Jenny Häggblom

2013-07-30
18:20:00

Tisdag... trött... vila.
Tjollahopp.

Då var dag 2 av 14 gjord. Jag är trött och slut och funderar mycket på hur jag skall orka jobba i just 12 dagar till, men det skall väl gå det också. Allt som händer tar massor med energi och det är lagom roligt men så är det. Bara att "gilla" läget. Det är bara 15 dagar kvar på ön innan jag sticker på långresa till Halmstad.

Var in en sväng och gjorde ärenden till stan i eftermiddags efter jobbet så jag kom hem framåt klockan 15.30 någonting och då var tanken att plugga men det blev det inget av, inget blir det imorgon heller för då kommer jag spela golf och sen middag på Smakbyn med familjen och mormor. Lite smått försenad morsdagsmiddag.

Over and out, måste försöka vila lite och det görs ikväll med tvn på och simning på kanal 2.

2013-07-28
20:21:22

Dags för sömn och sen 14 dagar jobb
Hejsan! Nu har jag vart ledig i 2 hela dagar och jag har tagit det så lugnt som jag bara kan. Jag har sovit så mycket jag känt för och jag har ätit mera än jag brukar för att samla energi inför nästkommande två hela arbetsveckor, och med det så menar jag 14 dagar i sträck p jobb, 8-13 minst alla dagar. Kommer bli övertid också, återstår att se hur mycket bara.

Har även mellan måltiderna och sömnen passat på och börjat studera den där fysiologin som skall in i huvudet. Men det skall väl bli bra, nu skall jag snart säga godnatt för att sova så mycket och länge jag kan innan klockan ringer imorgon kvart före 7.

God natt!


2013-07-26
18:22:50

Fredag 26 juli 2013
Då har det ytterligare gått ett par dagar sen jag uppdaterade, och det har minsann vart fullt ös medvetslös (nästan i alla fall). 
 
Torsdag jobb, fram till klockan 13 och sen hem och sova och sen en sväng ner till stugan för att säga hej åtminstånde. Väl där nere blev det en tur på sjön och allmänt snack och utbyte av olika händelser. Sen packade jag mig hem och lagade mig färdig för att så småningom åka in mot den "stora" staden och käka lite middag. Jag skulle nämligen lyssna på favoriterna Stiftelsen som spelade på Rockoff. Det var en bra konsert, men när den var slut så var jag mer eller mindre lika slut så det blev bilen hem och somnade nog inom 10 minuter från det att jag parkerade (obs, gjorde toalettbehoven inom den tiden då!). Jag var alltså trött. Men.....
 
....inte lika trött som när klockan ringde imorse. Fy satan vad trött jag var då, som en klubbad säl kan jag säga. Men det var bara att peta i sig frukost och sen bege sig till jobbet, sista dagen den här veckan, dag 6 av 6. Kom hem från jobbet där det var full fart igen, klockan 14.15 (ca) och fick bara byta kläder och ta mellis i handen för sen bar det av till Kvarnbo och Vikingamarknaden. Sen därifrån in via stan för att sedan komma hem halv 6 och börja laga mat. Men nu har jag ätit och nu kan jag lugnt låta allt sjunka in och jag lovar att när kvällen kommer, så vet jag en som somnar gott och sover länge imorgon. Ledig som jag nu är i två dagar! 
 
På jobbet var det minsann full rulle idag, inte nog med att jag knappt fick äta så blev det soppa genom att kocken blev sjuk, vi var kort om folk, serveringstillståndet förlorades under en timmes tid drygt. Men sen till klockan 14 så löste sig allt och jag kunde gå hem, efter en timmes övertid. Fick sitta ner lite mellan klockan 9.30 och 10.00 men sen har det vart rulijans hela dagen, så att sitta ner nu är ganska skönt skall jag ärligt erkänna. Så tröttheten kommer nog smygande nu skulle jag gissa. Men lite adrenalin har jag ännu i mig, det har nämligen hänt en fantastisk sak, en dröm kommer gå i uppfyllelse om ett par veckor. När jag har fullständiga bevis så kommer jag nämna vad det är som händer. Men än så är det lite smått hemligt, men bra mår jag det kan jag erkänna. Ännu en sporre till att bli frisk! :) 
 
Nu skall jag försöka fixa lite här och lägga mig ner och hämta andan innan jag lever vidare den här kvällen, innan sängdags. Ha det underbart i sommarvärmen! :)

2013-07-23
19:32:23

Tisdagseftermiddag
Jag fortsätter att jobba på som en liten iller, men nu är det 3 dagar till ledigt, då får jag vila och tagga inför sista passet som är 14 dagar långt. Men det skall nog gå det med.

Nu skall jag se på tv och Allsång på Skansen. Sen skall jag sova för som sagt så är det jobb imorgon igen.

Var med i radion idag igen, i ett sommarprogram som heter Sommarminnen, det var jag och en gubbe från Geta/bolstaholm som var där och snackade minnen från våra somrar. Klart att han hade intressantare saker att berätta som seglat runt världen, och är 84 bast mot mina fjuttiga 22 år och lite golfresor bara... Men vi har ju olika erfarenheter och minnen förstås.

Vill spela golf men det får nog bli i helgen det, inte plats för det i mitt schema just nu. Imorgon skall jag dessutom träffa Erkki på Medimar, för att förhoppningsvis få mera koll på ryggen. Jag vill inte ha ont längre. Åses program hjälpte inte som vi hoppats.. Men nu hoppas jag!

Jag har bloggat lite på School of Golfs hemsida om ni vill läsa lite. :)
http://www.schoolofgolf.se/blogg/2013/07/23/en-intervju-jag-gjort

Så småningom när länken kommer ut så skall jag skicka in länken här så ni kan lyssna i efterhand på sommarminnen med oss.

Jag har nu bokat mig ner till Halmstad igen, den 15 augusti så går lasset söderut. :) Fasiken vad jag längtar ner till min lya! :) Och golfen där nere. Har lite planer för hösten dessutom, hoppas allt slår in nu! Någon gång måste ju livet gå min väg! :)


2013-07-21
18:52:38

Söndag
Det var första dagen på jobb av 6 dagar innan jag får två dagar ledigt igen. Så nu gäller det att bita ihop, jag började idag med att jobba över. Lovande.

Åkte en sväng till stan för att träffa min högstadie och lusse-kompis Sara. Kul att ses över en kopp te i lugnan ro och bara snacka om allt och lite till. Höra hur livet ter sig, hur hon har det idag, hur hon trivs p jobbet och en massa annat småprat. Trevligt var det i alla fall.

Kom hem lite före 17 och kastade mig direkt i soffan och kollade in fotbollen från min hemstad Halmstad. Gött att Sverige vann med 4-0 över islänningarna. Nu återstår det att se vem de får möta i semin. Vet inte vem jag skall hoppas på av Tyskland och Italien. Får se efter nästa halvlek, då vet vi alla.

Kikade lite på golfen från Skottland. Grattis Philly boy, synd för Stenson dock, men nästa gång kanske.

Ha en skön start på nästkommande vecka kära vänner! :)

2013-07-20
13:19:35

Diggiloo-kvällen i bilder!
 
Duett med Andreas Weise och Charlotte Perelli. 
 
E-type med Lotta Engberg som körare!
 
Hela gänget i ett medley. 
 
Nedanför: David Lindgren med egen låt.
 
 
Per Andersson i ett eget medley, alla melodifestivalen vinnare (drygt 50 st) på 50 minuter avverkade han.
 
Mojje och E-type tillsammans. 
 
 
Duktiga Andreas Weise.  
 
 
Höggravida Perelli, trodde ungen skulle komma när hon tog i från tårna :) 
 
 

2013-07-19
19:28:46

Jobb men nu ledig en hel dag!
Jobbet kallade klockan 8. Så det var bara att maka sig dit i blåsten, tur att jag har egen bil. Gjorde mina vanliga runtiner och sen hann jag tillochmed börja plugga inför tentan innan jag fick min första kund, då var klockan 11. Jag slutade sen klockan 13 och då for jag hem och bytte kläder för att sedan träna fysiken. 
 
Körde ett mördarpass på en timme (lite drygt) och sen så käkade jag lite och for ner till stugan med Totte´s födelsedagspresenter. Han och Johanna kom ner på middag så de skulle vara lite kalas innan de sen skulle in på Rockoff. Jag for ner och for sen hem efter en timme, jag ville inte äta med dem så jag for hem och grillade min egen mat. Det blev gudars gott det också! Fläskfilé är bra, när man får äta det när man själv vill och inte flera dagar i veckan. :) 
 
Nu efter maten så har jag tagit det lugnt, vilat kroppen efter träningen, maten och jobbet. Har kollat på tv och nu skall jag fortsätta med det efter jag skrivit detta inlägget. 
 
Imorgon så har jag ledig dag och den skall banne mig bli ledig också, jag skall bara träna lite lätt och sen skall jag ta det lugnt resten av dagen. Sova, äta och bara vila är nog det bästa. Och ladda för 6 nya frächa dagar på jobbet sen innan nästa ledighet på 2 dagar. Sen är det banne mig inte mycket ledigt innan jag åker ner till Halmstad så det gäller att ta vara på dagarna som kommer nu inom en snar (rimlig) framtid. Sen är det nämligen för sent. 
 
Skall också se till att fortsätta plugga lite granna imorgon, så det kan jag förgylla min eftermiddag med sen. Men nu härnäst så är det tvn och ta det lugnt som gäller. Ha det!
 
 
 
Lite pepp såhär in på helgen! :) Trevlig helg.
 

2013-07-18
19:12:42

Torsdag
Nu har det blivit väldigt dålig uppdatering på senaste tiden. Men jag skall ge en så bra sammanfattning av det som hänt nu senaste tiden, även om det inte är så hemskt mycket. 
 
I tisdags så var jag ledig men det hjälpte inte att vara ledig för man fick ändå inte sova, nejsan, upp i ottan bara för att vara på sjukhuset klockan 8.00. Sen blev det frisör och sen hem och sova och äta lite grand. Somnade mätt i magen och sen tog jag mig ner till stugan en sväng. I onsdags så tog jag sovmorgon och sov när mamma och pappa kom hem från stugan kvart över 9. Sen lite före 11 så tog mamma och jag mig in till stan och vi kom hem igen klockan 16. Så det blev en dag i staden. Kom hem och tränade lite och sen mat och sen fotboll. 
 
Idag så var det slut på ledigheten igen och åter dags att jobba. Klockan 8 började jag med den vanliga städningen. Jag ränkade imorse och jag kom fram till att jag skall städa lokalen 21 gånger till den här sommaren. Så det är dags att räkna ner nu! En ner, 21 kvar... Jeeey.... 
 
Efter jobbet idag så var det hem och switcha kläder för att sedan sätta sig i bilen och dra mot Kastelholm för 9 hål med Sussie och Karin på Slotts. Jag spelade förvånansvärt bra, spelade "bara" 4 över på nio och det är klart godkänt med 2 rundor i ryggen de senaste månaderna.. Så jag är mer än nöjd, vilket är gött. Slog några riktigt fina slag dessutom. Sjukt att det finns kvar i ryggmärgen fast jag inte spelat aktivt på 3 år. Men men.. Det är som att lära sig cykla, det bara sitter liksom. 
 
Nu vill jag ta mig an nya utmaningar men för att jag skall kunna göra det så måste jag bli starkare, och det är det som tar en sån tid. Jag önskar att det kunde gå snabbare. Men det gör inte det helt enkelt. Men jag skyndar så mycket jag kan! 
 
Är det någonting som jag ångrar så är det att jag mer eller mindre kastat bort 2 år till ingenting, jag har inte kunnat leva under den tiden som gått, även om jag lärt mig ofantligt mycket så är det också mycket som jag skulle kunna gjort som nu är ogjort. Men av skadan blir man vis, jag får försöka ta ikapp det vid ett senare tillfälle helt enkelt, livet är förhoppningsvis långt i slutändan! 
 
Om 28 dagar så åker jag till Halmstad, 4 veckor. Nu börjar nedräkningen, nu är det nära och jag bara längtar ner nu. Inte till tenta men att få komma ner till sina egna saker och slippa alla måsten här hemma och tider som skall passas hit och dit. Det tar på att vara så många till lags hela tiden. Jobbet tar sitt, familjen tar sitt, vänner sitt, sociala sitt och sen skall jag ytterligare ha krafter kvar att sätta på mig själv. Men jag har omvärderat mitt liv lite så nu fokuserar jag i första hand på mig och mitt bästa, och just nu är det bara att bli frisk snabbt så jag kan göra vad jag vill så småningom! 
 
Bli frisk och fri, helt enkelt. 

2013-07-15
19:17:59

Reflektioner
Nu äntligen får jag gå på ledigt en stund, det skall bli så skönt at få vila kroppen och återhämta mina små muskler så att jag på torsdag igen kan jobba med full kraft! Det skall som sagt bli så skönt att få vila kroppen lite, men även psyket. 
 
Har hunnit stanna upp och reflektera över en och annan sak här i världen, både under jobb och under kvällar (alltså efter jobb, då jag egentligen skall vila hjärnan), och det är allt från direkt konkreta saker som sker runt mig och saker som jag inte kan påverka men ändå funderat över. 
 
- Sjömänniskor är duktiga och flitiga människor som rår om sig själva, de flesta, dvs 95% av alla som kommer till oss och som jag ser i båt har flytväst. Och det är oberoende av ålder och kön, har de barn i båten så är det givet men även pensionärer och medelålders har flytväst, det tycker jag om. Jag rör mig aldrig på vattnet utan flytväst även om jag kan simma. 
 
- Det är trevliga typer som kommer till gästhamnen och väldigt tillmötesgående, samtidigt som jag gör mitt bästa för att kunderna skall trivas vid sin vistelse här på Åland. :) 
 
- Kvinnlig fotboll är mycket bättre än jag trodde, stundtals till och med bättre än herrfotboll! 
 
- Varför skall det alltid bli sämre väder när jag går på ledigt? 
 
- Varför skall jag behöva vänta ytterligare 2 veckor från idag tills jag får mitt slutgiltiga antagningsbesked? Medan alla andra fick det i fredags? Typiskt. 
 
- Jag vill verkligen börja träna på allvar nu, jag har ryckningar i benen varje gång jag ser en som tränar eller som kan träna tack vare deras fysik, får mig bara ännu mera motiverad att bli frisk och kämpa ännu hårdare! 
 
- Det är en månad kvar tills dess att jag styr min kosa till Halmstad igen för höstterminen och en tenta till att börja med! 
 
 
Nu skall jag se på fotboll och sen skall jag sova tror jag, är sjukt trött och skall vara i stan på sjukhust klockan 08.00 imorgon, FAST jag är ledig. Jag är inte klok som planerar så dumt... Men sen, sen skall jag sova! Det är ett som är säkert! 
 
God natt! 

2013-07-13
16:35:36

Lördag
Alla dagar ser nästan likadana ut nuförtiden. Det är morgon, det är jobb och det är försök till kvällsvila men utan större framgång. Ikväll blir det igen fotboll för hela slanten men jag får i alla fall sitta hemma, ensam utan distraktioner och bara ta det lugnt. Det behövs för idag har jag suttit stilla i kanske 5 minuter sen klockan 7.30 då jag for på jobb. Så det är ingen rast och ingen ro. Jobb och skit hela tiden. Men jag får ta början på hösten ledigt då jag INTE pluggar på omtentan.

Just saying....

2013-07-12
18:36:42

Jobb efter lite för lite sömn
Igår var det jobb och Diggiloo, idag var det jobb och vila. Men även lite träning. Protein och träning känns bra! :) Protein + träning = muskler => viktökning! => :D 
 
Kom hem från Diggiloo igår vid 23.30, showen i sig slutade 22.35 men sen tog det nästan en timme att ta sig 6 kilometer hem, när 1,500 pers skulle åt samma håll på samma gång så blir det lite smått kaos. Men vi kom hem, ganska mot slutet men hem kom vi. Sen sov jag ett par timmar (6 korta stycken) innan jag skulle upp och jobba idag. När klockan var 14 idag så var jag som en klubbad säl, och då var jag redan på övertid, men jag fick gå klockan 14.25 så kom hem och kunde sätta mig spänd vid datorn för att kolla in antagningsbeskedet för höstens kurser och program :) 
 
Kunde konstatera att jag är antagen till alla kurser (3 st) jag sökt och är första reserv till förstaårsutbildningen, men det kan komma att gå att komma in en annan väg också, måste bara vänta till den 30-31 juli innan jag får svar. Lång väntetid bara! Men jag har världens chans att gaina lite vikt tills dess! :) Bli starkare och kunna göra vad jag vill under hela hösten. 
 
Blev just lite pasta och korv till middag och nu är det fotboll från Norrköping som gäller. Sen blir det mera fotboll när den här matchen är slut. Men det blir en ganska tidig kväll ikväll då jag börjar jobba klockan 8 imorgon igen. Men bara 3 dagar kvar sen är det ledigt i 2 hela dar innan det är jobb igen. 
 
Ha en fin fredag mina vänner. 

2013-07-10
19:54:35

Onsdag
Jobb jobb jobb. Idag började jag på min längsta arbetsperiod den här sommaren så här långt, nu skall jag nämligen jobba 6 dagar i sträck. Så den som har en sväng förbi Bodegan för en glass innan klockan 13 någon dag så sväng in och säg hej! :) Det är så tråkigt på jobb annars...

Idag var jag en sväng till stan för behandlingar, det var av olika slag, allt ifrån psyke till fysik och rehabilitering av olika slag. Även om allt går in i varandra så väljer jag att dela upp det i dessa delar.

Nu skall jag kolla in lite fotboll, Sverige matchen från Ullevi. Kollade just in en stund från Halmstad och Finlands första match och de nollade den tyvärr. Sjölund utbytt..

Som sagt, imorgon jobb till minst klockan 13 sen så hem och träna och sen skall jag och familjen på Diggiloo. Skall väl bli trevligt bara vädret håller i sig.

God natt.

2013-07-08
15:03:56

Måndag och hemma från jobb på resande fot!
Jobbade över i nästan 2 timmar idag, kom hem klockan 15 istället för 13 men det är okej. Vad gör man inte när man inte har bråttom och personalen är sjuk liksom? 
 
Skall iväg på middag med Lisa och Linda ikväll, det skall bli väldigt trevligt! Innan dess skall jag chilla lite, duscha och hinna handla. Blev just klar med ett pass för ben och mage/rygg så jag behöver verkligen båda delarna. :) 
 
Ha en fortsatt fin måndag! 
 
 
 

2013-07-07
19:02:27

SM-veckan i bilder
Hej, nu kommer det bilder från SM-veckan! Men de kommer inte i kronologisk ordning.
 
 
En fin vy över Halmstad östra, öster om Nissan som ses i förgrunden.
 
 
Starten i Öppet vatten- tävlingen, 5000 meter i Nissan, 17 grader kallt...
 
 
Förberedelse inför direktsändningen i Gomorron Sverige. 
 
 
Speedrunning tror jag det hette, i alla fall är springcykeln ganska häftig! Stephan från Lilla Sportspegeln till höger.
 
 
Rodd på Nissan, singlesculler. 
 
 
Nybörjarrodd på tisdagen, ingen vidare teknik men en jäkla kämpaglöd. 
 
 
Jovan Radomir.
 
 
 
Inspelning av Gomorron Sverige, direkt. 
 
 
Inlinehockey, man var konstant rädd för att det skulle gå ett korsband eller två. Inte hockeystopp direkt. 
 
Det var väl det som jag hade, filmerna kan jag inte lägga upp. Men det är över rodd och öppet vatten tävlingen. Korta klipp bara så det är inte så mycket att se, man kan youtube:a det om man är intresserad. :) 
 
Jag har spelat 9 hål idag och jobbat i nästan 6 timmar. Nu skall jag ligga på soffan resten av kvällen. 
 
God natt! 
 
 
 
 

2013-07-06
18:42:40

Tack för alla fina ord!
Ny dag, nya möjligheter. Tack så hemskt mycket för alla goda ord sedan jag publicerade min intervju både här och på min privata facebook-sida. Jag blir rörd så mycket gott ni har att säga, och det motiverar mig bara mera att fortsätta kämpa. Även om vissa dagar är tyngre än andra, samt att vissa dagar innehåller mera motgångar än andra, så finns min kämpaglöd där innerst inne, och när det är som tyngst skall jag bara plocka fram det här och tänka extra hårt och kämpa vidare! Jag skall tillbaka, no matter what it takes! 
 
Idag så har nämligen vart en tyngre dag, jag har bland annat jobbat och på jobbet har jag krossat 3 glas varav 2 av dessa hamnade i mitt ansikte innan de gick sönder på golvet. Det ena glaset landade på min vänsta tinning, och det andra landade på min överläpp som sprack och svällde upp samt är sjuk som bara den. Inte så skoj kan jag tycka. Men vad gör man inte för att jobba vidare? Jag bet ihop och fortsatte, och 10 minuter senare så kom nästa glas ner men det hamnade direkt på golvet så jag behövde inte nicka det. :) Så detta slutade med att jag fick sopa, dammsuga och knäskura golvet 2 gånger inom loppet av 30 minuter. Så ingen skall komma och säga att det är dåligt tvättat det där golvet! :) Plus till mig, trots allt. 
Sen fortsatte dagen med både med och motgång, dagen gick ner och sen gick den upp igen och nu är det uppåt faktiskt! Så det är bra! Men det var sämre här ett tag, men sen fick jag träna lite och då försvann mina tankar delvis vilket var väldigt skönt så nu kan jag fokusera igen på det som driver mig mot ett hälsosamt liv igen! 
 
Som sagt, tackar som ödmjukast för alla fina kommentarer, det värmer! Ni vet inte hur mycket det gör för mig, det har gjort det senaste dynget mycket ljusare än det skulle kunna vart! 
 
Kramar på er alla! :)

2013-07-05
19:45:56

Nya mål i sikte
Idag så har jag gjort någonting som jag inte trodde jag skulle våga göra för några månader sedan. Jag har, öppet och ärligt gått ut med min sjukdom och "blottat" delar av mig i lokal radio för första gången sedan jag kom hem från USA. 
 
http://www.radiotv.ax/files/20130705_golfaren_jenny_ha776ggblom_om_va776gen_tillbaka_0.mp3
 
I det här klippet kan man höra hur min resa vart sedan USA och hur jag har det idag, allt mellan himmel och jord tas upp. Jag är väldigt stolt och glad för att jag gjort detta och nu blickar jag framåt mot kommande höst med blicken högt och med nya mål och utmaningar i sikte. Jag har redan nu planer på hur jag skall förgylla min höst på bästa sätt. 
 
Motivationen har aldrig vart större och från och med nu så kommer den nya Jenny att kliva in och ta sig an nya utmaningar varje dag. Idag har jag redan betat av en, imorgon tar jag nästa, och med den takten så kommer jag inte lämna något åt slumpen och jag kommer vara helt ny i kropp och själ så småningom. 
 
Jag ser fram emot min kommande (kostsiktiga) framtid! 
 
Med hopp om en bra helg! :)

2013-07-03
17:05:44

Onsdag
Sista kvällen här i Halmstad för den här gången, det känns inte så bra. Jag vill inte lämna mitt hem än en gång, men jag måste hem och jobba lite till. En månad till skall det arbetas och sen så är det "sommarlov" eller dags för tenta igen. Omtenta i augusti. Fy attan. Ingen rast och ingen ro inte. 
 
Jag kom hem från dagens SM program, och idag så var det tv och sen så var det rodd på Nissan som gällde. I morse så spelade SVT in en direktsändning från Stora Torg i Gomorron Sverige, jag var förståss och trynade. Som en äkta turist. Så jag kom med i TV, även om man ser mig väldigt dåligt så syns jag lite. Det är jag som sitter på en stol i en keps med svart jacka, bakom Stephan från LIlla Sportspegeln. Syndes sämre än jag trodde. :( 
 
http://www.svtplay.se/klipp/1324415/barnens-sm-vecka
 
Nu skall jag försöka packa det som skall hem och sen så skall jag sova ganska tidigt idag tror jag. Så jag orkar med att köra hela morgondagen, för jag är fortfarande väldigt trött. Det har inte hjälp så mycket som jag hoppats på att vara här nere trots allt. Men kanske jag är lite piggare, jag hoppas det i alla fall. Idag är den dagen som jag inte sovit på dagstid, så jag hoppas jag får sova hela natten istället. :) Blir en lång dag imorgon! 
 
Ha en fortsatt fin lillördag! 
 
 
 
 

2013-07-02
19:49:35

Tisdag dag två SM veckan
Det kommer bilder vid senare tillfälle från SM veckan, jag orkar inte just nu men det kommer så småningom, kanske i helgen. Då har jag kanske ork att lägga upp dem.

Idag så har jag sett på styrkelyft på SVT-play och sen så har jag vart och kollat in Öppet Vatten simning på Nissan, 5000 meter på öppet vatten i 17 grader och med strömmar. Inte avundsjuk alls faktiskt. Men duktiga var det, 500 meter på just under 7 minuter och vinnaren höll på i drygt 1 timme, och det blev en spurt vilket var skoj att se. De två medaljörerna var helt slut när de kom in i mål, en upplevelse för både de och mig som aldrig sett detta tidigare.

Imorgon så blir det lunch på stan, och sen så blir det rodd på Nissan i 3 timmar. Sen hem och packa för det bär av mot Åland på torsdag... Fast jag inte vill det. Vill stanna här... :(

2013-07-01
17:39:46

Måndag på Sm-veckan
Då var jag ensam här nere, mamma åkte hem igår och jag har nu vart ensam sen dess. Det är inte helt fel att få vara själv, göra vad jag vill, tänka och sova själv. Det är inget ont menat mot sällskap, men ibland när man känner sig närgången så är det extra skönt att vara själv en stund och bara rå om sig själv så gott som det går. 
 
Idag så sov jag ut så bra jag kunde, även om jag sovit dåligt. Sen så vid 10 så gick jag ner på stan. Käkade lunch på en asiatisk buffé och sen tog jag mig mot Halmstad Arena för att kolla in lite inline-hockey som ingår som en sport i SM-veckan här nere som startade idag. Jag såg lite boule, men det var trist och sen så kollade jag in hockeyn. Imorgon skall jag kolla in lite mera sporter, bland annat öppet vatten som går imorgon kväll/eftermiddag. Sen skall jag äta ute på restaurang, så slipper jag laga mat. :) 
 
Snart skall jag ställa mig i köket för att laga lite käk idag. Det måste ju in något trots allt. Sen skall jag bara chilla hemma i sängen, soffan ligger i bilen för snart skall jag skaffa in en ny. Nämligen nästa gång jag kommer ner, i augusti kommer jag köpa en ny soffa! :) 
 
Shiao!