugn dag hemma i soffan med ishockey vm på tvn. Men det blev hockey-VM på tvn men sen fick jag något sjukt ryck och städade lägenheten, tvättade kläder, bäddade sängen och städade ur garderoben. Helt sick. Men jag kolla hockeyn också när jag tog korta pauser samt om jag missade ett mål så kolla jag in reprisen innan jag fortsatte.

Annars har det vart fint väder idag, det har vart 28 grader på min balkong och till och med jag har haft shorts och t-paita på mig idag! Det är ovanligt tidigt på året. Jag vädrar just nu med öppet fönster och öppen dörr för att få in fräsch luft och svalare luft till natten och tills dess att jag skall sova. Frågan är om duntäcket inte blir lite varmt ändå!? Får se sen.

I morgon skall jag vara på arenan hela förmiddagen och halva eftermiddagen, sen kommer jag hem och pluggar! Det behövs nämligen! 2 veckor till tenta nu! Kämpa.

2013-05-15
17:33:00

Onsdag
Idag har det vart plugg på förmiddagen och sen efter lunchen så hämtade jag en bil och tog mig ut till Golfarenan, via Haverdal, för träning med Fredrik. For via Haverdal för att hämta upp och betala min putter som jag bytt grepp på nu. Äntligen. Sen blev det träning på arenan. 
 
Träningen bestod av skidskytte-närspel. Det var skoj. Jag avancerade mycket sista rundan, låg sist i början men kom starkt i slutet och slutade på en fin 3e plats av 8 spelare. :) Så jag var nöjd med det. Sen körde vi en "jaga ikapp" putt-tävling, där tog jag mig från kvalet/gruppspelet till final och väl i finalen så vann jag :) Det var jätteskoj! Jag var så överraskad men glad när jag satte mig i bilen och tog mig tillbaka till stan och hem till mig. 
 
Imorgon blir det hockey-kvarter för hela slanten och sen sova. 4 matcher tar på energin kan jag tänka mig. :) Men kul skall det bli, sen skall jag inte helt otippat plugga på förmiddagen. Måste göra en komplettering som skall lämnas in snart. 
 
Ciao

2013-05-13
14:31:40

Uppdatering!
Igår var det en aktiv dag fast jag inte visste det från början. Men jag började med att plugga och sen så fortsatte det med kyrka och efter det lunch. Sen hämtade jag en bil och drog ut till Haverdal för att spela mina första 9 hål för säsongen. 
 
 
Klädd för min första runda för året! 
 
Spelet gick väl som det gick. Nu skall ni veta att jag inte har ambitioner på att spela på par och under det, nej nu snackar vi 
- helst inte slå bort en boll,
- få minst ett par eller flera och
- ha så kul jag kan.
Jag går inte ut för att spela sönder banan, nej det är snarare den som spelar sönder mig. Men det är det som är skoj tycker jag. Jag skall ärligt säga att jag tycker att det är roligare att spela golf nu än det var förut, när jag tränade och spelade som en dåre. Nu har jag funnit glädjen i det hela och ser faktiskt att man kan ha kul på banan utan att behöva känna en prestationspress vid varje slag eller putt när man är ute. 
 
Jag tog mig i alla fall runt banan, om än lite mer frusen när jag kom in jämtemot när jag gick ut. Men jag fick spela med 3 stycken lokala spelare som var trevliga (inte så duktiga men trevliga) och det är huvudsaken. Sen kan vi bortse från de flera pilsnerbollarna som de lyckades med. Skoj var det hur som helst, sen var som sagt inte mitt spel vad det en gång vart men jag slog några sjukt fina slag och mest drives faktiskt (vilket inte var likt mig för 3 år sen). 
 
 
Första korthålet, femman, gick häifrån med ett par. Men det är inte min boll som ligger brevid flaggan, nej jag ligger i ruffen kort om green ur denna vinkel. Men jag fick gjort en chipp och putt och kunde gå vidare. 
 
 
Det var inte igår som man såg sig själv på bild ur den här vinkeln. Skoj! 
 
Sen kom jag hem lagom till middagen. Sen gjorde jag inte mycket på kvällen. Var ganska slö faktiskt. :) Med all rätt. 
 
Imorse vaknade jag med huvudvärk igen, typ 14 dagen i rad... Men jag klev upp ändå, man kan inte kasta bort en dag när jag igen skall ut och spela golf! Halv nio gick bilen från Bolmens (gatan där jag bor), först till Arenan för att sedan ha slutdestination Haverdals GK. Där ute väntade en spel laboration med Fredrik Wetterstrand. Laborationens tema var dag Beslutsfattande. Den gick i stora drag ut på att vi skulle högt skulle besluta oss för ett slag och sen genomföra det. Konklusion var väl att ju mer man säger något högt desto bättre feedback får man själv med sig till nästa slag. 
 
Jag kom hem för en timme sen och nu sitter jag och skall skriva en laborationsrapport till Fredrik på dagen labb och sen skall jag fortsätta med fysiologin och komma igenom Hjärta- och kärlsystemet (kardiovaskulära systemet) innan jag tar paus för hockey och senare även natt. 
 
 
Imorgon blir det en lite lugnare dag även om vi skall ha föreläsning på eftermiddagen. Men annars skolarbete hela dagen lång innan hockey igen. Sjukt mycket hockey men det är skoj! Jag gillar idrott och därmed hockey. 
 
Kan ju meddela att dagens samtalsämne här hos oss är nattens PGA-tour tävling från TPC Sawgrass och The Players, Tiger vann ju slaget före Lingmerth som är svensk och de sista hålen har jag fått ganska klart för mig hur det gick, även om jag inte såg ett slag själv! Men så är det här när man går i en golfskola! :D Dessutom är det ju inte varje skola som får käka lunch med sina "idoler" bl.a. Fredrik Andersson Hed. :)
 
Ha en fortsatt bra måndag och jag önskar att er bra start på veckan! 
// Jenny

2013-05-11
16:01:19

Upptagen
Då har det passerat en halv lördag. Lördagen den 11 maj, år 2013. Inget har hänt här i stan. 
 
Om några minuter är det avspark uppe i Göteborg för Halmstads allsvenska fotbollslag, mot just Göteborg. Och om ytterligare några minuter är det nedsläpp uppe i Stockholm. Så det är mycket nu. Jag har just satt mig ner i soffan och kommer enbart gå på toa, och det skall jag passa in i periodpauserna, telefon är laddad och appen uppdaterad så jag är redo för en riktig sportlördag! 
 
Var ute på min promenad i morse, en sväng. Sen har jag försökt plugga lite, lagat lite käk (till och med matlådor). Så nu är jag så redo jag kan bli! 
 
Hejja Halmstad Bk och Hejja Svergie! Nu kör vi! 

2013-05-10
16:05:29

Fredag 10 maj 2013
Jaha, tänkte väl mest lägga upp lite bilder från senaste dagarna här nere. Det händer liksom inte så mycket annars så jag kör med bilder. De säger mer än 1000 ord (men för säkerhetsskull så kommenterar jag vissa). 
 
 
Det börjar bli grönt nu här nere!
 
 
Björken har slagit ut! :) Nu är det vår!
 
 
Tillochmed äppelträden! :D
 
 
En fin kväll då jag stod barfota ute på balkongen! :) 
 
 
Dålig bild i motljus, men det är från guldfirande för HK Drott idag! Grattis till SM-guldet!
 
 
Överraskning när man kommer ut till cykeln, en regnjacka för cykelkorgen! Och som socker på moset var att i korgen fanns en påse Guldbjörnar från Haribo! Synd att jag inte ätit godis på 5 år... Men jag har att bjuda på! Först till kvarn gäller. 
 
Idag så har jag enbart pluggat, vart till butiken och legat hemma i soffan, typ. Nu på eftermiddagen så var jag ner på stan för att som skrivet vara på HK Drotts guldfirande, sen tog jag en cykeltur i solskenet längs kajen. Nu är jag hemma och nu "murrar" det på så det kommer säkert regna lite till ikväll. 
 
Vet inte hur jag ska fördriva helgen men det går säkert utmärkt. Kan ju börja tentaplugga, har ju tenta om 3 veckor... 

2013-05-09
20:53:00

Kristi himmelfärdsdag
Jaha, ännu en dag till ända. Inte en alltför händelserik dag. Det "enda" jag gjort är tvättat, tagit en promenad samt gjort ett sista grupparbete med ligan. Nu ligger jag i soffan och mår extremt illa. Så jag skall nog bara kolla hockeyn resten av kvällen, och sen sova så bra jag kan. Det enda som händer imorgon är att jag skall till butiken men annars blir det chill. Kanske tar mig ner på stan en sväng imorgon eftermiddag. För att se HK Drott komma hem med guldet i handboll, det skall firas på rådhustrappan eller liknande. Skall kanske se på det. Om jag orkar. Annars blir det hemma och plugga, som vanligt. Nu skall tentan klaras!

2013-05-08
20:54:17

Onsdag
Hade en session i skolan i eftermiddag, sista labben för termin. :) Sjukt skönt att ha alla labbar gjorda, nu är det bara en inlämning kvar och sen är det kompletteringar och tenta kvar! Jippie! :)

Annars har det vart en lugn dag, en sväng till gymmet för att kolla på de andra men det slutade med att jag gick lite och sen for jag hem. Sen blev det plugg hela förmiddagen, lunch och sen chillade jag eftermiddagen tills dess att jag skulle dra iväg till skolan. Klockan 15 började labben. Var hemma igen halv fem. Sen har det vart hockey och nu så är det återigen hockey på tv. Tur att svenskarna leder med 0-2 efter första. Någon rättvisa skall det vara!

I morgon är det tvättstugan på förmiddagen och sen på eftermiddagen så skall det pluggas med gänget för att fixa inlämningen på labben. Sen blir det återigen hockey, kanske en promenad beroende på vädret förstås. Men jag hoppas att jag kan gå ut i ett uppehåll (om det regnar).

Annars mår jag fortsättningsvis inte 100. Mår illa men har inte lika ont i magen, men illamåendet är värst. Och värst är det efter intag av något (vatten/mat). Så det är lite småjobbigt. Men jag kämpar vidare.

Ha det fint, och ha en fin lång ledighet för alla som tagit klämdag (som jag gissar att minst 50% gjort). Ciao

2013-05-07
16:08:47

Nu är det tisdag, sommartisdag
Nu är det i alla fall tisdag, på både gott och ont. Mest gott i mitt fall. Jag har fått gjort en del skolarbete idag vilket är skönt. Nu är jag mera i fas med allt! Det gillar jag.
 
Blev en tur ner på stan i eftermiddag för att unna mig själv något som jag nu kommer uppleva den 7 september, jag skall gå på Skakad men inte störd, en stand-up med Halmstadsonen Thomas Pettersson. :) Det skall bli skoj, jag har dessutom en sjukt fin plats! :) 
 
Nå det är väl i stora drag min tisdag. Lugnt, 23 grader ute just nu och måttlig vind. Rena rama sommardagen! :) Tjejer i bikini och barbröstade män kantar de flesta gator och parker i vårsolen. Jag gick på en promenad med "full" mundering. Nu blir det hockey och sen blir det lite käk och tv resten av kvällen. Har gjort mitt för denna dag! 
 
Over and out. 

2013-05-06
17:20:35

Måndag, men ändå tisdag
Måndag, fast jag haft tisdag i min hjärna under hela långa dagen. Men det är bara måndag så jag vinner en dag på det sättet. 
 
Idag har jag haft skola. Jag började dagen med ett besök till biblioteket, där pluggade jag i stekhettan, sen for jag via butiken hem och käkade lunch. Efter lunch så var det lektion som gällde, så jag tog mig återigen ner till skolan för att denna gång lyssna på en föreläsare. Efter 90 minuter så kunde jag konstatera att jag inte lärde mig så mycket nytt men det är alltid bra att upprepa gamla saker också. Onsdag är nästa labb, en labb som bygger på denna föreläsning. :) 
 
Jag skulle kunna må bättre. Har ont i magen och mår konstant illa, men jag "trycker" i min mat och vilar om vartannat känns det som. Inte skoj med en tarm FULL med skit (rent utsagt). Det är inte många millimetrar i tjocktarmen som är tom, typ all mat de senaste veckorna sitter fast. 
 
Smaklig måltid! :) 
 

2013-05-05
07:40:04

Senaste dagarnas händelser
Då sitter jag efter en fin helg med mamma, på Eckerö Linjen på väg hem till mitt egna hem. Mamma och jag har haft det bra, pappa har vart i Linköping, så vi har vart ensamma. Men mycket rännande fram och tillbaka har det vart men snabbt har det gått.

Just nu sitter jag i cafeterian på båten, 178 passagerare (inte ont om plats alltså). Jag mår inte bra, och de här senaste dagarna har vart omtumlande.

I torsdags var det läkarbesök, då blev det labb-remiss och sen röntgen-remiss av min buk. Så på fredagen så genomförde jag detta och vid lunch fick jag svar. Jag är förstoppad, därav mitt illamående och annat dylikt som jag haft besvär av senaste månaden. Så fredag eftermiddag blev det behandling med lavemang, och sen mådde jag illa resten av kvällen. Lördagen bestod av att träffa min arbetsgivare för sommarjobbet, sen blev det ytterligare ett sjukhusbesök för att få ännu en dos lavemang. Sen hem och käka. Hur mycket jag än inte var sugen på vare sig vatten eller mat. Idag morgon så mår jag fortfarande illa och har ont i magen, och det är mindre skoj att ta laxerande läkemedel och idag resa. Men det får gå bara, slår det lös så gör det. Bara att acceptera om det är fallet. Men jag hoppas jag hinner hem i alla fall, tur att jag flyger så det går lite snabbare.

Lite av vad som hänt i mitt liv senaste dagarna. Bara för att liksom. Men nu är det retur för skola och dess medförande arbete som gäller i en månad innan jag återvänder för sommaren och jobb sen.

Ha en fortsatt bra söndag, jag gör mitt bästa!

2013-05-01
16:00:00

Ålands solsida
Då är jag hemma på ön. Tillfällig vistelse, flyger hem tillbaka till Halmstad på söndag men nu först lite tid här hemma. Tur att Åland välkomnar med fint väder och lugna vindar! :) Tipp topp tommen opp! :)