Jenny Häggblom

2011-08-31
20:02:26

Regn igen som vanligt
Nu sitter jag hemma och kollar på tv, skall kolla på Robinson och bimbosarna där. Kom hem vid fem efter skola, träning och butiken. Sen var det VARM dusch som gällde.

Imorse drog jag iväg till skolan vid nio, lektionen började vid 10.15 och höll på till 12. Sen var det högsta speed på cykeln hem och dressa om och värma matlådan och kasta sig i Bettan och åka till Haverdals och träning. Hade träning med Fredrik idag, det var ganska trevligt och givande saker jag inte reflekterat så mycket över.

Sen när man var som blötast (för det regnade ju) så for vi hem och jag hoppade på cyklen ner till butiken som ligger bredvis skolan. Handlade saker och sen var det hem och duscha som gällde. Efter det så blev det vila och sen laga mat. Inget plugg ikväll, blir imorgon som gäller. Skolan börjar först kl 13.15 så jag hinner på morgonen.

Nu skall jag kolla på Robinson. :) Ha det gött!

2011-08-30
19:17:12

Tisdag 30 augusti 2011
Kom just tillbaka efter att jag var ut med soporna, skönt ute nu, det regnar inte och solen kastar en stråle :) Men det har piskat ner idag igen, till och med så att Halmstad stängt fotbollsplanerna från match och träning pga de stora vattenmängderna (då kommer det vatten!).

Idag så var det en aktiv dag. Började tidigt imorse med gympass, sen var det skola (ännu en otroligt rolig och intressant lektion, repetition för mig!). Efter skolan blev jag kvar och käkade min lunchlåda, sen så gick jag till Kåren och fick mitt passerkort. Efter det sen så gick jag via biblioteket till vaktmästeriet och fick hål i mitt kompendium (på 100 sidor). Sen var det dags att åka hem. Planen idag var att åka ut till Arenan men jag bestämde mig för att träna hemma istället, inge nöje att träna i ösregn. Så jag byggde upp en puttmatta här hemma med lakan och tränade med spegeln i hallen. Blev ett bra pass trots allt. Tog en långdusch sen, skönt.

Sen satte jag mig ner och renskrev från lektionen och började plugga, sitter faktiskt och pluggar igen (kan inte få för mycket av latinska namn på rörelser och lägen i kroppen). Sen har jag kollat på tv och chillat. Nu skall jag snart se på halv åtta hos mig och sen så är det Robinson. Så småningom skall jag sova men inte ännu.

När jag kom upp från sophuset så luktade det pizza i hela korridoren och i min lägenhet så doftar det stearinljus! Lite mysigare doft om man frågar mig.

Imorgon är det plugget mellan 10 och 12 och sen från klockan 13 till 16 är det träning. Sen skall jag plugga lite till! Det är så skoj när man kan det ganska bra alltså, tacka vet jag lusse och anatomi kursen! :) TACK gode gud för det! :D

Hoppas det blir bättre väder imorgon, det skulle vara ganska skönt. Men det ser dystert ut, men hoppas kan man alltid. Hoppas ni har det bra där hemma, jag har det ok här men jag längtar till min kära familj!

Kram

2011-08-29
19:21:18

Skolan gjord för idag
Jaha, då var första dagen i skolan avklarad. Så jäkla skoj! Och så intressant! Kommer bli bra det här. Kommer sitta som försjunken i mina anatomiböcker hela halva hösten! :)

Hade klass klockan 13.15 och den pågick till klockan 15. Sen var det att bege sig till Vaktmästeriet för att köpa kurslitteratur (som är ett kompendium bestående av mest bilder). På samma gång så försökte jag fixa passerkort så man kommer överallt, framför allt ner till förråden. :) Imorgon skall jag hämta det kortet.

De andra for ut och spelade till Haverdals GK, jag hade ärenden att göra (plus att det regnar). Jag begav mig mot Flygstaden igen en gång och nu var butiken öppen så jag fick det jag skulle ha, plus att jag hittade ett paraply som har teleskopskaft som jag kan ha i väskan (det regnar ju bara här!). Imorgon skall jag däremot ut till Arenan en sväng och slå lite bollar efter skolan. :) Imorgon börjar vi klockan 10.15, men det är fys innan dess. Samling halv åtta! Upp i ottan bara!

Ha en underbar kväll hemma. PS. Enligt de lokala nyheterna så har det kommit 40 millimeter regn under lördag och söndag. Nu utökas det rejält kan jag säga. Det är inte som hemma där det spricker upp över havet innan det kommer in över holmen. DS. 

2011-08-29
10:42:48

Nit
Nu är jag hemma igen. Har vart en sväng till Flygstaden och en sväng till Stenalyckan. Jag skulle ha en grej från Clas Ohlsson men de öppnade ju inte förrän 10 och jag var där klockan nio. Så jag for vidare, det enda jag kom hem med är en glödlampa, ett paket stearinljus och en flaska vatten. Inte alls det jag skulle ha men behövde.

Det åskade lite när jag var borta men nu regnar det igen, och det blåser. Det kanske ni märkt på väderkartor och sånt, det är vind risk här och jo det blåser. Skolan börjar idag, jag hoppas jag kan cykla men om det är alltför skitväder så blir det bilen. Vilket är lite trist. Jag börjar först klockan 13.15 så jag har inte bråttom ännu men snart så drar det igång! :) Let´s go!

Kram

2011-08-28
09:32:21

Ålänning på inkommande
God morgon! Senaste försöket som jag skulle skriva så raderades det för datorn hängde sig, men nu är jag i farten igen. Skall försöka minnas vad jag skrev. Det regnar här igen, har väl gjort det hela natten egentligen. Det är helt sjukt hur mycket vatten det kan komma, och det skall regna hela dagen enligt vädret så det blir ju jäääättttteeeskoj....

Imorgon börjar skolan, så idag skall jag packa skolväskan (varje år man gör det så rycker det i armarna för då vet man att det börjar närma sig!). Idag tror jag att det kommer ner en ålänning till stan som skall plugga här, Julia Johansson heter hon (känner du igen namnet kan det vara för att hon är med i bandet The PeeGees). Hon är lika gammal som mig, vi gick ut lusse tillsammans så vi känner varandra lite grann. Kommer nog känna varandra ännu bättre efter detta. :)



Julia är tjejen längst till höger. De andra är tjejerna som är med i The PeeGees. :)

Hoppas ni har en bra dag i det "tropiska klimatet" där hemma. Jag längtar hem till mamma och pappa! De skall spela golf idag. Lycka till! Du också Totte (han skall vara med i laget).

Nu skall jag fortsätta kolla på nyhetsmorgon. KRAMAR!

2011-08-27
15:24:23

Lägenheten och racet
Bilder från lägenheten och racet idag.



Soffhörnan från köket.



Säghörnan från soffan.



Racet på Nissan, från slottsbron.



Publiken mest i form av Nollor. :)



En modell av flotte.

Så idag var jag på flottracet över ån. Vet inte vem som vann men det var ganska skoj att se på, riktigt skoj. Man skulle över ån och sen tillbaka.

Sen var det hem och äta och sen ut till flygstaden på "shopping" (läs sightseeng på egen hand). Kom hem med ett par pjux i alla fall. Passa på på rean :) Sen Maxi och nu hemma och kollar friidrotten från Daegu. Och Bolt som nog vinner sen. Men det är alltid skoj att se på.

Nu skall jag nog hålla mig inne, det är sånt trist väder ute så jag sitter bäst inne. Blir väl friidrott ett tag och sen får vi se. Hoppas det kommer nåt  roligt sen i tvn. Annars har jag filmer så det går ingen nöd på mig... Men det är ju skojjigare med tv än film ibland, speciellt när filmerna är sedda en gång redan. Men som fattig student så får man avstå filmer i butiken och satsa på nödvändigare saker istället.

Ha en goo dag! :D

2011-08-27
07:12:23

Ensam
God morgon!

Hoppas ni sovit gott, jag har sovit sådär, det var så tomt när man vaknade. Kollade just på lite friidrott, nu kollar jag på Svaleskär. Saknar er där hemma.

Igår kollade jag på Råttatoille (eller hur man nu skriver det), den var helt okej, lite komisk emellanåt. :) Sen sov jag ganska snabbt. Vaknade dock klockan 6. Så nu är man vaken då.

Klockan 11 så är det flottrace på Nissan, nollorna har race på Nissan och jag tänkte fara och kolla på det, kan bli ganska skoj. Det kommer förhopningsvis bilder också sen senare idag.

Hoppas ni har en bra lördag förmiddag! Kram

2011-08-26
12:24:00

Farväl.
Nu har mina föräldrar åkt, vinkade dem farväl imorse. Det tog emot kan jag säga, men det är väl bara så att man måste göra det förr eller senare. Det är ju aldrig kul att säga hejdå till någon, och speciellt inte sin mamma och pappa. Men jag måste ju göra det! Träffar ju dem snart igen, om knappt två veckor! Hoppas tiden går snabbt. :) Älskar er!

Annars vet jag väl inget nytt. Längtar redan efter mamma och pappa. Men jag vet ju att jag kan komma hem på 8 timmar med bil, så det är ingen fara men ändå är det jobbigt. Jag hoppas detta blir bra. Mina klasskamrater är hemma (de flesta i alla fall), så den här helgen blir väl lite långtråkig men sen borde tiden gå fort, jag hoppas det!

Ha det gött!

2011-08-25
15:11:44

Alltför långt sen sist!

Hej,

Det har blivit väldigt dålig uppdatering och jag kan bara beklaga men det är inte så konstigt när man börjar tänka på saken. Jag har inte mobilt bredband, jag måste ha en kod till internet och för att få den skall man göra 100 saker (känns det som) och när man inte har tid för man sitter på information och sen i bil halva dagarna för att åka runt till sju banor så kanske man inte har tid att hämta dessa koder och göra dessa saker. Men idag (första dagen jag är ledig sen vi kom hit) så har jag fått lite gjort men det är inte mycket som går min väg.

Vi kom ner i lördags, tog första båten till Grisslehamn och sen så körde vi i lugn takt ner till Halmstad med ett längre besök på IKEA i Linköping. Sen var det motorväg och en riksväg senare så rullade vi in i Halmstad vid sextiden. Vi for i princip ut och äta ganska snabbt. Vi packade upp bilen först i och för sig (eller båda bilarna), sen var det kaos här. Men det är fixat, blev fixat på söndagen redan.

Så på söndagen så gjorde vi allt vi kunde här hemma. Vi packade upp och vi skruvade möbler och diskade osv. Men nu är det grymt fint här!

I måndags hade vi Golfh11 information på högskolan, sen for vi runt och vi besökte flera golfbanor. På kvällen samlades vi och spelade lite fotbollsgolf. Mitt lag, Alex Rosén och jag kom tvåa på 93 sparkar. Sen var det grillning men jag åt hemma med mamma och pappa för man kan ju inte käka svensk korv, herregud nej!

Så på måndag kväll så var man ganska trött. Men nu är det lite bättre. Tisdag igen så hade vi datorlektion (info om nätverk och sånt) i 4 timmar och sen lunch. På eftermiddagen så besökte vi lite banor. Sen kl 3 så var vi klara och då var man ganska mosig. Igår kväll så gjorde vi inte så mycket, vi var hemma. Vi var runt på stan lite, men sen var det hemma som gällde.

Onsdag så var vi lediga men det var ingen rast och ingen ro. Vi har åkt runt på stan och kollat in en massa saker samt fixat med ditt och datt. På eftermiddagen blev det en långlunch och tid för att hämta andan lite. Var ganska trött då!

Torsdagen började med möte och sen så blev det att fixa lite saker, bland annat fixa internet! :) Så nu har jag internet. På eftermiddagen så for mamma och jag ut på stan, blev ett par byxor rikare! Nu sitter jag och skriver detta. Lite bilder skall jag ju också ge med mig av.



Internet är lite trögt så ni får hålla tillgodo med en bild för nu, men det kommer mera senare! Promise!

Ha en bra dag! Hoppas det inte blir för länge till nästa uppdatering!

Kram


2011-08-19
18:43:59

På väg
Nu sitter jag hemma, i min säng och känner mig ganska tillfreds med allt. Allt är packat, förutom det som jag skall ha imorgon och inatt. Men annars är allt packat i bilen. Det känns ganska bra men det är lite vemodigt ändå. Åkte ju för ett år sen och det gick ju inte så bra, men detta är en ny chans och ett nytt tillfälle. Detta kommer bli bra!

Idag var jag på träning med NIklas, sen hade jag lunch med mamma och sen kollade jag in segling i västra hamnen. Jag kan lite om det men tävlingssegling är något helt annat. Kul var det i alla fall. Sen var det hämta mamma och sen var det hem som gällde. Kom hem och börja packa det sista. Nu är rummet ganska kalt om man jämför med hur det var i morse. Men det blir bra. Kommer ju hem om tre veckor igen!

Hoppas ni har en bra fredag. Jag hör av mig när jag kan, hoppas på imorgon eller söndag. Men vi skall komma igång först! Ha det gött!

2011-08-19
08:50:56

Segling och golf
Skall iväg till Kastelholm nu snart. Skall ha en lektion med Niklas om en timme. Sista gången innan jag åker. Skall bli ganska najs att slå lite igen. Det var ett tag sen. :)

Sen skall jag in till stan och kolla in seglingen i västra hamnen tror jag, det kollade jag aldrig in igår så jag skall satsa på det en stund idag tror jag medan jag väntar på att mamma skall bli klar på jobbet.

Nåja, skriver mera ikväll.

2011-08-18
15:52:26

Tung tid för tankar
Idag är en jobbig dag. Exakt för ett år sen så for jag till förenta staterna. Jag lämnade familjen på Arlanda och fortsatte min resa mot mitt mål, en resa vi alla vet vad de slutade i. Så nu sitter jag här, ensam hemma (för tillfället) och är nedstämd. Det är en jäkligt tung dag, på många sätt. Andra kanske tycker den är tung för att skolan började eller för att det är surströmmingspremiär, men jag tycker den är tung av andra orsaker (för mig även helt förståerliga).

Kom just ut ur duchen. Har vart i stan sen jag for hemifrån kl halv tio. Har kollat på beachvolley samt kollat på segling samt gjort andra ärenden på stan. Skingra tankarna lite.

Nu går alla barn i skolan, utom jag... Men jag börjar snart jag med. Skall vara där på måndag kl 9. Idag började nollningen i Halmstad och skall pågå i 10 dagar. Kul för dem... Kanske, kanske inte... Återstår att se.

Mamma kommer snart hem och då skall vi äta. Sen skall det fixas och packas lite och sen så småningom är det sovdags igen. Skönt, så går det några timmar igen!

Ha en fortsatt trevlig dag, hoppas ni alla har något att berätta runt middagsbordet idag (alla borde ju ha arbetat...).

Kram

2011-08-17
11:23:32

Kulturell
Igår var det bio som gällde. Känner mig ganska så kulturell just nu. I söndags var det teater och igår var det bio. Nåja, vi var och kollade in Iris. Min mammas morbrors hästar var med så man måsta ju se dem om inte annat! Het okej i övrigt.

Vet jag någe mera? Nej egentligen inte. Jag skall stryka lite kläder och packa lite (tror jag, åtminstonde ikväll). Skall nog ut och plocka lite vinbär också. Annars är allt annat sig likt. Jag gör ingenting, även om bilen inte är hemma. Skall cykla efter den i eftermiddag, cyklade från servicen hem och skall cykla tillbaka och hämta den i eftermiddag. Men det är ju flera timmar dit så jag får nog chilla lite tills dess. Men jag tror att jag skall ställa mig och stryka härnäst.

Have a Great day

2011-08-16
13:22:49

Tur

Ibland har man tur och ibland inte. Var ut och cyklade här för en timme sen och det började dugga lite när jag var ute, det är ok. När man kommer hem får man ju gå direkt i duchen och få tillbaka värmen. När jag gick i duchen, eller lite före så då började regnet vräka ner utanför fönstren. Då kan man säga att man är lyckligt lottad!

Vaknade till att jag grät i morse, tårarna bara flödade så jag klev upp. Vågade inte somna om för att gråta ännu mera. Så jag klev upp kl 6. Mamma kom upp lite efter det, hon skulle på jobb. Sen efter frukost gick jag och la mig igen, sov till lunch. :) Trevligt..... Har så tråkigt. Och nu sitter jag här, och gör ingenting igen.

I går vad hände då, jo just det. Jag for in till stan tidigt, gjorde några ärenden och sen for jag till mamsen och jobbet hennes. Fick en timme att gå, sen var det lunch med Frida Karlsson som gällde. Det var en otroigt trevig lunch, tack Frida för den! :D Sen hände inte så mycket mera, var hemma, vilade, snacka med familjen och tog det lugnt.

I söndags var det softa på morgonen, sen var det så småningom (på kvällen) dags för att bege sig till stan. Vi (momme, mamma och jag) for in och kollade på Gustaf Erikson-Segelkungen på Pommern. Det var trevligt, riktigt bra skådespeleri. Kan rekommendera den, går på torsdag för sista gången och om ni skall gå så köp biljetter i tid. Det blir nog fullsatt! Det var trångt i söndags. Men det var det värt.

Håller på att packa det sista inför flytten också, den sker ju på lördag. Det är så spännande så det förslår. Jag ser så mycket fram emot det så att det är helt sjukt. Men men, den är några dagar kvar och de är fullspäckade med program känns det som.

Ha en bra dag nu, och hoppas regnet som kommer är kortlivat.

Kramizar


2011-08-14
09:46:29

150 år
Söndag. Trött. Shit. Uttråkad. Bitter. God morgon!

Hur är det med dig idag? Jag har just beskrivit min morgon. Igår var jag till stan hela halva dagen. Mamma och jag for in klockan två. Sen gick vi lite på stan (läs ganska mycket), jag fick mig ett par nya byxor, vilket inte var helt fel. Sen gick vi, och gick och gick. Jag fick skoskav (på det konstigaste stället, lilltån? förklaring välkomnas).

Vi åt i stan och efter det så gick vi på Mariehamn 150 år. Vi kollade lite på The PeeGees, sen kollade vi in Markoolio och André Wickström. Fy attan vad André är bra alltså! Om DU inte var där så missade du något utöver det vanliga. Det var grymt! Han är nog min nya favoritkomiker (i alla fall i paritet med Robert Gustavsson och Tomas Petersson). Mamma hade ont i magen efteråt och jag hade ömma skrattgropar. Man fick verkligen skratta av sig om man inte hade fått göra det innan.



Markoolio var okej, ganska bra drag men det var två minus i mitt tycke. Han höll på alldeles för kort tid. Bara 30 minuter eller 6 låtar är för kort. Sen ropades han in för ett extranummer och han hade inte repat in det så det blev en repris på "Ingen sommar utan reagge" som han kört tidigare under kvällen. Det var ett stort minus och det andra var att han tog upp folk på scen, och i och med det så fick han ofrivilligt barn upp på scen som tog över så han inte fick plats mera. Slutade med att han körde lite allsång i publiken och gick runt där, han dansade till och med på ett bord istället för scen. Det var också ett stort minus. Annars ok, som sagt var, det var bra drag!



Sen for vi hem och jag gick och la mig. Mamma och pappa satt uppe en stund till sen. Pappa hade och skall spela KM i helgen. Igår var första dagen, och idag är andra och sista dagen. Han leder på en score av (håll i er hårt i närmaste stålsak) 88. Herrar 55 år, inge bra va? Var är det där skönspelet?

Nu skall jag deppa ännu mera och sen senare kl 19 skall vi på teater. Mamma, mormor och jag skall gå på Gustav Eriksson. Har några bekanta som spelar i den så det skall bli skoj att se. Synd bara att det är så satans länge till klockan är så mycket. Tiden går ju sååå långsamt. En minut känns som en normal timme (beroende lite på vad normalt är). Men jag längtar till lördag! Är så rastlös!

Hoppas ni har en skön söndag! Kram på er

2011-08-13
10:28:25

Lördag 13 augusti 2011
God förmiddag!

Hoppas eran lördag är till belåtenhet, att ni mår bra och detsamma gäller de närmaste ni har runt er! :) Jag tror det är så i mitt case.

Vaknade just efter en liten tupplur. Men tro inte att jag sovit till nu, nej nej nej. Vaknade kvart före 6 imorse och hann med frukost, ett avsnitt av favvoserien och en cykeltur i morgonljuset innan jag kom hem och duschade och sen somnade igen. Så jag har rört mig redan den här dagen. Det är såå skönt!

Nu skall jag käka lite lunch och sen i eftermiddag (någon gång) skall mamma och jag till stan. Skall in och delta i firandet av Mariehamn 150 år. Kolla på lite artister och sånt. Skall bli trevligt. :)

Ha en fortsatt trevlig dag! En fast kram till DIG!

2011-08-12
13:43:06

Svamp

Halvsitter i sängen och lyssnar på P4 extra. Om Vässjö och dess dialekt, intressant... Nej men allvarligt. Jag skall snart upp igen men jag måste få vila och skriva av mig lite.

Dagen har vart ganska ohändelserik. Sov mellan 8 och 11 och sen kollade jag ett avsnitt av min favvoserie som jag under sommaren sett igenom en gång, men nu kanske skall börja se igen... (så kul har jag). Sen kom pappa på lunch, sen efter lunch så for jag ut och cykla en ny sväng. I hammarland. Kom hem för en dryg timme sen, efter jag kom hem så strechade jag och sen satte jag mig ner och rensade svamp. Men man kan ju fråga sig varför jag anstränger mig och rensar den där svampen när jag absolut inte tycker om svamp, endast champinjoner men inte kantareller. Men nu är svampen rensad.

Det är kallt här inne men det kanske är jag som tycker det, vågar inte elda för då får jag väl skit sen för att jag eldat och det är varmt här. Så man ligger bäst under täcket i värmen.

Kan bjuda på en bild från resan hem från Halmstad. :) En vecka sen åker jag! Yippie!



 


2011-08-11
09:52:18

INGENTING
Igår hände INGENTING, konstigt va? Inatt har jag drömt, INGENTING, ännu konstigare... Nu gör jag ingenting. Vilket roligt liv man har.... Fy fan vad trist!

I eftermiddag skall jag till stan och klippa mig, men det är också det enda jag ska göra idag som är planerat. Okej har lite andra ärenden också på stan men det är de enda.

Igår, jo jag var ut på sjön en sväng men det var bara kort för jag insåg att det skulle komma regn när jag i princip kom iland och då satt jag inte länge på en kobbe utan jag åkte hem igen. Och efter 2 minuter i bil så vips, det började regna. Ibland kan man räkna rätt. :)

Nu skall jag kolla på ett tv program och sen skall jag antagligen äta något. Först vid halv 2, 2 tiden skall jag iväg så... Det är länge kvar innan jag åker. Trist.

Ha en bra dag, trist att det regnar också. Kram

2011-08-10
09:54:48

Gårdagen
Angående igår nu då. Jag hoppas ni är spända på vad jag gjorde igår som jag inte gjort i år ännu! Jag golfade! Jag och mamma gick ut och spelade fem hål (meningen var nio men vi fick vänta så jävligt så vi klev av). Det gick helt ok men jag slog snett och vint ibland men det får man räkna med. Fick inse att sockets inte hoppar över en generation (rakt nedstigande led från pappa till mig). Hm. Men det var skoj, mamma och jag hade trevligt och hon peppade mig hela tiden och när jag slog bra slag så var båda jäkligt nöjda! :)

Idag har jag inte gjort något ännu, jo jag kom just från butiken. Det är väl det enda. Jag har vilat lite och sånt också. Skall snart börja laga lunch till oss. Vet inte om det blir ris, pasta eller rotmos bara. Tror snarare på det sista. Det är lättast.

Nåja, nog slut svamlat. Har inte drömt om några ormar som kastats idag men jag har dock löst ett mordfall inatt. Slutade med en skitzofren gamling som trodde hon såg sin man men det var i själva verket hon som sköt folk lite här och var. Ja, jag vet, en konstig dröm igen! Skulle kanske behöva gå till en drömtydare någon gång.

Ha en bra dag och hoppas att det inte regnar på er just idag! Kram

2011-08-09
06:28:42

Dröm, Annica?!
Jaha, då sitter man här igen då. En morgon, tidigt. Hmmm. Varför får jag inte sova? Det går mystik i detta, men det värsta av allt. När jag vaknade imorse så vaknade jag av en dröm. Annica, du kastade en orm på mig. Tack för den! Jäklar vad jag sprättade till! Usch vad äckligt det var, en grön-silver-grå-gul-glansig orm som slingrade sig på mig. Fy rackarns vad det var obehagligt. Jag som helt fredligt skulle lyssna på Emmas berättelse om hur man skulle rida en häst från Spanien till Åland och tillbaka till Spanien på fyra dagar (observera att detta är en osann dröm för jag är allergisk mot hästar!). Nåja, sen var det bara att "försöka" somna om, som INTE gick!

Har ingen aning om vad jag skall hitta på i förmiddag men det lär väl bli softa som vanligt. Kanske packa ihop lite saker, flyttar ju om 11 dagar.

Igår var det världens tråkigaste dag. Sjukt tråkig. Gjorde ingenting förutom att sova och sova, och emellan det, titta i tak eller kolla på klockan. Låter det inte inspirerande så säg! (.....) Men efter maten så for Totte, Johanna och jag iväg till Käringsund och spelade minigolf, ledde till en början men sen så kom visst Totte ikapp och vann över min och Johanna med hästlängder! Ja må kunna spela golf, men minigolf, där vinner vem som helst över mig. Jag är värdelös även där.

Annars då? Inget speciellt, skall göra en sak ikväll som jag inte gjort ännu i år. Mer om det kommer imorgon. Skall till stan med 1 bussen och sen kommer jag hem först sent. :) Ser lite fram emot detta.

Men nu måste jag gå. Solong!

2011-08-08
06:37:17

Semestern är slut
God morgon,

Det är säkert många som börjar jobba idag. Det gör min pappa och mamma skall fortsätta även denna vecka, men hon har ju jobbat en vecka redan. Nu är semestern slut (rätta mig om jag har fel). Kunde kanske tydas på vädret igår, regn och skit. Idag vind och blåst. Semestern är defenitivt slut nu.

Jag vet inte vad jag skall göra idag. Kanske ingenting, som vanligt alltså. Just nu läser ni en text som Europas mest uttråkade människa har skrivit. Jag är SÅ uttråkad så det finns inte alltså. Förslag på vad jag kan göra?

Hoppas ni har en bra dag!

Kram

2011-08-06
19:41:03

Allt mellan himmel och jord (och lite till....)
Idag har jag vart lite mera aktiv. Foten är ok nu, har vart värre men har vart bättre också. Idag cyklade jag, vilket jag inte kunnat gjort smärtfritt annars så det är ju på bättringsvägen. Cyklade en sväng till Hammarland och sen hem igen. När jag kom hem var det duchen nästa, och sen hämta Totte o Johanna och skjutsa dem efter bilen, sen var det annat som skulle göras så efter lunch fick jag lugn och ro, då somnade jag. Skönt. Vakade igen kl 2 :O

For ner till stugan halv fem och kom ner lite över. Efter en halvtimme med foten i blöt var det dags att plåstra om den och sen upp till stugan och äta. Kräftor och gröt. ;) Sen hem igen halv åtta och via Storby en sväng och ja, nu sitter jag här. Lite smått sliten efter dagens bravader.

Skulle vara skoj om jag kunde återupprepa dagens gärning imorgon också. Återstår att se, det är bara en natts sömn emellan att få reda på det!

Skrev jag om lägenheten i Halmstad? Har glömt. Den är jättefin, ganska stor (28 kvm) ytan var större än jag förväntat mig och det är ju alltid hemåt! Fin utsikt har jag också, ner för söder och väster läge men jag ser inte ända ner till vattnet. Men nästan. Ganska najs!

Tänkte lägga upp bilder på den här, alltså på utsikten. Den är så bra, nästan för bra för att vara sann.



Ganska fint va?

HIttade lite bilder från Rockoff också, kanske man skall lägga upp några sådana också då när man ändå är i farten?!



Isaksson.



The Ark.

Nu är klockan så mycket att Bolibompa har slutat för länge sen, och då är det väl dags att snart börja tänka på refrängen och gå och lägga sig. Eller? Varför sitta uppe och uggla när man kan sova en stund. Jag är så sakolins uttråkad så det går inte och beskriva. Skulle jag kunna det så borde jag få Nobelpriset banne mej. Shit vad trist det är att inte göra något. Grrr...

(Om bara två veckor flyttar jag och får ett miljöombyte, men jag kommer komma hem ofta!)

Ha en god natts sömn alla gulliga medborgare (skall inte bli politiker men ganska skönt att byta till formellt språk ibland). Hoppas John Blund kommer och släcker dagens låga på ett behagligt sätt och att just DU vaknar upp till en skinande dag imorgon!

God natt!

2011-08-05
13:50:54

Träna
Imorse var jag en sväng till Kastelholm, tränade en timme och sen for jag hem igen. Jag har så ont i min fot så det gick inte så bra som jag hoppats, men jag fick i alla fall träna lite närspel och upptäcka att jag har mera kvar i kroppen än jag trodde. Nu går allt på känsla, och det verkar ju fungera. (förvånad min)

I eftermiddag skall jag ner till stugan på middag, mamma kommer hem från jobb någon gång, men jag vet inte när och när hon kommer skall vi börja bege oss ner. Pappa är redan där, han har semester.

Vet inge mera, är sjuuuukt trött. Skall nog vila lite igen snart, vaknade just.. Varför?

2011-08-04
06:44:37

Halmstad
Hej,

Ni kanske undrar hur det är med mig. Om jag kommit hem från Sverige, hur det var m.m. Jag kan meddela att jag är hemma (oskadd), det gick jättebra och allt löpte på bättre än förväntat. Så nu har jag ett flyttlass där nere :) Känns bra!

Fin lägenhet är det och fin utsikt, inte riktigt vatten men nästan. Kan absolut inte klaga! Söder/väster läge på balkongen så det är PERFEKT! Är så glad. :D

Idag skall jag till stan, till momme och till stugan en sväng. Massor med grejs som skall fixas i stan och sen skall jag gratulera mormor, hon fyllde år igår. Sen skall jag skjutsa ner far min till stugan och själv skall jag hem. 

Igår var vi på andakt i Torp (ibland måste man låta andens ansikte lysa över en) så det var annorlunda men ok.

Nu är det herrarnas individuella EM i Halmstad 3-6 augusti, så nu hänger man med där. :)

Hoppas ni har det gött.

Kram

2011-08-01
04:39:10

On the road again....
Nu är det tidigt men jag skall vara stressad (?) nu på förmiddagen och sen kl 13 så går båten till Sverige och jag och mamma skall ner till Halmstad. Så vi skall sitta i en bil hela dagen idag och stora delar imorgon.

Skall ner med ett flyttlass till min lägenhet i Halmstad. Skall bli så skoj! Nu ska jag äntligen få se hur den ser ut!!! :) Jag längtar redan!

Men nu skall jag börja göra mig klar för detta kommer bli en låååååång dag!

Ha det gött!



Karta över hur Halmstad Golfarena ser ut. :)