Jenny Häggblom

2011-06-30
16:24:48

"I händelsernas centrum"
Om man skulle ta och uppdatera er på min otroligt händelserika vardag, (ironi på hög nivå kan man kalla det där påståendet!).

Igår var jag ju som sagt till tandläkaren på morgonen, framåt middagstid så släppte bedövningen. Inte kunde jag tugga för maten ramla bara ur munnen, tragiskt men sant. Så jag gjorde inte så mycket igår, solade lte och sen tittade jag på SM veckan från Halmstad och simning. Somnade gott.

Idag så har jag kollat på tv, vart fram och tillbaka till stan med Tottes bil på besiktning, kollat lite mera tv, bakat lite samt cyklat till Torp. Nu kom jag just ut ur duchen och nu skall jag kolla in några hemsidor innan maten. Sen blir det chilla hela kvällen, känner att cyklingen tog på mina krafter och speciellt när det var motvind hela Torpvägen. :(

En nyhet, mamma har köpt en iPhone, jag har ju också en. Men mammas är vit. Men jag skall ärligt säga att den svarta är snäppet snyggare. :) I like. Men det är inga fel på den vita heller men den svarta är liiiiite bättre.

Imorgon skall jag till tandläkaren igen. Kommer inte gå så bra men jag måste. Kommer ha ont sen men det får man leva med. :( I don´t like. But what the hell can I do?? I have to...

Kämpa på öspelsdeltagare! Ni kan och ni vill! Jag hejjar som bara den här hemma, jag tänker på er varje dag flera gånger om dagen, och ett speciellt kämpa på till golfarna som har det lite jobbigt. Men det är erfarenheter! Jobba hela vägen in i "kaklet"! NI KAN! Go ÅÅÅÅÅÅLAND!

Puss och kram

2011-06-29
09:27:24

Tandis
Bli inte alltför förvånade men Jag lyssnar på ÅLANDS RADIO! Jag vet att det är crazy men vad gör man när det en kompis som sommarpratar, nämnligen Ida Kronholm. :) Du är jätteduktig Ida!

Har vart till stan en sväng imorse. Var till tandläkaren igen. Banne mig att man kan ogilla tandis så mycket. Det gick bra idag dock, men (där FINNS ett men) jag har bedövning i hela munnen. Kan inte le normalt, kan knappast äta normalt men det får vi hoppas sen... Vill inte gå omkring i allmänheten för jag ser helt retard ut. Men vad kan man göra? Inget.

Har ingen aning om vad jag ska göra sen. Kanske träna lite? Rangen då.

Hoppas golfarna på Isle of Wight har det bäst. Blandade resultat efter igår. Kämpa på bara, ni kan klara det utan mig.

Hoppas ni har en bra dag. Kram

2011-06-27
09:54:17

Testade min lycka på vattnet
Hemma igen efter mina strapatser idag :) Jag har vart, håll i er, och fiskat! Hur kom jag på idén? Jo jag satt och åt frukost. Jag kom på att jag skulle till stugan men sen hade jag inget att göra och det är ju fint väder så jag tänkte att jag på samma gång kunde fiska lite, det var ju så lugnt och fint så man kunde kasta lite från båt. Men det skulle visa sig att det inte skulle gå så som jag planerat. :/

Kom bra ner till stugan, grannarna var där men det störde inte alls. Jag knatade ner ändå. Väl nere så tankade jag båten och sen begav jag mig ut på vattnet. Jag for till abborrhålet där det brukar finnas fisk. Tänkte att där kanske det blåser minst, men efter att jag efter ett fåtal kast nästan var uppe på land så bestämde jag mig för att testa ett annat ställe. Där kastade jag några gånger men jag drev ganska snabbt. Hade inget ankare... Kaste lite och sen for man upp mot vinden och sen drev man igen samtidigt som man kastade. Efter några omgångar fick jag trassel på linan och sen gav jag upp och for iland. Fixade linan så gott jag kunde, nästan felfri. Sen kastade jag från land en stund, till jag fick trassel igen. KATASTROF! Nu gav mitt tålamod upp, jag slutade och for hem.

Så nu är jag hemma. Utan fisk och med trassel i linan, MEN jag är en erfarenhet och upplevelse rikare. Det tar jag med mig in i nästa sekund. Säger som Renata Clumska (förlåt för stavning), hon svarade på frågan om hon är rädd för att misslyckas, "Nej, hellre runda hörnet och få en örfil än att resten av sitt liv grubbla över vad som dolde sig där bakom". Bra sagt tycker jag, och det skall jag ta med mig i framtiden.

Lite bilder fick jag i alla fall. :) Alltid nåt.





Detta var innan trasslet. Men visst är det fint?

Nu skall jag kolla in solsidan och sen är det nästan lunchdax.

KRAM PÅ ER! Over and out.

2011-06-26
07:20:38

26 juni 2011
God morgon!

Hoppas ni sovit gott en stund inatt. Det har jag gjort kan jag meddela. Sovit som en stock hela natten lång. :) Okej, vaknade en gång men jag somnade om. Just nu så sitter jag hemma i sängen och gör ingenting. Mamma och jag skall fara till stugan snart hoppas jag. Jag tänker i alla fall åka för jag vill köra båt! Älskar att köra båt.

Igår så var vi runt halva Åland för att kolla in stänger från midsommar. Ingen går upp emot vår. Kom hit nästa år. Den är banne mej vackrast! :)

Happ, nu är öspelen invigda och jag önskar ALLA deltagare ett varmt LYCKA TILL! Visa var skåpet skall stå, jag joinar er till Bermuda nästa gång. :P

Kram på er alla.

2011-06-25
08:30:44

Midsommar
Sitter vid köksbordet och arbetar. Hjärnans kapacitet förblindar min syn på arbetet nästan i alla fall. Ibland är det jobbigt att behöva sitta och jobba men ibland är det ganska meningsfullt också, man får ju ut något av det som tur är. :) Alltid nåt.

Igår var det midsommar. Vi var till Torp och såg när de drog upp stången där, men jag måste meddela att det var en stoor besvikelse. Jag trodde det skulle vara mera jippo kring det (som det är vid våran stång), men det var det inte. Så vi for faktiskt hem innan den var uppe. Så kul var det. Sen var vi hemma och så småningom åt vi lite mat. Sen var det dags för våran vackra stång, Ålands bästa (!). Den skulle dras upp igen iår och det gick ju bra, men det var lite incidenter vid hjärt-taljan. Nutte fick klättra upp på en stege som lutades mot den smalaste kvisten i trädet och kasta över ett rep så man kunde få stången att stå rakt. Kan ju inte lämna den lutandes heller. Så han satte livet som insats och klättrade upp. Mamma och jag var lite oroliga som stod brevid och tittade på. Men det gick bra. Stången står på plats och de sjöngs Ålänningens Sång. (Den som inte vet vad en hjärt-talja är, kom till Överby stången nästa år så får ni se hur det SKA gå till!) Östra Åland (dvs Hammarland och österut) vet inte hur en midsommarstång ska se ut.

Sen skjutsade jag hem momme till Torp och kom tillbaka och gick och la mig. Trött som man är klockan 21. :) Skönt att sova då.

Lite bilder har jag ju förstås. Men jag har ingen från när stången står på plats, men det kan jag ta idag. Men detta är vad jag har.



Det är så här en midsommarstång skall se ut!



Syskonkärlek. Totte i Postrotemundering hemma på trappan. :)

Nej Jenny, nu kan du inte flumma mera, fortsätt jobba. Ha en bra dag mina bästa vänner!

KRAM

(PS. nu är det mindre än ett halvår kvar till julen....DS.)

2011-06-24
11:27:34

Lycka till
Trevlig midsommar!

Sitter och äter en lunchtallrik. Bakar bröd också, samtidigt. Sen skall det fixas lite hemma och sen skall det åkas iväg en sväng till Torp. Jag hoppas ALLA får en fin midsommar och en LUGN sådan. Drick inte mer än ni "måste". Behöver kanske är ett bättre ord.

Sen vill jag önska ett varmt lycka till till alla öspelsdeltagare. LYCKA TILL och ha SKOJ! Ta vara på varje sekund på banan, plan, fältet you name it. Ha skojjjj! :)

KRAM på er

2011-06-23
16:51:02

23 juni 2011
Skall snart äta. Idag har jag vart till stan, bland annat har jag tagit blodprov. Plus att jag hann med en del annat också. Har inte gjort något annat idag, inget alls faktiskt. Over and out.

2011-06-22
10:10:39

Klarade det
Nu är jag hemma igen. Det gick bra och det var väl tur det, men jag skall dit igen i nästa vecka och då två gånger. Så nu vill jag att dagarna skall gå låååångsamt för jag vill inte dit igen. Ingen vill nog gå till tandis självmant. Usch, kan inte tänka mig det.

Skall nu snart skriva under lite papper, hehe... Och sen skall jag koka pasta till mig så jag får någon lunch. Pappa kommer snart hem på lunch. Sen i eftermiddag skall jag klippa gräs, måste passa på nu medans det är okej väder. Det är inte varmt men jag överlever nog. Det skall klippas oberoende om det är varmt eller inte, men jag kan ju inte klippa om det skulle regna så jag passar därför på nu!

Ha en bra onsdag! KRAM

2011-06-22
07:14:29

Usch-a-buch-a
Sitter hemma och knaprar på naglarna... Skall bege mig till tandläkaren nu. Önska mig lycka till!

2011-06-20
07:56:28

Måndagsmorgon
Hejsan!

Hur är det med er en sån här måndagsmorgon? Själv är man ganska trött men det kan bero på att jag just legat och kollat på Solsidan i sängen så man har halvsovit.

Skall till stan om en dryg timme. Skall på lite ärenden och sen träffa mamma. Det är med blandade känslor som man far iväg idag men jag skall nog klara det. :)

Jo i lördagens Ålandstidningen så stod det ju om Öspels-golfen. Angående mitt namn i sammanhanget så stämmer det att jag har tagit en time-out från golfen men jag vill understryka att jag kommer tillbaka till golfen men det som är svårt för mig att sia om är när. Men jag är på G och jag hoppas kunna spela i slutet av säsongen igen. Nästa säsong skall jag med all sannolikhet vara tillbaka på banan igen. Så time-outen är lite konstig men inte för mig.

Hoppas ni har överseende med denna komplikation. Själv tycker jag det är X-tremt jobbigt att detta just hänt mig men det är bara att ta tjuren vid hornen och kämpa vidare i min enfald.

Ha en underbar MÅNDAG-morgon! :) KRAMAR!

2011-06-19
11:44:52

Bilder från rodden


Signil som var först i mål av våra båtar. Pappa är detta med besättning. Farbror Kjell kom tvåa av släkten och Totte sist men de hade mest handikapp. I totalen kom de på 15e, 24e respektive 32 plats kanske.



Tottes gäng. Markus, Totte och Patrik. BRA KÄMPAT GRABBAR!

Vill ni se mera bilder så finns det på Facebook. :)

Ha en bra dag! :)

2011-06-18
08:27:49

Postrodden avgår idag
God morgon!

Sitter just nu framför spisen för det är så kallt här hemma hos oss. Mamma sover och pappa är i Grisslehamn just nu. :)

Igår var mamma och jag till Sverige en sväng. Vi for med Rolfen igår morse och jag kom hem med 15 turen från Grisslehamn. Mamma kom sen med 20 turen. Vi var till Norrtälje och shoppade loss lite granna. :) Jätteskoj!

Nu undrar ni säkert varför mamma stannade i Grisslehamn igår, jo för idag går Postrodden av stapeln och det innebär att starten iår går från Grisslehamn (byter varje år, ifjol start från Eckerö). Pappas, Tottes och Farbrors besättningar med respektive båtar kom igår med 13.30 turen från Berghamn så mamma stannade och väntade in dem för att sen få "feelingen" och atmosfären som Postrodden medför. Tyvärr förstod jag att de fick dåligt väder, precis som här hemma. Men de kanske inte gjorde något för feelingen? Jag vet inte. Jag sov när mamma kom hem så jag har inte hunnit snacka med henne.

Idag går starten kl 10 lokal tid (alltså 11 här, för den som inte visste). Så beräknad första målgång är kanske ca 15 lokal tid (VÅR tid). Vi skall se om vi inte kommer ut med båten, men det skall inte regna då för man blir bara så blöt och kall. Hoppas att roddarna får uppehåll idag, det är inte skoj att genomlida 5 timmar i en skörbåt på Ålands Hav när det bara regnar. Usch. Lockar inte alls.

Jag önskar helt enkelt alla båtar Lycka till och hoppas Signil är snabbast! :) (Det är vår nya båt!!!)

Jag skall annars inte göra något speciellt idag, bara ta det lugnt här hemma och sen då kanske ta sig ut med båt och möta roddarna. Det skulle vara trevligt. :) Vi får se.

Ha det gött och Väl mött vid Postbron i Eckerö idag. Ju mer som kommer desto bättre stämmning och roligare för roddarna!

KRAM

2011-06-16
07:13:51

Kul att hjälpa till
Sitter på sängkanten helt fullt påklädd och med frukosten i mig. :) Vaknade med ett skutt imorse då något högt small och jag trodde i min lilla hjärna att det var hamsterburen som föll och sprack men det var det inte skulle det visa sig. Jag var nämnligen i kontoret på 3 sekunder efter smällen men det var inte buren, konstigt nog vet jag inte vad det var. Men skumt är det! Kanske råttfällan men jag vet inte!

Skall snart börja dra mig mot staden igen. Skall in dit en sväng idag eftersom jag har tider att passa som vanligt. Skall också hjälpa min släkting med en stol från ett ställe som hon inte får in i sin bil så jag som har större skall ta hem den åt henne. Det är alltid kul att kunna hjälpa till! :) Skall dessutom klippa hennes gräsmatta idag, eftermiddag rättare sagt.



Det är ganska skönt med en sånhär maskin! :)

Nu har jag fått bild på hamstern, Pricken. Såhär ser han ut!



Inte är han stor inte. Fast det är ännu en hon!

Nej nu skall jag göra mig klar för besöket till Mariehamn! Solong my sweet readers! Löve U all!

2011-06-15
07:52:28

Crappy
SHIIIT! Googlade just på mitt namn och på bilder... vad kommer upp!? Jo, skämmigt nog kommer det upp en bild på Justin Bieber. Hur lågt kan man sjunka? Det förstörde min dag så här långt... Håret blev bra men det här tog den lilla glädjen. (Om ni inte förstått hittills så är jag nästintill allergisk mot Justin Bieber).

Skall dra till stan snart, skall göra lite ärenden. Skall bland annat till apoteket. Men det är ju så kallt så man funderra på att ta vinterjackan på sig för att gå ut genom dörren. :( I don´t like this crappy weather! Blää...

Igår var jag till Kastelholm och tränade lite. Hade närspel på agendan och det gick ok. Kallt var det förståss men annars gick det ok. Lite VÄL livat i gruppen men vad kan man göra än att "försöka" koncentrera sig? Det är inte det lättaste men man gör ju sitt yttersta!

Nu skall jag dra på mig lite paltor och sen skall jag kasta mig i bilen så småningom och bege mig till stan. Måste tanka också, hm... I don't like that either. :(

Hoppas ni har en bättre dag än min så här långt. :) KRAMAR!

2011-06-14
10:26:32

Slappar
God förmiddag. Ligger kvar i sängen ännu, jag vet klockan börar bli mycket men who cares? Jag är ledig och då kan man dra sig hela långa dagen. Okej, om det inte regnar senare så skall jag dra på juniorträning i kväll men det är sen det. Nu är nu och jag kan vila och ha det skönt under täcket! :)

Har läst golf digest nu och skall fortsätta med det sen. Först kommer pappa snart hem och då blir det lunchdax. Sen skall jag läsa om Tiger Woods.

Hoppas ni har det bra i regnet. Kram

2011-06-13
07:36:26

Bildkavalkad
Just nu sitter jag och gör INGENTING. Det är så tråkigt alltså! Vet inte vad jag skall hitta på men kanske man skall dra till stugan fram och tillbaka. :) Skall fixa lite. På tal om stugan, lovade ju bilder! Nu kommer de,



Fredag eftermiddag, Ålands Hav ligger där ute. :) Bilden är från trappan.



Mamma och pappa äter lite. De sitter i skuggan, de hade varmt, och jag i solen.



Från utflykten till Notklobb, den vita pinnen där i mitten är vindkraftverket som grannarna äger. Vackert!  



Igår morse låg Ålands Hav helt platt, såå VACKERT!!! Jag njöt! :)

Idag skall vi se vad som händer, kanske drar till Kastelholm en sväng för jag är lite sugen att träna lite. Kanske man skulle fara och putta lite grann?

Hoppas ni haft en skön helg denna som gått. Det har jag, blivit brunare och lite röd och bara längtar till hösten. Inte för att jag vill att hösten skall komma med vädret men jag vill att det som skall hända i höst skall komma snart!!!! :) Jätteglad Jenny!

Ha det GÖÖÖÖÖÖTTTTT!

Peace.

2011-06-12
15:39:19

Stugan

Helgen har gått i stugans tecken. I fredags for vi ner till Skeppsvik och stannade där tills idag. Mamma och jag for ner i fredags förmiddag och ställde stugan i ordning så vi kunde sova där. Efter lite städning och lite tvättning av möbler och bänkar så var stugan i skick för att bebo.

På fredag kväll så kom totte och Johanna ner en sväng med båt från Storby. Vi spelade bergskrocket och pratade lite om allt möjligt. Men jag var ganska trött så jag gick och la mig vid nio igen, som vanligt.

På lördagen så började jag dagen med att dra upp två nät som pappa och Totte lagt kvällen innan. Mamma och pappa sov så jag for ut och drog upp dem ensam. Det var tungt för vi hade fått fisk, mycket flundror. Sen paddlade jag hem och när jag kom hem och började med fångsten så vaknade mamma och pappa. Efter deras frukost fick jag hjälp med näten och jag kunde snart börja rensa fisken. Sen spelade vi krocket igen.

På eftermiddagen körde jag lite båt här ute på fjärden. Sen spelade vi krocket igen och vi for till Karin och hälsade på en sväng. Sen hem igen och ut på vattnet och till Notklobb där vi promenerade runt ön och hittade lite strandfynd.

På kvällen som Totte och Johanna igen och vi spelade krocket igen. Sen var det sängdags för mig. Imorse när jag vaknade så låg vattnet så blankt och fint, precis som en spegel. Så vackert så! Med frukost på bron och efter läsning av gårdagens tidningar så satte jag mig på berget och tittade ut över Ålands Hav som fortfarande låg som en spegel. Så himla fint och stilla.

Bilder kommer inom kort. Men nu skall vi fara till Kastelholm och äta mat med familjen som spelat 2 generationer.
Kram


2011-06-09
08:17:07

Grattis!
God Morgon,

Just nu sitter jag i köket och jäser bröd. Hehe, låter kul det men det är ju bara att vänta... Var just ut och la flaggan i topp på stången här hemma, Grattis Åland! Självstyrelsen är något vi bör värna om.



Hade lite dramatik här imorse när jag var vaken ensam, slutade med att mamma måsta väckas. Vi hade en stoor råtta som klättrade på köksdörren. Det var ganska obehagligt, speciellt när man lugnt kan säga att den var ca 30 cm lång med svans och allt. Usch! Tur att jag har en mindre krabat här hemma, lilla Pricken.

Fick ju en födelsedagspresent/julklapp av vännerna Linda och Lisa. Lovade ju lägga upp en bild här men jag har ännu inte lyckats få en bild för hon gömmer sig bara. Men det kommer en, jag lovar! Promise! Men det är en dvärghamster som jag fick och som nu lever med oss. Hoppas alla klarar den med pälsen och så...

I eftermiddag skall jag och mamma till stan, det är klippning som står på pogrammet! Äntligen skall jag få bort denna rabatt där ogräset väcker som blommorna just nu. Shit vad långt det är, och på sommaren, nej usch fy blää...

Igår var vi i stan och jag var till tandläkaren, synd att vi åt en blodig biff igår för jag hade ont i tänderna och segt kött var inte det bästa men man fick leka kanin och tugga på framtänderna istället. :) Mat fick jag i mig, som väl tur är! :) Var en sväng till Kastelholm också, men jag har lite problem med en axel som trilskas så jag kunde inte slå så mycket för det tog ont. Jag puttade helt enkelt lite mera istället, sen for jag till stan. Träffade Sussie och Tina, de spelade. Kul att se er igen, var ett tag sen! :)

Nej nu skall jag snart baka ut brödet. Kram mina underbara läsare!

2011-06-08
07:48:06

Mix Megapol
Sitter och lyssnar på Mix Megapol och när Anders Timell skäller ut allt uppsnack inför fotbollsmatchen igår. Jag håller med, att de orkar snacka upp inför så mycket. Och sen allt eftersnack och dess hyllningar till olika positiva kommentarer till Zlatan, spelar ingen roll om han spelar bra eller inte, han får massor med hyllningar ändå. GAHHH!

Skall snart dra iväg till Kastelholm en sväng, tänkte putta lite. Har inte vart ut dit på länge så jag tänkte dra mig ut. Sen skall jag in till stan och träffa mamma och gå till tandläkaren. Så jag har program idag. :)

Hoppas ni har en bra dag! :)
Kram

2011-06-06
16:49:44

Goglar
Felskrivet jag vet, men det var lite det som var meningen med det hela. :)

Sitter i köket, googlar. Bra tidsfördriv. :/

Var och träffade Linda idag, trevligt var det! Fick min julklapp/födelsedagspresent idag av henne och Lisa i kompani. Bilder kommer senare på den. :) Tack för den fina klappen.

Pappa sitter ute och har varmt, jag sitter inne och har kallt. Vet inte om jag skall gå ut eller om jag skall fortsätta sitta inne och ha kallt. Jag tror det men jag vet inte... Jo det gör jag.

Kram på er

2011-06-06
08:41:51

Träff med Linda idag
Har just kollat på tv4play och några program så nu är jag med i leken igen! Måste ju kolla in Solsidans repriser nu som går på fyran på sändagar. När man inte sett första säsongen men andra så känner jag att man måste kolla in vad som egentligen hände där. :)

Idag skall jag och träffa Linda i stan, skall bli så kul! Det var ett tag sen jag träffade henne, okej jag snackade med henne i lördags men det räknas knappt. Idag skall jag träffa henne på riktigt!

Fint väder är det igen idag, tror jag skall gå ut en stund snart men först skall jag kolla igenom mitt rum om jag finner något intressant som man kan roa sig med. Kanske man skall städa igen, det är aldrig fel att städa en gång för mycket! Sen kan man diskutera om det är så kul att städa men kanske det kan bli det! :) Beror på hur man gör det, man kan göra det ganska intressant.

Nej, nu skall jag hitta på något. Kram på er.

2011-06-05
07:40:24

Studenter (för 1 år sen)
IDAG ÄR EN BRA DAG!

Idag är det exakt 1 år sen 91orna tog studenten, det var mitt livs lyckligaste dag! Jag minns det som det var igår, det är en dag jag kommer minnas hela mitt liv! Shit, att ett år gått så fort!? Det är ju sjukt vad det rullar iväg. Nu sitter man här, tittar och minns gamla stunder (låter som man skulle vara 75 år och dödssjuk...), och det är goda minnen som poppar upp i huvudet! :) Glada tider!

Igår var jag och uppvaktade Jonathans och Hannes student, nu är de nybakta studenter, precis det vi blev för ett år sen. Jag vet hur de kände, jag vet hur känslan är när man kommer ut från Lyceet en sista gång. Det är helt fantastik känsla som inte går att beskriva. Jag hoppas grabbarna (och de 125 andra) kände den känslan igår.





Två förhoppningsvis glada men idag trötta studenter! :) Grattis grabbar, njut!

Annars så gjorde jag inget igår, hela dagen gick liksom åt till att vara borta så jag hann inte med något annat. Idag däremot skall vi till stugan och joxa lite och sen skall jag klippa gräset hos mormor. Så det skall blir najs att få dagen att gå igen. Sen skall jag fira lite, min stoltaste dag kan man ju inte bara glömma bort sådär. :)

Hoppas ni också får en bra dag, jag skall göra allt för att ha en bra dag idag! :) Kramar till 1000!

2011-06-04
07:42:41

Vackert

Vilken härlig morgon!

Tänka sig att det är så fint väder idag igen, heelt underbart! Sen kan man tänka sig att det är så fint väder när 92orna skall ta sin Student idag! Fantastiskt! Att det är 1 år sen vi tog studenten kan man inte tro, det har gått SÅÅ snabbt. Men det är det. Och idag skall dessa ungdomar bli studenter de med. Helt otroligt. Jag skall gå på studenten iår, har två bekanta som tar den så skall gå därför. Sen är det ju alltid skoj att träffa folk! :)

Vilket underbart väder det var igår också! Jag låg och lapade sol på gården i flera timmar, (ovanligt för mig men jag gjorde det dock). Det var så fint försommarväder så man skulle nästan kunna tro att det var högsommar. Inte trodde jag det var 3 juni inte, så "taskigt" väder var det inte. Annars gjorde jag inte så mycket igår heller, låg mest och solade.

Hoppas ni haft det bra i solen och hoppas ni också fått lite färg på kroppen. Det är alltid fint med den första brännan, men akta er så ni inte bränner upp er (det är inte bra för hälsan!).

Kram på er!


2011-06-03
07:26:10

Glädjefnatt
Hejj,

Sitter på sängkanten och är på väg och klippa gräs hos mormor. Har lovat det länge nu så det skall bli av idag förmiddag.

Igår var vi och spikade altan på ön med Totte, han blev klar med huset nu så han behöver inte åka ut dit mera nu. Vilket är skönt för honom. :) Sen kom vi hem och jag fick ett telefonsamtal som fick mig på GOTT humör, så nu har jag all anledning att vara glad, även om det innerst inne finns en liten (läs stor) sorg. :/ Vi får se, men det känns gött.

Nej, nu skall jag dra iväg till Torpankylä. Sköt om er!

2011-06-01
07:38:54

Juni redan
God morgon,

Nu är det första juni, sommaren är alltså här nu med besked. Så snabbt kan det gå, snabbare än man tror! Shit, snart är det höst och sen vinter igen. Det här går alldeles för snabbt!

Skall iväg till stan snart, skall samåka med min mormor. Har lite att göra och sen hem igen. Annars vet jag inte om det händer något idag, kanske skall göra något i eftermiddag men jag vet inte ännu. Skulle vilja dra iväg till golfbanan men jag vet inte ännu.... :(

Sitter och lyssnar på morgonradio, Mix Megapol, det är den helt klart den bästa radiokanalen på morgonen. :) Njuter varje morgon och skrattar!
Ett skämt från igår (från radion faktiskt), "det var en kille som var berusad, så full så han satte handen för ena ögat och utbrister 'ja är så full så jag ser dubbelt'". Haha!

Kram, återkommer!