Jenny Häggblom

2011-10-31
10:41:39

Sista oktober
Hur är det med just Du? Jag mår bra, fast jag inte uppdaterat här, jag är SÅ ledsen. Jag har heller inga bortförklaringar... Sorry!

Kom just hem från gymmet, vart där och tränat en stund, så sjukt skönt att gymma! Kör ett program som är ganska "lätt", så det känns bara bra i kroppen efteråt. Så just nu är jag energiboostad och det är bra för idag så har vi skola mellan 13.30 till 18.00. Det är mitt sista pass psykologi för denna kurs, det är så att vi har tenta på den här kursen den 12 november, så det är ganska snart. Efter det sen så kommer jag hem. :)

I lördags var jag ner till Flygstaden och handlade lite, köpte/bunkrade hem mat så jag skall ha nu (tror det räcker till jul). Sen så gick jag och kollade lite i butiker, kika och drömma kan man alltid! :) Men pengar till allt har man ju inte som student alla gånger...

I går så var jag hemma hela långa dagen. Pluggade från tidig morgon (klockan 8) och läste mitt sista kapitel (och första) klockan 16. Sen gav jag upp, blev så uttråkad. Sen kollade jag på film. Igår kväll så gjorde jag läxor med mamma via skype. Den är nu inskickad och klar så jag känner mig nöjd med det. :)

Nu skall jag nog bara chilla och ta det lite lugnt innan det är dags att dra iväg till skolan. Skall läsa tidningen men annars skall jag nog slå ihop ögonlocken en stund. Måste kanske sätta klockan och ringa... Så jag INTE missar skolan för det är labb, bland mycket annat.

Vädret är grått och trist här, just nu väntar jag på att julen skall komma. Jag längtar som en annan galning, kanske märks om man kommer hem till mig. Så kanske det är tur att jag är ensam här just nu, det är ju en månad till lillajul. Men faktum är att jag skall iväg på julmarknad på torsdag! Ner till Helsingbord och ett slott där. Skall bli SÅ mysigt! :)

Ha det underbart! Hoppas ni har en bra måndag på jobbet, jag kommer nog ha det (hoppas jag!).

Kram!



Vid Gränna den 11 juli 2011 när vi skulle ner till Halmstad första gången! Fint va?

2011-10-28
09:47:31

Skolan
Skall snart dra iväg till skolan, vi har psykologi nu på förmiddagen och sen har vi laboration på golfbanan klockan ett.

Igår var det ledig dag men med ett pass i badminton på morgonen, men ingen skola inget annat. Då vilade jag och sen for jag och Josse iväg till Rusta men jag var mest hemma, det var ganska duktigt skönt faktiskt. :)

I eftermiddag, efter labben så skall jag bara softa. :P I LIKE! Denna veckan har vart hektisk och jag känner att man måste chilla lite emellanåt alltså! Helgen kommer att gå i psykologins tecken för nu skall det börjas präntas in i hjärnan. Nu när anatomin är klar skall detta in för på tisdag så är det nästa kurs som börjar. Då kan det vara bra att ha lite psykologi inne i hjärnan redan.

Men nu skall jag börja dra mig mot skolan, sen blir det en "snabblunch" dvs jag kommer ta med lunch för jag hinner bara inte äta under 30 minuter! Så det blir lunch on the go så att säga.

Men nu plugget! :)

2011-10-26
16:36:32

Hem-hit-dit-tillbaka-fram-bort-osv.

Kom hem för 10 minuter sen och skall dra iväg om 30 minuter igen, sen kommer jag hem en dryg timme och sen är det "förfest" som gäller. Men det kommer bli en tidig kväll som väntar!

Nu skall vi dra iväg till Laserdome och sen komma hem och lugna ner sig själv. :) Hela dagen har vi vart på Ringenäs och spelat (läs gjort laboration i psykologikursen) och sen har vi haft "avslutning" för golfsäsongen med SSoG på arenan. Nu skall vi iväg, nästan alla och spela laserdome för det har jag förstått är någon sorts inspark/nollning för oss ettor på linjen. Så det är bara SSoG som skall iväg.

Synd att jag är SÅÅÅÅ slut, huvudet spänner och livet känns allmänt kasst, hoppas hoppas jag hinner tagga till innan domen. Men vi får se, vill ju vara på G när ens 20 minuter börjar då man skall skjuta ner alla andra! Jag får nog lämna detta och tagga lite.

Ha en bra onsdagskväll! Det hopps jag att jag har.


2011-10-25
16:04:39

Over
Tentan är skriven, jag är ganska så trött just nu så jag skippade gymmet, kände att det inte var något för mig idag så jag for hem istället. Nu försöker jag få tag i min mor men det går inte så bra. Kanske snart...

Jag känner mig ganska befriad just nu, känns super att tentan är över, det är som om en lätnadens suck går ur en när man lämnar in den till handledarna. :) Ni vet hur det känns, de flesta som läser min blogg har nog någon gång lämnat in ett prov eller liknande. Skönt va?

Nu ser jag fram emot nästa tenta, idrottspsykologi, och den är om 2,5 vecka! :) Hade föreläsning i eftermiddags om psykologisk färdighetsträning. :) Intressant, imorgon skall vi ha en laboration om Self-talk på golfbanan.

Ikväll måste ni se Halv åtta hos mig, jag kanske är med! Jag missar det men jag skall se det på play sen någon gång! Imorgon tillexempel. Men nu skall jag testa ringa mamma igen, sen kolla på made och sen åka till Sofia någon gång och äta middag och ha föreläsning om Karriärövergångar. :)

Go´kväll!

2011-10-25
07:35:06

TENTA IDAG!!!!!
Har vart så inne i min tenta som skall skrivas idag, rättare sagt om 90 minuter börjar den! Jag är så sjuuuuukt peppad så det skall bli skoj med att den går av stapeln (kanske är ensam om det men jag känner så i alla fall!).

Igår var det pepp och min vanliga pluggmetod dvs gymbesök. Fick in det sista igår, det jag inte kan, kan jag helt enkelt inte men jag kan säga att jag kan det mesta! :) Vilket känns gött!!

Idag så är det tenta, sen är det psykologi efter lunch, sen är det gym och klockan 18 ikväll så är det dags för föreläsning och middag hos Sofia. Kommer missa halv åtta hos mig och jag kanske är med där, så NI MÅSTE kolla! :) Skall försöka se det på play när jag kommer hem eller imorgon!

Det är kallt här, 20 grader inomhus men 10 utomhus. Sitter inte stilla och det är inte pga att jag är nervös utan för att jag inte kan få upp värmen på annat sätt. Blir nog att krypa in under täcket i en halvtimme och sen så är det dags att sticka iväg. :D

Önska mig lycka till! :)

2011-10-22
12:32:57

Lördag
Jaha, så lätt blir ni inte av med mig! I'm back! :) Lite väl långt emellan uppdateringarna, men den som väntar på något gott... :)

Igår hade vi skola, vi hade puls-labb som var grymt skoj. Kommer inte förklara här men det gick ut på att putta 6 bollar med pulsmätare och kolla resultatet (ensamma i ett rum), sen skulle vi göra om samma sak men med publik i en tävling med riktiga priser och en titel på spel. Blev direkt väldigt intressant. :) Det skojjiga var att min puls steg men bara med 0,25 slag i genomsnitt och resultatet blev dubbelt bättre. Lite annorlunda men otroligt intressant.

Sen så blev det plugg igår eftermiddag, och nu pluggar jag igen. Då man har tenta på tisdag! Är sjukt pepp. Skall bli skönt att bli av med den för jag börjar tröttna på alla muskler och leder nu alltså. Vill liksom gå vidare nu! Men snart, snart är det over!

Kanske skall plugga med Jossan idag, men jag har inte bestämt mig ännu. Jag vet inte om jag pluggar bäst själv eller i par/grupp. Kanske det är ensam, kanske det är i grupp... Måste fundera på det lite innan jag bestämmer mig.

Nu är det 5 veckor till lilla jul, har idag lyssnat på julmusik för första gången den här vintern. Kanske det är lite tidigt, men man kan inte annat än att njuta och lyssna när man får feeling i butiken då julsakerna är framplockade. Man känner av feelisen då och då kommer julen närmare. Jag är knäpp jag vet, det är ingen nyhet. Det har mina närmaste uppfostrat mig med hela mitt liv... (mer än familjen...).

Tror det blir plugg med Josse en sväng, känner att jag kan få mest gjort då... Bad me... Men först skall jag dricka en good kopp of tea. :)

Ha det gött..

2011-10-20
19:24:31

Kort
Lugn dag med tvätt och en sväng på stan, sen så har jag vart hemma och pluggat. Tenta på tisdag så det är pluggdags! Sitter för tillfället och ritar skelettdelar m.m. blir grymt snyggt alltså. Imponerar på mig själv med mina ritkunskaper.

Mer vet jag inte, kan uppdatera mera imorgon. :) Kram

2011-10-19
09:35:02

Bläääää usch och fy!
Sussie, jag vill bara säga att mina vantar var så pass blöta att jag konstaterade att det faktiskt skulle vara varmare att cykla hem utan igår.

Imorse när ja vaknade så hade jag inte heller varmt, men vad gör man liksom? Sitter i timmar under täcket med stearinljus brevid sig och skriver av sina egna anteckningar från gårdagens föreläsnig. :) Nu har jag lite varmare för stunden. Skall snart dra till skolan för lektion. Kommer bli avslappningslaboration, bra för jag är trött.

Sen är det hem och äta lunch och sen så blir det skola igen och efter det träning ute på arenan. Men det är PISSEVÄDER här, det stormar regnar och blåser. Rutorna bara skallrar här hos mig. Har blivit rädd vid flertalet tillfällen här idag morgon. Vad skall man klä sig med? Vinterjacka jo men sen då? Har inte kläder!!! Deppig Jenny...

Skall väl vila en stund och sen dra iväg till skolan. Skall man ta bil eller cykel?? Kanske bil? Kanske cykel? Sista sekunden får avgöra.

Ha en bättre dag ni.

2011-10-18
19:11:47

Hjälp
Har ALDRIG haft så kritvita händer som när jag cyklade hem från skolan idag. Fy attan vad kallt det var! En varm dusch hjälpte inte, så det blev 30 minuter under täcket, hjälpte inte, varm mat, hjälpte inte, diska hjälpte till viss del, en kopp varmt te hjälpte inte. VAD SKALL JAG MERA GÖRA????

Börjar bli desperat! Hjälp.

2011-10-18
12:37:21

Vad göra?
Jaha, skolan börjar om 2 timmar, knappt. Vad skall man hitta på tills dess?

Förmiddagen gick ganska snabbt idag. Var en sväng ner på stan, gjorde lite ärenden (men fick INTE min termos för butiken var inte öppen). Sen kom jag hem och la mig i sängen och somnade en knapp timme. Vaknade klockan 11 och kollade sen på Moraeus med mera och nu har jag just ätit lunch. Det är ungefär det som jag gjort. Nu sitter jag här med en kopp te, kallt här så varm dryck är najs!

Kanske man skulle läsa tidningen från idag, news är alltid bra. Sen skall jag tagga för laborationi skolan i tre timmar. :)

Kram

2011-10-17
08:11:31

Kallt, brrrrr.....
God morgon!

Vakna? Jo det är ni för det är måndag och ni arbetar väl som alla andra, eller går i skola. Jag är på väg till skolan om en timme, skall bli najs att dra iväg och göra något vettigt idag. Dagens lektion är psykologi och temat är målsättningar. Det är intressant. :)

Igår var det ju val hemma, det gick väl bra eller? Jag tror att lagtinget är bra sammansatt, kan väl inte blivit så mycket bättre enligt mig, men jag är INTE så politiskt aktiv, men namnen känns bra i alla fall. Kommunalvalet kan vi lämna därhär....

Har sovit riktigt gott inatt, vilket är skönt, men jag är ändå väldigt trött just nu och har kallt. Men det är som det är, det är bara 5 grader här (vilket känns som rena rama medelhavsklimatet jämfört med förra veckan). Samtidigt är det bara 18 grader här inne på morgonen. Det är inte så värst varmt kan jag ärligt säga. Jag är så frusen så det blir kallt. Täcket hänger med mig vart jag än går just nu, i alla fall här inne. Blir nog underställ idag i skolan! Just nu önskar jag att jag haft en grej som jag inte har, en mugg... :( Får bli att köpa en sån snart. Annars så får jag spunk...



Känns så här.... Brr.....

Ha en god dag så hörs vi senare! Kramar som värmer! :)

2011-10-16
15:34:01

Karriärövergångar och val
Sitter hemma och bara gör ingenting. Jag är ganska trött i hjärnan just nu för jag har just suttit i ca 5 timmar, ganska oavbrutet och skrivit in i häftet om karriärsövergångar och sen har jag läst från en tidsskrift (kopierat kursmaterial då) om det samma. Så nu när jag är klar med det så kanske man skulle ta tai boken då, som väger 2,1 kilo och börja läsa i den. Ju mera man läser nu desto mindre har jag och läsa innan tentan. Om någon dag måste jag börja plugga på tentan som vi har nästa måndag. Men det är nog ganska lugnt. Är ganska säker på att jag fixar den, men jag måste refrescha minnet lite granna.

Idag är det val hemma, jag gjorde min plikt i tisdags när jag var hemma. Känns bra att ha gjort en god gärning igen. Det är nog det enda bra jag gjort på ett tag.... :( Hoppas det går som jag vill att det skall gå, men det vet man ju aldrig. Men hoppas kan man alltid. Hoppet är det som sist sviker en, eller hur brukar det heta?

Solen skiner här och det är nästan 15 grader i solen utanför min lägenhet. Hoppas solen kan värma upp lite inne i lägenheten också, för det är inte så varmt här som man kunnat hoppats på. Men jag har ju kläder och täcket är varmt. :)

Hoppas ni har en bra dag, skall följa valet efter de medier jag har tillgång till (dvs radion via datorn). Men det funkar ju, funkade i USA också...

Kram


2011-10-15
17:43:03

På återseende Totte och Johanna
Hej igen!

Nu är jag nere i Halmstad igen och jag är ensam. Totte och Johanna åkte hem idag morse. Just nu är de i Norrtälje. Har följt deras bilfärd hemåt. Ikväll går båten till kobben igen. Det har vart skoj att ha dem här, vi har haft skojjigt. Totte och jag har alltid skoj när vi gör något, och det uppskattas väldigt mycket av mig! Det är bra att kunna ha en sådan bror! Jag är lyckligt lottad!

Vi kom ner i onsdags kväll, sent. Anlände till stan vid halv 11 på kvällen och kom väl i säng vid 11 kanske. På torsdagen så gjorde vi inte så mycket, jag hade skola och vi shoppade lite granna. Vi for iväg och handlade på morgonen så vi skulle ha saker att äta här hemma, lägenheten har ju stått tom i 5 dagar så maten saknades lite. Sen äter ju inte de samma som jag så de fick handla lite egen mat. Sen hade jag skola mellan 1 och 3, men före det och efter butiken så drog vi ner på stan. Vi lunchade på stan och sen drog jag till skolan. När jag var klar i skolan hade de shoppat klart och väntade på mig hemma hos mig. Sen for vi iväg till Golfarenan och kollade, de var samma reaktion som när jag var där första gången, en WOW-upplevelse! Det var grymt skoj att visa upp arenan för dem, för den är fantastisk! Sen drog vi iväg till flygstaden och gick i butiker. Kom hem till middagstid och Johanna lagade mat. Gott blev det, på kvällen sen så chillade vi hemma. Kollade på tv och pratade med mamma och pappa via skype.

Igår så hade jag skola mellan 8 och 10. Totte och Johanna låg och sov när jag for iväg och de hade just ätit frukost när jag kom hem från skolan. Där satt jag i skolan och skrev ett test, och de sov.. Rättvist...? Sen så tog vi det lugnt och åt lunch hemma. Sen drog vi iväg till Stenalyckan och shoppade mera, jag fick min nya innebandyklubba! Äntligen! Totte och Johanna hittade en del saker också, kul att de hittade något här! :) Sen blev det ett stop vid Eurostop och gick och kollade i butiker. Sen for vi hem, trötta i benen. Kom hem och tog det lugnt i 30 minuter, sen gick vi ner på stan. Åt ute igår, på en najs restaurang. Återbesök är ett måste! Sen kom vi hem och kollade på Idol och njöt av varandras sällskap en sista kväll.

Imorse så vaknade vi ganska tidigt. Jag lagade frukost till mina gäster, klockan 8.52 rullade Tottes Volvo upp längs Bolmensgatan och med destination Åland. Så efter det har jag vart ensam. Sov en stund på förmiddagen och sen på eftermiddagen har jag renskrivit det jag missat i skolan när jag vart hemma. Sen har jag kollat på tv och nu om fem minuter kommer sista avsnittet av Blågula drömmar- vägen till landslaget. Skall kolla på det och sen skall jag äta middag.

Ikväll blir det nog att ta det lugnt. Kommer nog bara sitta och titta in i televisionen och låta livet rinna på, jag orkar inte göra något, måste kunna koppla av också.

Imorgon blir det renskriva en jäkla massa från föreläsningen i torsdags. Kommer nog ta en 3-4 timmar. Så jag har att göra. Men det är bara najs!

Ha det bäst! Kram

2011-10-12
07:00:26

Hej hopp Åland!
Jaha, idag så åker jag hem till mig igen. Skall bli skojj att komma ner igen och komma tillbaka till sin egen vardag. Man känner sig som en gäst i sitt eget hem när man är här hemma. Så att komma till Halmstad och sova i egen säng uppskattas högt kan jag säga! :)

Igår så hade jag träning med Niklas i Kastelholm i 10 minuter sen måste jag åka vidare. Kom in till stan och träffade folk och hämtade mamma på jobbet, sen for vi ut på stan för att sedan komma hem och chilla under kvällen. Blev en del plugg även på kvällen men sen så måste jag ju packa och sånt så jag fick lite avbrott i pluggandet. Men jag blev klar med kapitlet som jag höll på med igår när jag bloggade. :) Stolta jag! Nu är det bara anatomin kvar då, men jag har ju hela långa bilen ner till Halmstad plus att jag har båten och imorgon så det är inga bekymmer. Jobbigt bara om folk vill att jag skall vara social... Men men, man kan ju informera personen i fråga om var alla hans/hennes muskler sitter eller senor eller vad alla ligament heter. Kul resa....

Jag skall om en knapp timme åka till stan en sväng, sen skall jag hem och packa det sista och sen dra iväg till båten där vid kvart före ett. Sen är vi på rullning. Totte och Johanna kommer ner nu så det skall bli grymt skoj faktiskt! :) I like a lot!

Vill ni läsa min senaste uppdatering på Skolans blogg så varsågoda, the link is all yours! http://www.schoolofgolf.se/blogg/2011/10/12/halsningar-fran-aland

Nehepp, om man skulle ta och knata iväg och packa det sista lilla lasset och sen dra iväg till stan då. Kanske en idé!

Hoppas ni har det bra, det har jag det. Kramar



2011-10-11
12:09:38

Motivationsteorier....
Har nu vart hemma ett tag, kom som sagt var hem i lördags och i söndags hade vi lite födelsedagsfika för mamma här. Bakade ju bullar som gick hem hos alla och det var ju trevligt! Tack för responsen!

Just nu sitter jag och pluggar, motivationsteorier i idrottspsykologi, på engelska. Låter det frestande!? Gissade det, som tur då att jag tycker det är intressant. Jag kan det mesta om anatomin så jag tänkte att jag skulle ta tag i psykologin nu, lite i alla fall. Tentan i anatomin är ju om xakt 2 veckor så jag måste ännu plugga, tur att man är sitt eget bästa facit! :)

Skall iväg till Kastelholm nu en sväng, blir att klä på sig massor av kläder men der skall nog gå bra. Sen skall jag in till stan och bla hämta mamma men jag skall även utföra en del ärenden.

Nej, nu måste jag börja röra på mig. Ha det underbart! Höres.

2011-10-09
07:33:46

Bakar på...
Igår kväll kom jag hem med Eckerö, skönt att vara hemma men lite jobbigt att inte vara nere där jag trivs så bra. Drömde om Halmstad inatt... Konstigt?? Nejdå. Jag trivs så bra så att komma hem är konstigt och sängen är inte lika bekväm här som hemma hos mig. :)

Igår startade jag min resa kl 7.20 med tåg från Halmstad via Göteborg med ändå direkt till Stockholm. Blev en låååång resa med tåget. Åksjuk var man så plugga, som var min plan, gick i stöpet. Tiden gick därmed ännu långsammare! Sen blev det Eckerö Linjens buss upp till Grisslehamn, där mamma mötte på båten och sen sällskap sista biten hem. Väl hemma så fick man en go gryta och sen blev det sömn klockan nio. Vaknade halv 7... :) Bra plan!

Just nu håller jag på bakar bullar till mammas kalas, hon fyllde år i tisdags så jag vill baka något! :) Det var ju dessutom kanelbullens dag så man kan väl baka sådana då!?



En alltid lika glad mamma! Älskar dig! <3 :)

Nu skall jag baka ut mina bullar. Snart har man en (och annan) bulle i ugnen...... :)

Kram på er!

Ps. Kallt här uppe i norr! Ds.

2011-10-06
17:49:36

And Hed
Vart på föreläsning som jag skrev tidigare. Vad skall jag mera säga då. Det var intressant att höra vad Fredrik hade att säga, tänkte att jag skulle lägga upp en bild på han i och med att vissa av er inte vet vem jag snackar om eller får ansikte på honom.



(Bild från Nordea Masters)

Just nu så håller jag på att laga mat, en annan typ av mat så jag får se hur det blir, men det blir nog bra. Kokar rotfrukter nu.. Skall bli pytt i panna av det sen. :)

Det blåser småspik här, men det kanske det gör hemma också. Vad vet jag?

Ha det!

2011-10-06
07:32:23

Kort uppdate
Om man skulle uppdatera denna sida lite då... Fy skäms Jenny! Vad du är kass... :(

I måndags så var det psykologi som gällde, första timmen, ganska okej. Tisdagen var det anatomi, dvs hållningsanalys och rörelsetest i 4 timmar :/ Sen var det 3 timmar psykologi på eftermiddagen. Man var ganska trött då alltså. När man kom hem så blev det en lååååång dusch för att komma "tillbaka" men det gick ju inte så igår var jag as trött verkligen. Idag är inte så mycket bättre men men.

Igår så var vi lediga från skolan men vi hade ändå träning ute på arenan, filmning med Fredrik. Det blåser som 17 här nere, samma som det troligtvis gör hemma också om jag förstått rätt. Igår förmiddag så satt jag här hemma och pluggade och renskrev mina anteckningar från psykologin. I eftermiddag skall jag ta tag i anatomin tänkte jag.

Nu på förmiddagen har vi föreläsning med Fredrik Andersson Hed och hans tränare Rickard Forss på Arenan. Skall bli skoj att höra om hur det är att jobba tillsammans och hur touren funkar. Han var och spelade Alfred Dunhill Champ. i helgen och nu är han i Halmstad för att träna och föreläsa för oss. Exklusivt! :)

Imorgon är det bara psykologi och sen så är det ledigt på eftermiddagen men jag har tvättid och skall packa för jag kommer ju hem på lördag och stannar i några dagar. Åker tillbaka på onsdag sen.

I tisdags fyllde mamma år, grattis i efterskott! :) Sen så var det ju kanelbullens dag också så Jossan satte igång och bakade efter skolan och bjöd klassen på kanelbullar klockan 8 på kvällen! Nybakata bullar, vilken doft alltså! De sa att de smakade bra och med den doften kan det inte göra mera än smaka bra, men jag vet inte för jag äter inte bullar.

Ikväll skall jag ha ett kort möte här hos mig, inte mera än en halvtimme men jag skall samla alla i min lilla boning och snacka lite med dem! :)

Men först skall vi till Arenan för Andresson Hed och Forss. :)

Ha en bra dag!

2011-10-03
08:11:53

Recension
God morgon,

Igår var jag på Hockey vid Halmstad Arena. Det var som i alla hockeyhallar, kallt. Men det är inget som jag kan göra något åt, inte heller spelet heller. För det var katastrofalt dåligt, Halmstad Hammers läckte som ett såll. De skapade ytor på fel sida av planen, dvs de lämnade ytor för motståndarna på egen planhalva och sen kan man ju inte gå på och försöka bryta ett anfall med två spelare för då blir det öppna ytor och sen kan man heller inte skita i att försöka bryta. Det var konstig hockey om jag skall sammanfatta det. Men tanke på slutresultatet så förstod man vilket lag som var bäst, Halmstad var inte bra men de fick in ett tröstmål, men spelar det någon roll när man förslorar med 1-5? Nej... Tänkte väl det.

Jag for efter två perioder för då var det så pass tråkig hockey. Jag for hem och kollade på tv istället. :) Det var mera intressant än hockeyn.

Nu skall jag snart dra mig iväg till skolan, vi börjar om ca en timme men jag tänkte ta mig ner i tid för jag vill inte vara sen!

Regnar här och man kan ju lugnt konstatera att dimman inte lättat ännu. Men kanske senare idag.... Får se.

Ha en bra dag!

2011-10-02
12:35:01

Söndag
Måste verkligen skärpa mig om jag vill ha kvar läsare på bloggen! Jag skall försöka dra mig i kragen och göra något åt detta, lite varje dag är ju bättre än inget någon dag, känner jag själv i alla fall!

Idag morgon så har jag haft tvättid och tvättat en del kläder, strykt dem har jag också. Under den tiden tog jag en välbehövlig promenad till Maxi och köpte tandkräm, där såg jag en Adventskalender. Är inte det LITE VÄL tidigt? Jag tycker det, men jag är kanske lite knäpp för dagens köpmän. !?

Nu skall jag kolla på fortet och sen skall jag läsa en stund, om jag inte somnar. Jag är ganska trött i kroppen idag så att sova en stund skulle inte vara helt fel. Kanske kanske kanske så somnar jag, spelar ingen roll om man sover 3 minuter eller 3 timmar, bara man slumrar.

Mer vet jag väl inte just nu, fint här igen idag. Konstigt nog att regnet gett med sig lite just nu, kul med bättre väder.

ha det gött