Jenny Häggblom

2012-11-30
17:21:48

Kåldolmens dag
Fredag, sista dagen i november och var är inte det för dag om inte Kåldolmens dag, så jag ska äta kåldolmar idag (mina egna som i skrivande stund är i ugnen). Skall förhoppningsvis bli gott :)
 
Idag så hade vi gym, sen var jag hemma och kollade på tv och skidning (också tv). Sen blev det en tur till butiken för att införskaffa i olika saker, som skall ätas upp. Bland annat viklål. Sen kom jag hem och lagade dolmarna och som jag skrev så är de nu i ugnen.
 
Mer har inte hänt idag. Imorgon väntar julpyssel :)

2012-11-29
16:47:13

Skola fastän ej skola
Har vart i gymmet och i skolan, men har ingen egentlig skola. Så då kan man fundera, vad gör jag där. Jo jag hade ett möte med Sofia och sen deltog jag i ett expediment av två studenter som skriver sin C-uppsats nu. Handlade om mindfullness och vi gjorde tre tester, med vi anvser jag gruppen om 10 pers som samlats, från olika idrotter.

Gymmet gick bra, och efter det så kom jag hem och broderade fram till lunch, jag broderade även efter det att jag kom hem från skolan och nu har jag just vart inne i duschen och fått upp värmen, nu skall jag se på tv. Kommer ju skidskytte igen! :)

Hände en sjuk sak när jag skulle till skolan. Jag trodde min cykel var stulen för den stod absolut inte där jag ställde den och den var inte ens i cykelstället utanför huset. Nej, jag blev chockad och började leta och hittade den i cykelstället utanför hus 9, alltså inte utanför mitt hus, nr 7. Som tur var fann jag den men jag blev förbannad. Sen vek sig dessutom cykelnyckeln när jag skulle låsa upp den men den fungerar i alla fall, som tur är. Annars så skulle det vart jobbigt. Men som sagt, cykeln är återfunnen!

Det var det. Over and out.

2012-11-28
16:48:44

Julstämmning a´la Halmstad
Nu har jag jul här hemma i lägenheten, är så mysigt så det går inte att beskriva. Så najs med jul, nu kan den komma! Och det är med besked sen! :) Längtar mycket till adventstiden!
 
 
Annars så har jag shoppat lite, hämtat min julklapp som var beställd och har även installerat denna! Så nu sitter jag hemma i denna underbara lägenhet och njuter, Skall till råga på allt, gå in i duschen och njuta med varmt vatten på kroppen, inte helt fel. Imorgon väntar gym och två möten!
 
Ciao

2012-11-27
17:53:40

Äventyr i Stockholm...
Nu är jag hemma igen och det känns så jäkla skönt, om vi skall tala klarspråk! Känns så jäkla gött att vara åter i stan och stan bjuder på julkänsla och det är najs! :) Imorgon skall jag julpynta.
 
Resan ner, ja den blev intressant. Började med båtresan från Eckerö till Grisslehamn, hände väl inte så mycket speciellt, bara det att mamma satt fast i en dörr så hån behövde hjälp att komma loss. Men annars var det som vilken båtresa som helst, mamma gjorde mig sällskap! Trevligt!
 
Bussresan var inte speciell, kan väl nämna om det är något att nämna att en dam som satt bakom mig trodde hon såg havet fast det i verkligheten var moln. Sen när hon kom fram till att det inte var havet så trodde hon det var berg och då påstod hon att hon var rädd för berg, senare under resan kom det fram att hon även var rädd för broar. Stackars dam eller tant som hon nog var, pensionär i alla fall.
 
Sen kom jag till Cityterminalen och där köpte jag snabbt en biljett till flygbussen så hoppade på den som sista person och åkte iväg. Den resan blev lite längre än beräknat då vi kom rakt in i en kö på E4an i Upplands Väsby så vi blev försenade till Arlanda. Så folk runtomkring mig började ringa och omboka eller kolla upp senare flighter samma kväll då de skulle missa flyget. Trist men sant. De skulle norrut allihopa som bokade om, men olika destinationer dock.
 
Kom väl fram till Arlanda, sökte upp någonstans och käka och sen så småningom så tog jag shuttlen till Jumbo Hostel där jag skulle övernatta. Trodde att jag skulle sova i ett ganska normalt rum, men utan både tv och internet. Men det visade sig vara tvärtemot vad jag förväntat mig. Sov i ett hjulhus (är ganska stora dock på ett jumbojet) och hade både tv och gratis internet. Sov gott i alla fall så det var ju tur.
 
Imorse så fick vi frukost, vilket inte trodde skulle förekomma efter vad jag läst, men jag fick frukost i alla fall. Åkte sen bussen igen till Terminalerna och där sökte jag upp rätt disk (fanns två) och senare även gaten. I kön när jag skulle checka in och bli av med väskan så stod jag bakom Tina Törner som läser rallykartor, bl.a. med Colin McRay en gång i tiden. Senare utanför gaten så gick programledarparet i Lyxfällan förbi, så 3 kändisar såg jag imorse. Ingen skulle till Halmstad dock... Så det var trist. Men så är det, jag såg tre i alla fall.
 
Nu lite bilder från Hotellet eller planet
 
 
Första bilden är från dörren, står ute och fotar.
Andra bilden är ingången till rummet, dörren uppe till vänster.
Tredje bilden, Tina framför mig i kön!
 
Nu skall jag återgå till bättre saker! Ha det bra mina vänner!

2012-11-25
17:03:44

Söndag-måndag och tisdag vad som komma skall
Idag så har det blivit mycket gjort, eller så inte. Jag började dagen med att baka saffransbullar medans de andra sov. En viss mor vaknade av att jag knådade degen.... :/ Komiskt. Påkommen direkt. Men goda blev de!
 
Förmiddagen forsatte med en promenad på en timme runt Marholm, en skönt höst/vinterpromenad med mamma. Sen när vi kom hem så körde jag James och mitt fyspass och det känns riktigt bra. Imorgon skall jag köra det andra innan jag åker till stan.
 
Efter middagen blev det en sväng till brorsan, dels för att umgås men även för att se hur det går med köksrenoveringen som är på gång hemma hos dem. Såg bra ut, hoppas köket kommer i veckan nu så de får in det till jul i alla fall! Sen kom jag hem och här hemma var det gäster, mormor och gudmor satt och fikade. Trevligt. Sen blev det träning med mamma, hennes nya pass som jag lagt ihop (funkade fint som fasiken!). Mellan detta så blev det matlagning och lite annat jox, men nu är vi klara och nu skall jag snart äta. :) Älgstek och rostade rotsaker i ugn, inte direkt studentmat! Passar på när man är hemma alltså! :)
 
Imorgon bär det av mot Halmstad igen! Skall bli så jäkla gött alltså! Halv 2 går båten och klockan nio på tisdag morgon går flyget ännu längre söderut (från Arlanda till Halmstad alltså). Så jag är nere i lunchtid i Halmstad! Skall bli så skönt att komma hem, inser hur jäkla bra det är i Halmstad när man är hemma alltså, saknar det så in i bängen mycket så det går inte att beskriva!
 
Imorgon skall jag en sväng till sjukhuset innan jag åker med båten, så det blir stan och sen ut och Eckerölinjen hemåt.
 
Det är väl vad som händer just nu, kommer nog knappast uppdatera innan jag kommer hem, så tisdag eftermiddag kommer nästa, håll ut! Tisdag blir för övrigt sista timmarna i skolan under den här kursen då vi har seminarium i Idrottsskade-kursen, sista ansträngningen som skall till innan jag är klar med den, om arbetet klarar luppen vill säga! Men det skall jag hoppas på!
 
Ni får ha det så bra till nästa gång jag uppdaterar här! Kram

2012-11-24
15:45:47

Längtar
Då har jag vart hemma en hel helgdag, snart och jag inser baara för varje minut som går att shit vad jag längtar efter Halmstad! Men på måndag jenny, på måndag går båten! Då får jag komma tillbaka! :)

Idag så har det blivit plugg, julpyssel, glögg, besök hos Mormor m.m. det har med andra ord vart full rulle hela dagen. Så nu börjar jag nästan bli lite trött, men det är så det skall va. Då känner man att man har gjort något. :) Ikväll blir det dessutom favoritmaten Lasagne! :) Namnam!

Ha en underbar lördagkväll, denna sista i November!

2012-11-23
16:59:46

Hemma Åland
Just nu är jag på Åland hemma hos mamma och pappa. Kommer vara här till måndag men jag längtar redan tillbaka hem till mig! Saknar Halmstad så fort jag kommer därifrån. Och det är ju ett gott betyg, tycker jag i alla fall! :)
 
Resan hem gick bra, blev inte åksjuk på tåget men när jag väl, på sista etappen, båten, efter käk skulle böja röra på mig för att kolla taxfreen så blev jag jäkligt illamående, så kom hem och iland med illamående och huvudvärk. Så där fick man tillbaka för den sköna tågresan. Men sånt är livet ibland, allt kan man ju inte få alltså.
 
Igår så var det en dag på sjukhuset och mycket riktigt idag också, så det har blivit två dagar som jag haft program. Så det är skönt, men samtidigt så är det hem man kommer för vila, inte jobb. Men så är mitt liv. Helgen blir heller inte ohektisk. Mycket som skall göras och donas med, så bäst som det är så är det måndag och båten går. Så snabbt går det alltså!
 
Men just nu har jag i alla fall tid att sitta stilla en stund, har pulat på hela dagen med massor att göra så, huvudvärken börjar komma molande dessutom. :(
 
Ha en bra fredag!

2012-11-20
21:12:31

MIddag och karriär
Då har jag vart på middag med klassen, en middag som intogs på Avanti restaurang här i Halmstad. Det var trevligt, men det var inte så mycket mat som vissa tyckte, jag tyckte nog det var okej men vissa andra tallrikar var det inte så mycket som man kunde önska åt idrottare kanske...

Före det så var det föreläsning om egenföretagare, en föreläsning som jag inte värderar så högt som jag trodde jag skulle göra. Att sitta och lyssna på två stofiler som talar om sitt företag som, hör och häpna, gör appar för iOS-phones. Det var inte så intressant men jag hoppas jag fick med något av värde i alla fall. Om inte annat så fick jag en timme att gå i alla fall.

Annars idag så har det vart träning på gymmet imorse, förmiddagen tillbringades hemma och packade lite och fixade lite. Just det, jag pluggade ju också. Så fick jag det gjort, behöver inte ta med böckerna hem. :) Vilket tar mindre plats i packningen så då får jag hem andra saker. Eftermiddagen blev ett pass med James och vi satte ihop två gympass som jag nu kan köra. Inte helt fel, skall inviga ett på torsdag tror jag. :) Skall bli fett nice, bara min axel kommer i skick så småningom så blir det grymt bra alltså.

Började läsa en ny bok idag, Börje Salming Blod, svett och hockey, heter den. Tror och hoppas den blir grymt bra alltså, har ju läst ut Gunde Svans bok och den kan jag också rekommendera varmt om man vill läsa något om en stor idrottsmans karriär. Självbiografier av idrottare är sjukt intressanta, t.ex. kan en gemensam nämnare vara att ingen av dessa har vart talanger, inga supertalanger, nej de har tränat något kopiöst med timmar. Börje S var i ishallen även när det var stängt och mörkt under julen för att träna extra, han snörade grillorna under en läktare där han kunde gömma sig för vaktmästaren. Det är sjukt.

Men, om man vill bli bra så måste man träna, så enkelt är det bara. Går inte att bortse från det. Träning, träning och åter träning.

Imorgon klockan 10 går tåget mot Göteborg för byte och sen mot Stockholm. Kommer hem med Rosella sen på kvällen. Så jag är hemma till sängdags. Skönt. Kommer ju tillbaka om en veckan, SKÖNT! Vill inte åka hem nu, trivs som fisken i vattnet just nu alltså. Men men, läkare och annat kallar. Blir till att "hänga" på sjukhuset under nästan alla dagar jag är hemma. Trist! Men sant. Så är det när man är sjuk. Kan ju inte bortse från en cancerbehnadling heller, om man är sjuk behöver man hjälp så man kan bli frisk. Förutsättningarna finns absolut alltså. Och viljan också.

Nu skall jag packa vidare. Solong!

2012-11-19
20:18:51

Rimmar på
Jahaja, då var sista dagen av den här kursens föreläsningar gjorda då. Idag så blev det knä och fotskador. Det var ganska intressant då jag själv haft och har problem med ett knä, att få den problematiken förklarad på inte för avancerad nivå var ganska bra. Så det var en hyfsat givande dag.
 
Sen efter lunch och skola så blev det en lugn eftermiddag med julklappsinslagning och rim till de paketen. Så nu är jag lite inne för att rimma på julklappar. Kan se om jag inte kommer på någon bra nu, så kan ju ni gissa vad det är sen! Lite skoj kan jag tycka.
 
"mannen kommer klädd i röd,
han är ännu inte död,
om du vill ha dig en liten bit,
öppna paketet och titta dit"
 
Ni kan ju gissa vad det är. :) Ganska fyndigt måste jag säga.
 
Dramatik här, kollar ut genom fönstret och vad står det på andra sidan tågstation, jo blåljus. Jag som trodde ljudet var från tvn och polisskolan.
 
Imorgon är det gym och sen en lugn eftermiddag, förrän jag ska på föreläsning om egenföretgande. Sen skall det bli middag med klassen, skall bil fettt skoj!
 
Ha en fin måndagkväll!

2012-11-18
17:42:53

Händelselös dag
Idag har vart den tråkigaste dagen på länge, men den är ju snart över så jag hoppas liksom morgondagen blir mera intressant än dagen vart.
 
Det enda jag gjort är att jag kört rehab för ryggen, och broderat. Läsa boken jag håller på med, inte ens det lyckades jag med.... Suck och stön... Imorgon måste bli en bättre och mera händelserik dag. Men det blir det nog för jag har skola så det bådar bättre!
 
Ungefär det vet jag, inget annat är av intresse. Bevarar det för mig själv, inget jag vill delge i alla fall, besparar er det!
 
Ha det gött och ha en bra start på nästa vecka!

2012-11-17
17:23:15

Julmarknad
Idag så har jag vart på första julmarknaden, jag och Josse åkte iväg och kollade in en julmarknad söder om Halmstad. Den var mysig och gemytlig. Så det var en god start på julen för min del, och jag tror att Josse tyckte också.

Annars idag så har jag inte gjort så mycket, kört rehabträning, broderat, kollat in tv och handlat lite. Ungefär det har jag hunnit med idag. Men så är det, enstaka dagar så tar man det lite lunare än andra dagar och idag har vart en sån dag, känns det som i alla fall.

Imorgon har jag ingen som helst aning om vad som händer, men det får morgondagen utvisa.

Ha en fortsatt trevlig kväll allehopa!

2012-11-16
16:04:58

Inget gjort är känslan men....
Det känns som jag inte fått något gjort. Men jag har fått ganska mycket gjort, jag har tvättat, dammsugit, diskat, strosat på stan, strosat på biblioteket, köpt en julklapp till och läst lite i en bok.

Nu skall jag gå i duschen för att senare, om en knapp timme, kolla in hockeykväll från igår. Brukar se reprisen för jag orkar inte vara vaken så sent som de kommer.

Har inte pluggat idag, och det kommer jag nog knappast göra imorgon heller. Men vem vet, bäst som det är så sitter man mitt i allt med boken vid näsan och läser intresserat.

Ha en bra fredagkväll!

Ps. Grattis Johanna i efterskott! Kram på dig! Ds.

2012-11-15
20:19:46

Claro
Idag så började dagen sådär genom att jag vaknade alldeles för tidigt. Vaknade redan före 6 i morse och då kände jag att jag kunde kliva upp för jag kunde inte sova mera. Så jag satte mig och brodera genast. Sen åt jag frukost i lugn och ro följt av gymträning som var planerat för oss. Så när jag kom hem från gymmet så blev det lite mera broderi fram till lunch.
 
Eftermiddagen så blev spenderat först till en början på stadsbibliteket men sen så blev det en tur till skolans bibliotek för böckerna jag sökte fanns inte på stadsbibblan. Men jag fann vad jag sökte och när jag var klar så åkte jag hem och lade sista handen på skolarbetet. Så nu ÄR jag klar. Jag kan inte komma på mera att skriva alltså. Och gör jag det så blir det fel, alldeles säkert. Så jag skall låta bli.
 
Eftermiddagen blev hemma i soffan sen med boken, "I skuggan av San Siro", rekomenderas varmt till alla som vill läsa en bra bok. Jag stäckläste den idag. Sen började jag med nästa bok, så nu kommer jag väl sträckläsa den också. Antar jag.
 
Nu kollar jag på Obese, aldrig mera fet, på tv3. Bra program om livsstilsförändringar.
 
Imorgon har jag tvätt tid, och sen skall jag boka bord på restaurang. Klassmiddag nästa vecka innan jag sätter mig på tåget på väg hem till Åland igen.
 
Ciao

2012-11-14
15:56:32

Glädjeeurofori
Jag är ju så jäkla grym alltså! Sjukt duktig flicka sitter just nu på köksgolvet med papper överallt. Men det är det lätt värt! Så STOLT över mig själv just nu alltså!
 
Men innan jag kommer in på varför jag är så euforisk så skall jag redogöra för gårdagen.
 
Igår så började dagen med rehab i gymmet, varpå jag sedan for hem och hämtade bilen för att fara och handla. Skulle storhandla. När detta väl var klart så kunde jag komma hem och käka lunch. Efter lunch så blev det en lugn eftermiddag, meningen var att jag skulle plugga men istället så blev det läsa bok och brodera.
 
Klockan 4 skulle jag träffa sjukgymnasten Anna för kontroll av min rygg. Väl där så fick jag nålar in i ryggen, akupunktur. Och sen så fick jag gå hem, efter ungefär en timme sådär. Fick med mig en hel hop med övningar också så nu har jag att göra igen, nya friska övningar!
 
Efter besöket där så tog jag en av våra bilar och for hem för att byta om, skulle suit up för en middag med tjejerna hos Sofia! :) Väldigt trevligt och tjejigt som det kan vara med skvaller och inside information! Så efter en middag bestående av tacos så for jag hem och hemma så blev det att slappa innan sängen kallade, jag var sjukt trött alltså.
 
Imorse så blev det efter frukost lite broderi och sen nya rehabövningar hemma, medan tvn stod och skrålade. Efter detta så hade vi klockan 10 möte med Sofia angående målsättning och utvärdering. Lunch blev det efter Sofias information och sen så tog jag mig till Stadsbiblioteket. I biblioteket så skulle jag slutföra en uppgift för idrottsskadorna, och det gjorde jag också. Kom hem efter två timmar och skrev ut och korrekturläste. Nu är uppgiften inlämnad också! Så det har flytit på bra, men detta är inte hela orsaken till min eurofori.
 
När jag kom hem så korrekturläste jag även slutarbetet till idrottskadekursen, och konstaterade att jag behöver lägga in två-tre referenser i texten men sen så är jag klar med hela uppgiften och det är så jäkla grymt så det finns inte något liknande alltså! Nu kan jag fokusera på sista föreläsningen i den kursen och sen foka på anti-doping som jag skall slutföra hemtentan på imorgon. Det går bra nu alltså!
 
Som kronan på verket kommer klassen hem till mig ikväll för att lägga sista handen på vårt planerande av julfesten för resten av School of Golf.
 
Jag kan säga som så, att jag kommer somna jäkligt gott ikväll! :)
 
Ha det bäst, det har jag det!

2012-11-12
19:26:47

Biblioteksvistelse i kvadrat
Idag blev det en förmiddag med inpulsiv cykling till Stenalyckan, var inte meningen att jag skulle dit men jag tog mig dit i alla fall. (cyklade genom Halmstad mest händelserika/kriminella kvarter, Andersbergsringen). Sen blev det skolans bibliotek och hämta ut mitt lånekort jag beställde igår, så nu kan jag låna böcker där! Gött.

Eftermiddagen tillbringades mellan 12.30 till 16.30 på Stadsbiblioteket. Fick nästan 2 uppgifteter klara, så jag är lite glad med den sessionen. Sen fixade jag ett lånekort även där och jag invigde det också genom att låna en bok! Så nu skall jag läsa lite, inte skolrelaterat (eller jo lite, men även en rekomendation från andra).

Imorgon så har vi träning och sen så blir det säkerligen plugg igen, brukar liksom sluta där. Eller så hamnar jag med nästan i boken eller nåt. Det vet jag den här tiden imorgonkväll! Återkommer då. Skall inte spåna för det blir varken du eller jag gladare av! Ska bespara er det.

Ciao

2012-11-11
15:34:09

Intressenivå
Idag blev också lite sportig, men då gjorde jag allt själv. Jag var en sväng till Arenans gym och körde rehab för ryggen. Så jäkla najs, den börjar återfå sin gamla vanliga styrka och smärtan är nästan borta. Men jag skall göra övningarna ännu ett par gånger så får vi se sen vad som sägs. Men idag har jag inte tagit burana/ipren så det är ett framsteg!

Blev lite pyssel och sånt här hemma på eftermiddagen och nu skall jag se på SOS Sommar som kommer i repris på tv3 om 25 minuter. Så en timme kommer flyta på ganska snabbt. Sen ska jag duscha och sen får vi se men det lutar välan åt tvn som vanligt. Blir inte något plugg idag för det orkar jag inte. Måste vila någon dag från arbete. Men vi får se, kanske kommer jag dyka ner med näsan i någon bok, om inte annat än av intresse. Det är det som är problemet, jag vet inte om jag studerar för att studera och lösa uppgiften jag tror att det är mycket att jag vill veta ännu lite mera än vad som kommer fram på föreläsningen. Är SJUKT intresserad helt enkelt, kankse sjukligt intresserad tillochmed!

Hmmm. Men nu först SOS Sommar.

Ciao! ;)

2012-11-10
17:34:55

Sportig lördag!
Kom just hem, sitter och kollar på hockeyn från Åbo och Karjala Cup. Om den här dagen ska bli fulländad så skall Sverige vinna, men det ser mörkt ut. Finland kommer nog ta det om inte Sverige spelar fantastiskt nästa period.
 
Kom just hem som sagt var, för jag har just vart och sett Halmstad BK ta hem första kvalmatchen till Allsvenskan mot GIF Sundsvall! 3-0 blev resultatet och HBKs skyttekung utbytt tidigt pga skada. Så det är najs! Jag är överlycklig! Blandat spel men 3 fina och viktiga mål gjordes inom 15 minuter i andra halvlek! Grymt HBK! Returmatch i Sundsvall på lördag nästa vecka, då tar vi det och om det går vägen så blir det Allsvenska matcher i Halmstad nästa säsong! Det skulle vara grymt! :)
 
 
 
Får se på sporten ikväll om man kan se målen ännu lite tydligare och kanske skymta mig också, men då skall man veta var jag står och ha bra fantasi tippar jag på. :) Men kanske...
 
Ikväll blir det en lugn kväll hemma med lite mera rehab för ryggen och sen tvn som sällskap. Så mycket bättre lockar sjukt mycket så det skall bli najs!
 
Löste melodikrysset i morse också, plus att jag pluggade på förmiddagen. Så jag har fått massor gjort. Imorgon kan det nog bli gym och rehab som gäller, får se lite. Blir gymmet på arenan i så fall. Men varför inte liksom!? Golf blir det inte pga ryggen men rehab i gym skulle inte vara helt fel. Får se som sagt var.
 
Ha en skön lördagkväll! Kom ihåg sporten också! 19.45 på SVT 1! :)
 
Kram

2012-11-09
18:08:21

Lillgammal
Idag så har vart en otroligt slapp dag. Blev plugg i bilioteksmiljö på både för- och eftermiddag. Förmiddagen i skolans bibliotek och eftermiddagen i stadsbiblioteket. Blev jag klokare? Kanske lite. Jag blev i alla fall klar med 1 uppgift och det är det viktigaste. Nu har jag två uppgifter på halsen, men det är lugnt. Jag kvävs inte. Jag har all tid i världen att göra dem båda.

Sen efter eftermiddagspasset så blev det en tur på stan. Jag skulle köpa ett nytt broderi, det var mitt mission. Och damen i affären måste tro att jag är knäpp, för jag är ganska säker på att jag är den som sänker medelåldern bland hennes kunder. Men jag är ju lite lillgammal så! :) Jag kan leva med det, men hon har säkert huvudbry.

Nu skall jag käka lite och sen ska jag eventuellt gå till Josse för att se på X-factor, annars så blir det hemma och se samma program.

Hoppas ni har det gött!

2012-11-08
21:04:40

Torsdag på 3 ställen
Idag, torsdag. Har jag spenderat på 3 ställen. i gymmet, hemma och i skolans bibliotek. Började på gymmet med rehab för ryggen och lite kondition. Sen blev det hem och göra lite skoluppgifter och sen så blev det lunch, efter det så for jag till gymmet. Kom hem klockan 3 och sen så lagade jag mat, köttfärssås och sen pluggade jag lite till. Sen blev det tv och grejer. Och nu sitter jag här.
 
Imorgon så är det en lugn dag, blir nog mestadels pluggning, troligtvis på stadsbiblioteket men jag vet inte ännu. Kanske kanske inte.
 
Mer händer inte i mitt liv just nu, det är liksom skola och lite skola till som gäller. Annars så är det lugnt liksom, inte så mycket som händer.
 
Ciao

2012-11-07
19:25:10

Lektion och rehab
Idag så har jag vart i skolan. Jag vet, en skräll, men håll till godo, det var min enda den här veckan och för nästa vecka. :) Så jag stressar inte ihjäl direkt. :) Men nu är det lite mera för jag har en uppgift i den kursen samtidigt som jag har examensuppgifter i Antidoping och en diskussionsvecka som skall deltas i så jag har lite mera nu. Och tur är väl det för jag är återigen skadad så jag måste vila. Men men....

Idag eftermiddag så har klassen, världens bästa klass, haft fika här hemma hos mig. Det var jättetrevligt och nu så vet vi lite mera om varandra men även om julfesten som kommer komma så småningom! :) I december!

Skada, jo i ryggen, ryggraden. Måste rehaba och gå på Ipren (burana) till måndag, om inte bättre ska jag tillbaka till Anna som är sjukgymnast och även vår föreläsare i kursen jag går nu. Trevlig prick! Dessutom är hon fysio för alpina skidlandslaget! Coolt! I hennes rum, i mottagningen, finns en bild på hon och Anja! Bara det ni!

Nej, nu skall jag rehaba och sen så blir det tv och vila som gäller! Ha det bäst!

2012-11-06
19:18:33

Gym
Hej,
idag så har vi haft gymträning i skolan. Eller i morse. Sen så har jag vart hemma hela dagen lång och nu sitter jag vid tvn som vanligt. Skall kolla in, Kan du slå en pensionär, om 30 minuter men först kommer det obligatoriska Halv 8 hos mig.

Imorgon är det skola och sen fika som gäller.

Ha det göttast!

2012-11-05
16:07:19

Nöjd tjej #91
Just nu är jag så jäkla nöjd alltså, jag har just gått igenom det sista avsnittet före nästa delprov i Antidoping och jag har dessutom gjort en annan uppgift som jag inte visste om att vi hade. Så nu är jag med i matchen igen, är så nöjd.

Idag så har jag annars bara pluggat och tvättat kläder. Men jag har även hunnit med en sväng på stan och nu så sitter jag här med det mesta avklarat av det som jag företagit mig. Jag är så nöjd alltså! Skall nog fira detta med spotify och broderi samt en dusch sen. ;)

Ha det bäst!

2012-11-04
19:21:49

Oplanerad dag.....igen
Idag blev en dag som jag inte planerat, som vanligt då. Blev ett träningspass på Arenan istället för det inplanerade städandet. Men jag fick i alla fall speglarna putsade och golvet dammsuget. Sen efter lunch så blev det ett pluggpass. Så nu så har jag nästan gjort klart sista uppgiften i kursen. Imorgon skall jag ta tag i Antidoping igen, har tenta i veckan som kommer.

Nu skall jag kolla på sporten och sportspegeln så jag får min dos av idrott idag :) Sen blir det de obligatoriska Solsidan och sen annat på tv, får se vad som visas...

Imorgon blir det även tvätt. Måste göras vare sig man vill eller inte. Men så är livet. Skönt att få underkläder igen.

Shja då!

2012-11-03
17:38:02

Tänkvärt
Hej,
 
Idag så började jag dagen med att spela 9 hål med Ebba på Halmstad Norra. Det var första rundan på banan och det var skoj. Jag spelade ganska bra, för att först, vara 3 november och sen vara min typ 5 runda för säsongen. Det som var det största plusset i kråksången var att jag INTE fick ont i min rygg! Det är det bästa med det hela! Kanske är på bättringsvägen nu och det är fett nice om ni frågar mig.
 
Sen så har jag handlat lite som jag inte hade hemma, och köpte 1,2 kg vitkål för 2 kronor (cirkus), sjukt biliigt! Så nu blir det kyckling med vitklål. :) Gott. Sen så har jag pluggat lite men främst broderat lite för det kände jag för.
 
Hittade en story på facebook som var värd att tänka på, läs och krama om era närmaste!
 
Det var en gång en kille som var 16 år gammal. Han hade en mamma som bara hade ett öga, pojken skämdes över att sin mamma bara hade ett öga.. En dag när pojkens mamma gick till skolan för att hälsa på sin son. Fick hon alla blickar på sig. Alla började skratta och mobba pojken dagen efter för hennes öga. Pojken skämdes så att han flyttade hemifrån.. Tiden gick och pojken blev äldre, gifte sig och skaffade barn. En dag kom pojkens mamma förbi men pojken bara skrek att hon skulle gå och att han inte ville ha med henne att göra. Efter några år kommer en släkting från mammas sida hem till pojken och säger att hans mamma har dött, pojken bryr sig inte och fortsätter leva sitt liv.. när han en dag är hemma där han bodde när han var liten hittar han ett brev till honom från sin mamma. Där stog... ...
” Förlåt min son, det var inte meningen att skämma ut sig, men när du var liten var du med om en olycka och förlorade ditt öga så jag gav dig mitt ena öga” Pojken förlät aldrig sig själv efter detta brev ..
 
Nu skall jag snart laga mat och sen chilla lite. Ha det bäst! :)

2012-11-02
20:01:40

Bibliotek
Idag så har jag pluggat från klockan 8 till klockan 15. Sen fick det vara nog. Sen tog jag det chill. Var på förmiddagen på Högskolebiblioteket och på eftermiddagen på Stadsbiblioteket.

Imorgon blir det golf och sen chilla. Kanske städar lite, borde göra det nämligen...

Ha det.

2012-11-01
16:08:27

November började med träning
Kom just hem från denna fantastiska anläggning. Har vart hela dagen ute på arenan och tränat, i alla fall från halv nio till 12. Sen hade vi föreläsning med Fredrik Wetterstrand om träningslära. Visste du till exempel att det krävs 10 000 träning eller 10 år för att bli bra på golf? Men det gör det. Visste du också att det nog inte finns några supertalanger? Men så är det, de är bara oerhört duktiga i tidig ålder.
 
 
Det är dock inte så bra väder här som på bilden, men jag kan säga att det där vattnet, även kallat Kattegatt skjutsar på med lite vind så det blåser en del när det blåser och speciellt en dag som denna då det är kulingvarning utfärdat längs västkusten. Så lite kall blev jag allt när vi nu tränade ute. Körde ett wedge/chip pass och ett putt pass. Puttade riktigt bra idag, skall jag vara ärlig så var det faktiskt världsklass om man kollar statistiken.
 
Nu sitter jag återigen i skolböckerna och försöker bli någolunda klok på uppgiften och korrekturläser denna. Sen skall jag påbörja nästa uppgift. Men den är mera personlig då jag jobbar med min egen skada som jag hade i axeln för ett par år sedan. Det minns säkert de flesta.
 
Skall snart gå i duschen och sen skall jag ta det väldigt lugnt framför tvn ikväll. Imorgon blir det plugg igen, och även det kanske blir på biblioteket, men vi får se. Jag är inte färdigbeslutad ännu.
 
Hoppas ni har en fin dag! Ciao bella!