Jenny Häggblom

2011-03-30
16:47:17

Television
Sitter och kollar på televisionen. Mamma lagar mat och annars gär vi inte för mycket. Idag blir det kyckling med matvete/cinoua/ris. Hoppas det blir gott alltså!

Idag var jag en sväng på stan och sen så har vi vart hemma. Mamma och jag vat ut en sväng i det fina vädret.

Annars vet jag inget nytt, mer än att det är Ålands Demilitarisering idag. Grattis Åland! :)

2011-03-29
14:27:13

Tankar om... livet

Sitter hemma och surfar lite på nätet, det är så bra vind idag :) Skämt å sido, jag har inget annat för mig. Så är det med den saken. Klockan är kvart över 3 ser jag och jag har inget att göra. Varför lever man kan man ju fundera på sådana tillfällen, livet är till för att levas och i mitt liv ingår golfen. Utan den är jag ingenting. Så snart får jag börja spela så smått igen, hoppas jag! Jag längtar så hemskt mycket så jag vet inte vad jag skall ta mig till alltså! Grr...

Igår var jag ute och slog bort några bollar utåt åkrarna, så här såg det ut. Känns knäppt att se snön bakom, men jag gissar att det är lite charm i det också.



Sen blev det bak också, en choklad och apelsinkaka som jag gjorde en tårta på sen till slut. Den var omtyckt och det är ju alltid ett gott tecken på att man lyckas. Man kan ju hoppas att de menade det också, men det tror jag nog.

Imorgon vet jag inte vad som gäller mer än att jag skall till stan för en träff och sen vet jag som sagt inget mera. Får hoppas våren kommer snart för jag orkar inte vänta längre, och speciellt inte när det snöar ute. Det är för mycket snö nu, och det har vart för länge på marken nu. Bort skall det och ta hit sommaren, eller i alla fall våren nu! Jag vill ha vår, det skall vara vår om en vecka. Då är det första dagen på mitt andra decenium. Och då vill man inte ha snä och skitväder!

Nej nu skall jag lägga mig ner tror jag. Eller kanske inte. Vad vet jag, jag tar stunden som den kommer. :) Sån är jag, men mer kan man inte göra just nu om jag skall vara ärlig.

Kram på er!


2011-03-28
12:58:12

Väder och vind
Sitter hemma och har just kollat in Stockholm Båstad på tv4play. Den serien är inte så bra men vissa poäger har den, men jag rekomenderar Mästarnas mästare på sändagar kl 9 istället Mycket bättre underhållning.

Önskar att det kunde vara varmare ute samt att det inte blåste, då skulle man kunna sitta och lufta nyllet på trappan i solen men nu blåser det kuling och är kallt i luften så det är inget alternativ. Alltså sitter jag inne och bakar lite, eller jag skall baka snart. Först skall lunchen ner och sen så skall jag baka. Så kanske mamma får en nygräddad bakelse när hon kommer hem. :P

Kram

2011-03-26
16:17:45

Akuten
Stadsbesöket idag blev en tur till akuten där jag kollade min magvärk som jag haft sen tisdagen. Som tur var det inget allvarligt så jag är hemma igen och kan äta på som vanliga människor. Tack och lov för det! Nu ligger jag i sängen och vilar samtidigt som jag kurerar den efterföljande huvudvärken.

Totte och Johanna lagar mat, nån fiskgryta av något slag. Hoppas det blir gott. Kram på er!

2011-03-26
10:14:00

Väntar
Sitter och väntar på att bastun skall bli varm. Skall man till stan i eftermiddag skall man vara fräch i hyn. :) Nej men det är lite så att man måste ducha och varför inte basta då liksom, man skall ju ändå blöta ner sig själv? Min filosofi i alla fall.

Lagade frukost på säng till mamma och pappa i morse, våfflor med sylt och grädde. Det uppskattades vilket ju var skoj att höra. Blev lite kvar men de får de äta till lunch. Själv klev man upp kl halv 7. Så jag menar att man hade liksom tid att laga frulle åt dem.

Mamma och jag var till Norrtälje igår en sväng. Det var skoj, shit vad det har smält i Sverige alltså, åkrarna är ju nästan svarta och inte som här, vita av snö. Blev att inhandla lite jox oxh sånt, men mest mat. Kom mot alla odds hem på 6 färjan.

Nu skall jag spela kort, solong.

2011-03-26
06:45:39

Vinst
Vi vann! Oj, ingen uppdatering, men igår var jag i Sverige med mamma och sen sov jag i princip hela kvällen (eller vilade i alla fall). Skriver mera sen.

God morgon!

2011-03-24
16:44:19

Ikväll vinner vi!


2011-03-24
15:18:42

Ligger kvar från igår
Ligger kvar i min säng, med magont, still same shit. Men det kanske kanske håller på lätta lite granna. Jag hoppas det för mamma och jag skall till Sverige imorgon. Då vill man inte vara i dålig vigör.

Mamma och jag håller på att baka men nu ger jag över pinnen till henne för jag kommer ligga här ett tag. Tyvärr.

Ha en bra torsdagskväll. :)

2011-03-23
07:14:04

Hm.....
God morgon,

Här ligger man i sängen med magont och huvudvärk. Jobbigt, jag klarar inte detta! Grr... Men men det är väl bara att vila idag så man blir bra igen, snabbt. Mamma sover ännu och pappa är på jobb, jag sitter och lyssnar på Äntligen Morgon. Det är en typisk morgon denna tid här hos oss.

Igår blev det aldrig en uppdatering men nu kan jag meddela vad jag gjorde igår. Jag var in till stan på lunch med Linda Myllykoski, en otroligt trevlig lunch! Kul att ses igen efter några månader som vi inte setts. :) Sen for jag iväg på lite andra uppdrag och sen hem, då började jag må illa så jag har haft magont hela natten och gårdagskvällen. Därför orkar jag inte!

Så vi får se vad som händer idag men mitt mål är att baka en ny sorts muffins. Får se om det blir så eller inte. Mamma skall iväg till stan en sväng i eftermiddag så, men jag vilar nog om inget mirakulöst händer.

Ha en bra onsdag allesammans! :)


2011-03-21
16:25:52

energislukare
Ligger hemma och vilar lite. Har nu vart till stan och det tog mycket energi. Men nu är jag hemma och det är så skönt att bara ligga ner och vila lite grann. :)

Skall snart röra på mig lite och vara social men det är ingen brådska med det. Imorgon blir det mera av den varan! :D

Kram på er.



Tänk om man skulle få spela igen snart, och se lite hård ut... :'(

2011-03-21
10:49:45

Japan
Ligger i sängen och inväntar kl 12, följer med spänning nyheterna för jag är lite intresserad av händelseutvecklingen i Japan. Läste just på aftonbladet att det väller ut rök från reaktor 3 i Fukushima.

Skall till stan en sväng i eftermiddag på ärende. Så jag skall snart äta lunch här med mamma och sen skall vi iväg och handla. Har redan badat bsatu och prommenerat en sväng idag. Känner mig så duktig så.

Nu skall jag slå ihjäl 10 minuter och sen news. God dag.

2011-03-20
17:18:30

Socialitet
Efter en rafflande eftermiddag i soffan och en sväng ut och gå så skall snart rådjurssteken njutas av. Totte och Johanna är här på middag så det skall bli trevligt. :)

Nu skall jag vara social. ;O

2011-03-20
13:21:06

Vår i luften
En sån vacker söndagseftermiddag! Det är så fint väder så jag begav mig ut och strosa före kl 9 imorse, och nu i eftermiddag skall jag ut och strosa med mamma. Bara skidningen är över skall jag dra ut henne, jag vill ut och få sol på näsan.

Har kollat lite tv, umgåtts med familjen (inkl Totte) och nu även dammsugit lite här hemma. Nu skall jag bara vänta tills skidningen är över så kan jag sen gå ut och gå som sagt är.

Momme kom just, skall gå och koka kaffe tror jag. Kram på er och ta er nu ut i luften och NJUT av vädret, mera vårkänslor kan man inte få! :)

2011-03-19
10:49:48

Träning och mässa
Sitter och kollar på tv, skidning, det är sändningar hela långa dagen. Men jag skall inte sitta och kolla på det hela långa dagen. Just nu är det Birkebennerännet (eller liknande).

Skall iväg på träning och sen mässa idag, kl 1 skall vi åka. Sen blir det trängas på mässa som gäller.

Ha en bra lördag, vad ni än åtar er, vare sig det är skidning inne eller ute. :) Ciao

2011-03-18
16:22:12

Konstig (o)vana
Sitter under mitt täcke med datorn i famnen och surfar runt lite granna. Sånt kan det vara. Var på träning tidigare idag, lyceets träning. Det var ganska trevligt. Sen skjutsade jag dem till skolan och sen så for jag hem, mötte upp med mamma på Hugos för handling och sen bar det hemåt.

Har suttit här under täcket i flera timmar. Det började med att jag hade ganska kalt och sen har det sakta övergått till att jag fått ganska varmt. Main thing var att jag skulle ladda min telefon, men sen blev jag här.

Jag måste skriva att jag fått ett sjukt intresse. Duktigt sjukt intresse. Skall förklara vad det är nu. Jag har ett behov att kolla in växelkursen till svenska kronan och dollarn samt att jag kollar in oljans utveckling. Och den kan jag säga att är knasig. Just nu har oljans pris per fat höjts snabbt.



senaste tidens olje-utveckling. Sjuk kurva de senaste dagarna, men att inte bensinpriset stigit mycket är knasigt tycker jag. Från i onsdags har det legat på 1,599 i stan, och med tanke på detta så är det knasigt. (?) Jag är förvirrad.

Nu skall jag spela lite tror jag och sen så småningom kommer Vad blir det för mat på tv4, det är ett måste varje vardag.

Hoppas ni har en bra fredag så här långt. :) Kram

2011-03-18
07:49:22

News
God morgon. Så var snart den här veckan också slut. Tiden går för fort, men samtidigt ät det ganska skönt för desto snabbare kommer sommaren. :)

Skall iväg till stan om 30 minuter, skall iväg på träning med lyceisterna. Mer vet jag inte vad jag skall göra, men det är väl tillräckligt kanske? Jo det är det.

Sitter nu och lyssnar på radio i sängen, samt läser nyheterna. Alltid lika skoj att se vad som hänt i världen varje morgon. Inatt hade det inte hänt så mycket, förutom Khadaffis idioti... Suck...

Nu skall jag börja göra mig i ordning. Kram på er

2011-03-17
11:24:17

Värmer upp mig
Sitter vid spisen och kikar på skidskytte från Holmenkollen, världscupens avslutningshelg. Svenskarna skjuter bort sig troligtvis. De skjuter bort sig, det kan man nu konstatera.

Mamma drog iväg på medimars öppning och jag skall sitta hemma här framför spisen. Skall baka lite men annars skall jag bara sitta stilla. Jag har så kallt. Jag var i bastun i morse men nu så sitter jag med vetekudden.

Karin, kakans recept kan du få sen när vi ses. :)

Ciao

2011-03-16
21:16:44

Historia
Så nu har ännu en dag gått. Onsdagen kan skrivas ner i historieböckerna. Denna dag har vart omtumlande, både negativa saker har kommit fram men även en och annat positivt tecken. Men mest negativa... Nu är det bara att kämpa! Kom igen nu Jenny, du kan! :)

Rågbrödet var gott, mamma åt en skiva nu imorse när det stått ett tag, hon sa att det var gott, godare nu än tidigare så jag ser fram emot att smaka, när det ges utrymme.

Imorgon vet jag egentligen inte vad som händer. Vi får se när vi närmar oss helt enkelt. Nu vet jag i alla fall att det är dags att sova. :P Kram och god natt!

2011-03-15
06:50:28

Tisdagsmorgon
Tidig tisdagsmorgon för mig, ligger kvar i sängen med frukosten. Skall snart sticka iväg (om 30 minuter). Skall till stan på lite ärenden. Skall börja med att åka till ungdomarna på träning i Bollhalla, och bjuda dem på mina bakverk som jag lovat.

Har inte blivit så mycket till uppdatering sen Melodifestivalen så jag kan säga nu vad jag tyckte om den. Vann rätt låt? Nja, jag tror inte det. Jag tror att the Moniker eller Swingfly skulle klara sig bättre i Europa men jag vet inte. Kan hända att nummret går hem nu också. Man kan ju hoppas å Svenskarnas vägnar. Ingen annan låt i startfältet skulle klara sig bra i Tyskland i maj så det kanske kan gå. Vi får se!

I söndags så var vi hemma och jag pusslade lite granna. Eller la 1/3 av ett pussel själv. Sen for jag in till stan på kvällskvisten för mental träning med Christoph. Sen hem och äta middag kl 8. Igår så var vi hemma och gjorde väl egentligen inte så mycket. Jag var och klippte mig faktiskt och slinga håret så nu ser det inte lika slitet ut i alla fall. Lite vårkänslor kom det med slingorna. :)

Idag skall jag som sagt till stan och se får man se vad som händer i eftermiddag. Kommer hem i alla fall för att vara hemma, imorgon skall man vara borta halva dagen så det är bäst att vara hemma lite. Skall jag säga som alltid är hemma, jag är ju aldrig borta känns det som.

Ha en bra dag nu! Kram

2011-03-12
15:43:53

Bilder

Ligger ner i min säng och hämtar andan lite. HAr vart fart på mig i köket hela dagen, hela hela dagen. Har vart till momme med leverans, ett bröd till henne och på samma gång for jag och handlade mjölk. Sen när jag kom hem så for pappa och jag ut och gick lite söder me här i byn. Sen hem och färdigställa allt i köket samt fortsätta med nästa laddnig, så nu är allt nästan klart för middagen förutom just maten. Men allt är framplockat. :)

Tänkte visa bilder på rågbrödet samt kakan som jag gjorde idag. Själv är jag nöjd med den, man måste ju vara kreativ.



Rågbrödet, ena delen.



Kakan med godis på glasyren. Stilig tycker jag. Kakan i sig är kanske 7-8 cm hög så man måste göra nåt kände jag.

Nu ska jag vila lite och sen skall jag ta tag i maten om ca en timme. :) Ha en bra kväll. Jag tippar inget inför finalen ikväll för jag tycker det är ganska öppet ännu. Återkommer imorgon med hur resultatet blev! Kram :)


2011-03-12
11:22:57

Bröd och kaka samt bullar
Har bakat bröd, bullar jäser på plåten och chokladkakan är inne i ugnen. Snart skall jag äta lunch och sen så skall jag göra något annat. Har bakat sen klockan 9 nu så jag skall inte stå där mera sen, inte förrän middagem. :)

Väntar på att man skall få ut kakan ur ugnen. Jag är skeptisk till min kaka, tur att den skall ätas av de andra och inte mig :)

Ha en bra lördag!

2011-03-11
15:24:18

Sammandrag torsdag fredag
Sitter och kollar herrarnas skidskyttestafett. Spännande. Sverige sköt nog bort sig från medaljerna. Men vi får se för det är inte klart ännu.

Jaha, om man skulle uppdatera er på vad jag gjort. Igår så vad gjorde jag då, jag var hemma och bakade ut mitt rågbröd, eller gräddade. Det skulle vara inne i ugnen i 90 minuter och sen skulle det stå och torka i ugnen i 120 minuter i efterugnsvärme. Sen tog vi ut det och sen så fick det stå över natten med bakduk på i värmen inne.

Sen var vi igår på ett möte till stan, med ÅIF, en samling för information. Det var ganska trevligt. Sen gjorde jag inte så mycket mera. Mamma och jag var ut och åkte runt Eckerö och lite i Hammarland. Det var typ det vi gjorde.

Idag så har mamma och jag vart till stan, vi var till Bollhalla, jag tränade golf mamma läste tidningen. Sen så var vi till emmaus, och sen blev det ner på stan och köpte ett pussel. Sen träffade jag Sussie och käkade lunch. Trevligt måste jag säga. :) Tack för det!

Nu skall vi kolla på ett extrainsatt rapport om tsunamin i Japan. Det är ganska förödande med den katastrofen men samtidigt så kan vi bara skylla på oss själva. Det är vi som sabbar miljön och det får dessa konsekvenser. Det är bara att facea faktan! Dessa uttryck kommer vi få se mer och mer av. Tänk på min generations barn också. De har också en framtid fast alla som är "gamla" inte tror det eller tänker på det i första hand.

Ha en bra dag! Om en dryg timme skall jag laga kyckling, en helstekt örtkyckling. :) Kram

2011-03-09
16:04:20

Slumrar
Har sovit en stund just, ganska duktigt skönt med tanke på att man klev upp kl halv 7 imorse för att vara i stan kl 8. :( Somnade nästan när jag och mamma kollade skidskytte så jag gick iväg till mig och somnade lite. Kollde samtidigt på detta underbara program Veckans Brott med GW Persson bland annat. Kan rekomenderas om man är lite intresserad av brott och kriminalitet. Jag ville bli polis en gång i tiden och det finns lite kvar för mina favoritfilmer är polisfilmer, men observera (!) jag skall INTE bli polis, jag SKA bli golfproffs!

Mamma och jag har bakat lite också, rågbröd. Skall bli mycket intressant imorgon och se om det blir bra eller inte. Det skall stå i formen i 12 timmar så imorgon eftermiddag skall vi baka ut det! Jag ser fram emot det, även om jag är mycket tveksam på att det blir något. Men som tur är så är fåglarna hungriga om det inte går vägen. :)

Skall nu kolla på tv och sen skall vi så småningom äta. Mina fastlagsbullar blev bra förstod jag, finns två kvar och de går ner ikväll. Tur att någon äter och uppskattar det man bakar! Hälsomuffins var ju inte uppskattade men så fort det blir socker i DÅ är det gott minsann, hur det kan vara det där. Jag bagriper inte...

2011-03-09
10:12:16

Pratar
Hej. Sitter hemma och pratar med mamma. Det känns ganska bra. Mamma är bra att tala med. Snart kommer pappa också hem på lunch och efter det så är det dags för mig att äta lunch.

I eftermiddag så är det dags att hitta på något igen. Vet inte vad bara, ute kan man ju fortfarande inte vara det är för kallt. I förmiddags var jag till stan. Var borta från kl 8, då jag hade möte... Pust och flämt.

Nej nej nej, nu skall jag göra något. Ha det!

2011-03-08
15:28:35

Tisdag 8 mars
Nu är jag klar med baket för idag. Blev klar för ca en timme sen. Nu har jag vart i bastun så nu är man fräch igen :) Om en timme skall man börja med maten, så det så.

Mamma och jag har ju vart lediga idag. Dagen har annars vart bra, man har haft saker och göra lite hela tiden. Satt och kollade på skidskyttet idag också, det är det jag suttit stilla idag ungefär. Det är lite go i mig ändå, med betoning på lite.

Skall väg till stan ikväll och fixa lite saker med öspelen som man blivit uttagen till. Det ser jag fram emot. :)

Hoppas ni har det bra, och hoppas era semlor är goda. Jag hoppas dessa personer tycker mina är smakliga. Jag tittar på jag bara! Det är tillräckligt för mig, och ibland för mycket.

Kram

2011-03-08
07:41:24

Tidig
Tidigt på farten igen, sitter inne men i solen, känns skönt! :) Idag skall det bakas lite och städas lite så jag gissar att det bara är att börja.


2011-03-07
19:07:35

Bak
Sitter och kollar in nyheterna. Tråkigt, men jag vilar på maten så det är det man får se på. Vi åt en kryddstark thaiwok med pasta idag, god var den. Jag lagade den.

Vad har jag gjort idag? Jag har bakat, semlor till imorgon och sen blev det bröd samt att jag la ihop en surdeg i eftermiddags. Sen har jag och mamma städat burkskåpet. Så lite har man fått gjort i alla fall. Blev två svängar ut, en till vedboden och en till postlådan. Det var kallt och blåsigt så jag gick inte ut mer sen. Tur var väl det för jag fick jäkligt kallt.

Nu skall jag vänta in Halv åtta hos mig och sen vet jag inte mera, kanske skall kolla in det där klass 9a, det är ganska bra.

Hoppas ni haft en bra måndag. Min har ju runnit iväg som tur är. :)

2011-03-07
07:43:43

Måndag 7 mars 2011
God morgon,

Sitter vid köksbordet och dricker lite välling :) Det är så gott så! Skall snart byta plats och sätta mig i soffan för att eventuellt kolla in Lotta på Bråkmakargatan som kommer kl 9 nu på förmiddagen. Eller så hittar jag på annat jag skall göra. Skall baka idag igen, fastlagsbullar som är ett måste imorgon, skall bakas idag.

Igår kollade jag femilen till slut och sen så for jag på träning till Bollhalla, var trött i kroppen som attan men det gick på något sätt ändå. Känner mig lite lycklig i alla fall. Sen kom jag hem och åt middag och sen gjorde vi inte så mycket mera.

Skulle vilja vara ute idag men jag tror att det blir en dag innanför dörrarna för det blåser ju småspik ute så jag vill nog inte röra mig i de trakterna. Kanske måste ut och hämta ved men det är kanske också det enda jag behöver göra ute, får vi hoppas!

Nåja, nu skall jag se om jag inte kan börja med något snart, även om jag knappt rört frukosten ännu...

Kram på er

2011-03-06
14:38:36

Femil
Sitter och kollar på femilen från Holmenkollen, men det har jag inte orkat göra under hela loppet. Det är så tråkigt så jag har pusslat och fixat lite. Mamma och pappa har kollat nästan hela tiden men inte jag, såå intresserad är jag inte. Kollade inte in vasaloppet heller, inte till fullo, men start och mål, som är ett måste att se, såg jag.

Snart skall jag börja göra mig klar för att sticka på träning. Det är träning i Bollhalla och jag tänkte sticka dit för att träna lite, om inte annat byta luft och komma bort hemifrån... :) Jag är nog ganska trött men jag skall klara en stund i alla fall.

Det är så fint väder nu så man skulle kunna tro att det är April och inte mars, men nu är det mars och det är bara att acceptera. Lite trist är det dock, men men...

Hoppas ni också haft en bra dag i skidspåren :) Kram

2011-03-06
07:43:21

Vasaloppet
Nu är det vasaloppet som gäller! :)

2011-03-05
15:23:49

Lördag 5 mars
Blev som jag trodde, nästan i stafetten igår. Jag trodde ju Norge skulle vinna och de gjorde de ju :) sen att svenskarna kom tvåa var väl en mindre skräll kanske. Kan i samma andetag gratta Marit Björgen till 4 guld och ett silver i 5 tävlingar i detta VM, kul för henne.

Just nu ligger jag i sängen och vilar lite, tar igen mig efter en lång vecka. Idag har vi vart ut till Styrsing, sen har vi vart hemma och pusslat lite och sen har vi faktiskt vart till Hammarland för att kolla in Macke och MIa när de skidade Barnens Vasalopp. De kom etta och tvåa. grattis säger jag!

Skall snart bege mig in i bastun, den borde snart vara varm. Jag är så kylig av mig. Sen skall jag laga mat, eller laga ("förstöra") en rådjursfile. Vi får se hur de går.

Kram

2011-03-04
12:30:21

Stalltips
Dagen har vart lång och den är inte över ännu. Började med att åka till stan det första jag gjorde och sen blev det träning med lyceisterna. Efter det for jag hem och duschade varmt, frös nämnligen. Nu sitter jag och sipprar på soppan och sitter under täcket och värmer mig själv. Eldar i vedspisen också. Skall snart kolla in herrarnas stafett, tror Norge vinner. Mitt stalltips är Norge etta och Sverige inte ens på pallen, men det är mitt tips.

Skall diska också, sen kommer säkert mamma hem, då får jag sällskap.

Ha en bra fredag! :)

2011-03-03
15:20:12

Brons ist för guld
Sitter hemma och skall snart kolla på Mitt liv som Hellner, den där kampen som skall bli så himla skoj att se på. Vänar och har väntat nu i 7 veckor.

Sverige silver :( och Finland brons :) Kul. Norge guld, det är sjukt skoj för Norge som nu då på hemmaplan har lyckats så otroligt. Kul för dem!

Ikväll blir det att vara hemma igen, dagen har vart i stan och skall in imorgon igen. :O Tar sån energi iom att jag måste fara in varje dag... Men det kanske är värt det i slutet sen.

Ha det gött!

2011-03-03
07:36:42

Guld förhoppningar
God morgon!

En såns dag det kommer bli idag, hoppas jag. Solen skiner nästan och det blåser... Hm. Hoppas Finland tar guld i stafetten idag, jag hoppas jag hinner hem och ser den. Skall till stan före lunch där någon gång men jag hoppas jag hinner hem till sen.

Inte kommer det något i tv heller, sitter och kollar på tv1000 nu men det är inget att se. Vad skall man se på en vardagsmorgon? Det finns ju inget. Måste kolla play kanalerna på nätet, kanske finns något där som är intressantare för tv ger ju inte så mycket... :(

Ha en bra dag!

2011-03-02
19:45:37

Silver
Jaha, det blev en medalj till oss idag igen. Silver, gött damer! :) Synd bara att Sverige fick guldet...

Ligger i soffan och kollar in Halv åtta hos mig hos en "fnittertippa". Maten blir kanske inte så jätte imponerad men kanske de gillar det. Vad vet jag ännu?

Imorgon är jag hemma på förmiddagen, sen åker jag till stan igen. Kram.

2011-03-02
14:16:25

Valla
Blogg.se har legat nere ett tag så jag har inte kunnat uppdatera er med hur mitt liv förfaller sig. Men idag så tillbringades förmiddagen i staden, en sväng på stan och sen en tur till mamma. Kom hem till kl 1 då jag kollade på skidorna och åt lunch. Nu har jag just slutat diska och skall kolla på sprint stafetten för damer och sen kommer herrarnas final. Skall bli kul och sen nu då hur det går för svenskarna som har såna "fina" skidor nu, efter deras katastrof vallning. Jobbigt att de orkar skylla på vallateamet.

Bra start på finland. Nu skall jag kolla på tv. Återkommer senare med kommentarer. Kom ihåg att jag nu har nytt nummer, 0406890628. :)

Kram

2011-03-01
15:05:32

Grejjs
HEJJA FINLAND! VI ÄR BÄST, ELLER HEIKKINEN ÄR JÄKLIGT BRA ALLTSÅ! Go Finland, men observera att det är på skidor jag hejjar på dem inte i så många andra sporter. Sverige vallade bort sig, eller så har de inte klassiska skidor utan skejt skidor. Inte vet jag, men Finland har bra skidor. Kanske vi kan få en medalj imorgon igen eller på stafetten.

Vad har jag gjort idag då? Jo jag klev upp kl 8 och åt frukost i lugn och ro. Sen lagade jag pannkakor till pappa och la dem i en låda så han hade lunch. Sen for jag till stan för att träna. Jag började i Bollhalla, tränade en stund där. Sen for jag på läkarbesök till sjukhuset. Därifrån for jag sen för att fixa min nya leksak, eller för att inte hymla med det, jag är nu en stolt ägare till denna pryl



så jag har dessutom ett nytt nummer, det nummret är följande 0406890628

Nu skall jag kolla lite på tv och fixa lite. Hemma igen sen när jag kom från stan så var det bara att äta lunch och sen så kollade jag skidning. Nu är klockan fyra och pappa kommer hem när som helst.

Skall kanske börja pussla igen, nytt pussel nu denna gång bara. :) Igår blev det andra klart, med Totte och Johannas hjälp.

Ha en bra kväll! Kram

2011-03-01
12:57:30

Yippie
Sitter och leker med min nya pryl. :) Skall kolla på skidor också! Återkommer.