Jenny Häggblom

2011-02-28
16:03:43

Promenix
Kommer just från bastun. Fantastiskt skönt att basta ibland :) Speciellt när man vart ute i kylan och gått en sväng och kört lite lite styrka här hemma. Känns bra, första gången sen, ja typ början av januari då jag var på gym senast. :) Framsteg. Men jag är långt långt lååååångt bakom min kapacitet jag hade då.

Satt med pappa och kollade damernas rafflande 10 km lopp här i eftermiddags, grattis Finland er första medalj. Och sen kan man inte göra annat än att lyfta på hatten och gratta suveränen Marit Björgen till 3e guldet i rad av 3 möljiga.

Om en timme skall jag äta och sen skall jag pussla lite. Tror jag, jag skall i alla fall vara hemma hela kvällen. Det skall bli så skönt så skönt. :)

Hoppas Sportlovet vart till belåtenhet och att skolan/jobbet var bra idag!

Kram

2011-02-28
08:09:51

Tidsfördriv
God morgon mina vänner!

Sitter här och gör ingenting, försöker fördriva lite tid. Pappa ligger i soffan magsjuk, jag sitter i min säng frisk till vidare. Totte och Johanna låg i förra veckan båda två så de är de som tagit hem "skiten". Jag vill inte insjukna.

Igår fördrevs dagen hemma, gjorde inte så mycket egentligen. Pusslade lite kanske men annars så var det stilla och lugnt. Idag skall det förhoppningsvis bli lite mera fart men vi får se. Skall i alla fall till stan nu på förmiddagen och göra lite saker. Skall se om jag får hem min nya "leksak" eller ja pryl... :)

Tänkte bjuda på en liten bild såhär på måndags förmiddagen, en gammal en men i alla fall en bild. Förhoppningsvis en syn man kan få se i sommar, det är i alla fall vad jag hoppas!



Kram

2011-02-27
11:05:53

Melodi och skidning hägrar
Hejsan!

Sitter och kollar in mitt kompletta tävlingsschema och just nu är det 15 tävlingar under säsongen, men det kan hända att jag måste ta bort några pga andra saker men förhoppningsvis kan jag spela alla.

Skall snart kolla in Melodifestivalens 4e deltävling, eller skall kolla in första 40 minuterna, sen blir det skidning. Herrarnas 30 km jaktstart.

Nu åkte Anja P ut, knäet for.... Kanske blir borta hela säsongen nu då. Men vem vet, hon rörde just på knäet.

Kram

2011-02-27
07:44:35

Sverige kaos igår
Var till Sverige igår med familjen. Det gick bra, vi kom dit och hem men det var förseningar på båten så det var inte så konstigt egentligen. Vi kom iland kl 12.45 inatt (efter midnatt) så ja... Vi kom hem i alla fall!

Var en sväng till Arninge, Uppsala och förståss Norrtälje. Fick de mesta vi skulle ha men är ändå utan vissa saker som vi inte hittade. Så nu behöver man inte kasta sig på en båt för att köpa sakerna mera, man kan nu vara hemma lite :) Som om jag inte är hemma liksom.... Hmm.

Klev just upp så jag äter nu frukost i sängen, den är varmast så här på morgonen. Skall kolla in lite tv program på play kanalerna nu så har jag något att göra en stund. Mitt liv som Hellner är så jäkla bra alltså!

Ha en bra söndag!

2011-02-25
10:55:32

He(ll)mvete
Sitter och kollar in dagens tävlingar i kombination för damer från Åre. Vet inte varför jag kollar på det, men jag gissar att jag kollar på det för att det är de enda man kan se på, förutom barnprogram då. :)

Har en hemvete deg att jäsa just nu så jag bakar också. Det är roligt. Men jag har gjort bort mig, gjorde full sats men bunken är/var lite för liten för att baka i men det gick ändå okej, hoppas vi. So far so good om man säger så. Pappa och jag har vart till butiken också, för att inhandla mjöl och mjölk som är huvudingredienser om man säger så.

Skall det lugnt annars idag, ladda för Sverige imorgon. OM vi kommer iväg, hörde att den står hela dagen idag för att två motorer står stilla av fyra så den ligger i Grisslehamn och kommer inte genom isen, det var isen som ställde till det för motorerna igår så... Och rolfen som vi skall åka med kanske sitter i isen i Stockholm/Kapellskär, men förhoppningsvis inte! Jag vill till Sverige, kan inte vänta en vecka till!

Nåja, får se hur det går. Skall snart äta min lunch och sen skall jag se på hur degen "yttrar sig". Skall skriva över all mental träning till ett häfte också, jobbigt att ha allt på papper lite överallt. :)

Ha en bra fredag i blåsten!

2011-02-24
07:58:16

Musik
Ingen vidare uppdatering av mig... Förlåt. :) Hade fullt upp igår faktiskt. Var borta hela förmiddagen, sen under eftermiddagen fixade jag och trixade jag här hemma och sen gick kvällen till ja, bra fråga... Jag vet inte vad jag gjorde igår, pussla tror jag men jag vet inte.

Nu sitter jag och äter frukost. Lysnar dessutom på Mix Megapol, helt sjukt hur de kan spela så tråkig musik och samma musik hela tiden. Man vill höra på programmet, och inte samma musik 3 ggr i timmen. Jag är duktigt trött på det. Mikrofonkåt spelas hela tiden, okej den var bra i början men nu är den utspelad. Samma sak är det lite med Bruno Mars och Just the way you are. Tråkigt!

Skall avbocka min lista som jag gjorde igår kväll, har lite att göra, sen skall jag i eftermiddag in till stan igen. Får se om jag orkar med träning, det är inte helt säkert. Har lite annat att göra och sen skall jag hem och laga mat. :)
Det är dessutom kallt ute igen, minus 15 nu i denna stund och då är den termometern mot solen just nu. Fint väder i övrigt. Kanske man skall dra på sig varmaste byxorna och gå ut en stund om jag har tid. Det är så fint ute i solen när den skiner och skimmrar i snön.

Ha en bra torsdag nu! Kram

Tänkte att jag skulle lägga in en bild på mig från en golftävling i somras! Det är typ öspelen. Den är från vinstintervjun :P    Kram :D

2011-02-22
18:59:01

Upptagen
Sitter här med mamma och pusslar. Det är ett mission imopossible som vi tagit på oss nu, dumma jag som köpte det för 2 euro på Emmaus idag.

Var till stan och tränade lite och gjorde lite ärenden. Blev halva eftermiddagen, och imorgon skall jag vara borta halva förmiddagen. Så det är "långa" dagar i centrum som utövas. Men idag var det tungt på Bollhalla. Shit vad jag var slut där ett tag. Ujuj...

Nu skall jag fortsätta pussla lite och sen skall jag gå i bastun innan halv åtta hos mig börjar. :)

Kram

2011-02-22
10:49:04

Lista
Lite roliga nyheter för den som vill veta, på golf.fi finns en lista på världens bästa amatörer. Jag surfade in på den igår och till min "lycka" såg jag mitt namn med på listan. Nu skall tilläggas att jag inte har någon aning om var man får poäng eller någonting men i alla fall, jag låg på 1188 plats! 7e bästa finska. Ganska skoj med tanke på att jag spelade en tävling utan vidare framgång i Europa för över ett år sen. :)

Sitter uppkurad mot elementet och kupéfläkten surrar för fullt i rummet där jag sitter. Det är så kallt här så man vet inte vad man skall göra alltså. Men men... Jag försöker hålla värmen. :)

Skall äta lunch ocm en dryg timme, skall sen iväg till stan för olika saker bland annat för att träna. Idag har Bollhalla öppet så jag skall dit en sväng. Det är ett måste nu alltså. De har ju annars aldrig öppet när jag är på besök i stan. 

Vet inte mera vad jag skall skriva, har städat lite idag, diskat lite samt pusslat lite. Vaknade när pappa slamrade i köket. Sen pratade jag men mamma innan hon for på jobb och nu är pappa hemma på lunch. Så ja, det är min förmiddag i stort. Skall som sagt iväg snart igen. Ikväll blir det att ta det lugnt.

Kram

2011-02-21
19:05:07

Nyheter
Kollar på nyheterna, igen, de har nu gått i en halvtimme. Börjar bli långtråkigt. Men jag skall kolla in Lilla Sportspegeln.

Sitter brevid vedspisen och försöker värma upp mig själv. Jag är så stelfrusen så det finns inte alltså. Fattar inte hur det kan vara så här. Jobbigt.

Kram

2011-02-21
10:49:07

Saknad
Sitter uppkurad mot elementet hemma och skall göra en sak. Men det avslöjar jag inte! :) Men det har med datorn att göra! Det är så kallt så jag måste sitte längs elementet för att inte frysa alltför mycket. Shit vad kyligt det är ute nu, och inne med för övrigt.

Kom just hem från stan, har vart på ärenden. Lite positiva saker har hänt för ovanlighetens skull. :) Mer om det om en vecka.... Var en sväng och vände till Bollhalla, med vände menar jag att de var stängt så jag fick åka hem igen. Suger att de har stängt på så konstiga tider, när jag vill träna så är det nästan oftast stängt. Typiskt mig. Men jag får träna imorgon istället. Idag får det bli annan träning.

Igår hade mamma och jag en putt-tävling här hemma på kala golvet. Mamma vann, med mina bollar och min putter dessutom... Men jag kan bara inse att jag inte är i form för tillfället. :P

Skall snart äta lite lunch och sen skall jag pula på lite här hemma, dagarna går nog för mig med fast det är bra mycket tråkigare att sitta hemma och bara bida tid i jämförelse med att plugga eller liknande. Det är det jag saknar mest med vintern, om jag skall vara ärlig. Jag skulle vilja fördriva min fritid till att plugga eller liknande, så en sak är säker, jag skall plugga i höst!!!!

Vet inte mer vad jag skall berätta, pusslet är snart klart och ja, det var inte så svårt. Kommer bild förr eller senare på alla pussel som vi lagt, men jag har lite strul med kameror och datorer just nu men kanske snart!

Hoppas ni har det bra i det kalla solskenet! :) Love U all! Kram

2011-02-20
09:28:20

Solen
Sitter och kollar nyhetsmorgon sändag, har suttit och pusslat i 90 minuter idag redan. :) Det börjar gå ganska bra med det, men det är många bitar kvar!

Igår så var jag en sväng till stan för att träna med Niklas, skönt att höra vad man skall träna på nu och lägga vikt på, det har tydligen vart ganska diffust tidigare... Men nu är det klart! Idag skall jag nog träna lite också, av något slag. Puttning är en grej som man skall göra ganska regelbundet på vilken matta som helst, så det rekomenderar jag om ni spelar golf.

Idag skall jag väl träna, koka lingonsylt men annars så skall jag bara softa tror jag. Imorgon är jag tillbaka i farten igen! Samlar energi den här helgen!

Det är inte lika kallt idag som det var igår, men det är fortfarande kallt så kanske man kan vara ute i solen en stund idag :) Solen är en värmande källa!

2011-02-19
21:26:50

Resultat
Hur gick det där till? En intetsägande låt som är dålig? Nåja, Sverige har talat det är helt klart. Jag tycket att Sebastian och Eric var bäst och sen skulle Sara och Sara gå till andra chansen. Liten besvikelse måste jag säga.

Nu skall jag gå och pussla igen, skall snart kasta mig i bilen. :) Men nu puzzel! :) Kram

2011-02-19
20:55:13

Tipset
Saade och Sebastian går vidare, det tror jag stenhårt på! Inget annat bidrag är bra, jo melodi nr 7 men det är ingen låt som slår i europa.

2011-02-19
20:07:35

Melodifestivalen
Skall nu avnjuta melodifestivalen! HAr pusslat sen middagen och jag diskade just!

2011-02-18
14:49:15

Arbete
Sitter hemma, gör ingenting just nu men skall snart ta tag i att göra något. Börjar redan bli uttråkad, och då skulle jag bara kolla mejlen. Men skall nog göra något nu.

Idag har jag inte gjort något av värde. Lite pulat på här hemma, städat och sånt. Skjutsade Totte och Johanna till båten kl 1 för de har åkt till Sverige och skida den här helgen. Jag hoppas de får en bra helg! I ett kallt Romme.

Det är så kallt ute så man vill bara motverka det genom att sitta inne brevid spisen och få varmt. Det har jag inte gjort men det är en tanke som slagit mig vid ett flertal tillfällen. Nehepp, återgå till arbete...

2011-02-17
16:42:58

Maten
Sitter hemma vid köksbordet och lagar mat. Jag har bakat med Johanna här redan idag men nu är det mat som gäller. Potatisen kokar och korvstroganoffen skall snart gå ner i grytan. Något jag inte lagat innan men första gången är alltid bättre än ingen gång. Jag lär mig!

Idag har jag vart till stan och tränat samt gått i bokhandeln. Skulle se om jag skulle hitta en bra bok men det gjorde jag inte så jag gick lottlös hem. Sen kom jag hem och började städa spisen, och ja, jag städade spisen (eldstaden)! Lagade lunch och åt den med Johanna idag. :) Sen började vi baka efter det att vi sett på första åket i Garmich Partenkircehen. Ingen bra finskdag!

Träningen gick bra, just nu tränar jag teknik i svingen samt explosivitet, jag delar upp passet i att börja med att träna teknik, när hjärnan är fräch och sen så efter halva passet går jag på explosivitet och varvar det med puttning. Det ger mig mest känns det som! I alla fall just nu och det funkar ju bra, jag känner att jag blir bättre.

Nu skall jag krydda maten! Kram på er!

2011-02-16
19:20:17

Spisen
Hejsan,

Skall snart bege mig till spisen där jag skall värma upp mig själv. Det är tungt nu... Har just fixat över allt från min gamla dator till denna, den nya. Känns bra. All musik och sånt :) Jätteglad för det men allt annat är piss.

Blev en eftermiddag i staden. Åt med mamma på sjukhuset. Sen for jag på möte. Sen var det och handla, orkade inte träna i alla fall, tyvärr. Men imorgon SKALL jag dit! Nu har vi ätit mat, ärtsoppa :) Namnam! Lagade pancakes till mina föräldrar, de vill ha sånt till ärtsoppan så jag lagade det då!

Skall kolla på mästerkock ikväll också. Kul med matlagning! :) Imorgon skall jag baka igen.

Kram på er!

2011-02-16
09:26:09

Bakar

God morgon,

en muffinssats är nu i ugnen. Jag sitter och lyssnar på Mix Megapol i köket och snart skall jag förflytta mig till rummet för att printa lite papper. Måste printa lite tills jag skall på möte.

I eftermiddag stuvade jag om lite i programmet. Skulle egentligen hem och baka men jag bakar nu istället och det innebär att jag kan fara och träna i eftermiddag. :) Sen skall jag handla och sen hem och baka pannkakor samt koka ihop (läs värma upp) ärtsoppan som vi skall ha till middag.

Pappa kommer hem på lunch om en timme drygt. Skall se hur mycket jag hinner göra före det. Jag hoppas massor förstås! Vi får se. Snart kommer hit tävlingsprogrammet när jag vet mera.

Hoppas ni har det bra! Kram


2011-02-15
19:26:12

Ingenting

Sitter i köket och skriver in alla mina tävlingar i kalendern för året samt sitter och funderar på min höst. Jag har som tur är en plan :)

Skall snart gå och kolla på halv åtta hos mig. Pastan blev bra, förvånansvärt bra med tanke på att det va första gången som jag lagade det. Lade spenat i dem så det var färsk pasta med spenatfyllning och som sås var det spenatsås- Nyttigt och gott.

Imorgon skall jag iväg och träna och sen skall jag på ett möte. Sen skall jag hem och göra något. ;P Kan bli ledord bakning....

Nej, nu skall jag göra något vettigt. Blir bara fjoll inlägg nu känns det som, jag har ju inget speciellt att skriva om när dagarna är så långtråkiga. Men snart så kanske jag har annat att göra på dagarna, jag får hoppas det!


2011-02-15
15:15:21

Pasta
Pastadegen är gjord, snart skall jag fixa in lite fyllning i den så sen är det bara att koka den snabbt före servering. Det kommer nog bli bra hoppas jag, även om det är något som jag aldrig gjort förut. Men det kan ju inte gå fel...

Var en sväng till momme idag, pratade skit. Hämtade Johanna från jobbet och har bakat pastadegen, det är min tisdagseftermiddag. Förmiddagen var roligare och aktivare. Nu sitter man mest hemma och fryser. Brr.

Ikväll blir det middag kl halv 7 och sen så blir det väl och sitta och glo på tv eller liknande. Inte vet jag vad man skall göra annars. Förslag?

2011-02-15
10:50:46

Kallt, brrrrr.....
Sitter nu hemma, kommer från stan. Är genomfrusen! Sitter under en filt med vetekudden i famnen, halsduken på, flera lager kläder samt Byggare Bob på tvn. Mysigt, men kallt. Skall kolla in en sak i mitt ena häfte men den är för kall för att jag skall våga röra den. Brr... Det är för kallt för mig det här. Hoppas elden tar sig, pappa la igång en brasa som kanske är varm snart!

Kommer från stan som sagt var. Jag har vart in på ett möte kl 9 sen gled jag runt på stan samt att jag gjorde andra ärenden. Skulle ha tränat men jag kom aldrig till skott, jag orkade inte och sen blev det bara inte. Men imorgon skall jag träna det är helt klart! Jag vill träna men kommer ibland inte till skott.

Idag skall jag till momme och hälsa på, men först skall jag äta lunch om en timme och sen skall jag ge mig iväg. Det är ingen brådska! Jag tar det lite lugnt jag så går det.

2011-02-14
16:00:41

Limit - breaker
Håller en halv tanke i köket och resten här. Skall planera maten inför dagen, men det är ingen brådska. Mamma slutar sent idag så det kommer bli senare middag, eller när hon kommer hem. Det kommer bli bra mat! :) I keep pushing my limits! :D

Nu ser jag att bygglov kommer på televisionen så det kan man se på! Kram

2011-02-14
11:45:41

Visualisering
Sitter inne i solen och njuter av den! Det är det stället som är varmast här hemma så jag njuter verkligen! Skall snart ge mig ikast med lunchen, men först skall jag skriva lite här tänkte jag. Vet inte vad jag skall skriva men jag kan ju alltid hitta på något.

Kollade in störtlppet i herrarnas kombination, norrmannen är bäst, han kommer vinna och finnen kommer komma inom top 10! :) I believe in that strongly!

På tal om engelska så spelar mina FORNA lagkamrater sin första tävling i Florida. Jag har kollat resultaten och det är inte alltför lysande. Eller de hade spelat okej men de låg inte bra till i resultatlistan, de låg på 13 plats av 17 lag på plus 11. Charlotte L 72, Laura 74, Charlotte G 75, Solveig 78 och Cheriston 84. 

Själv är man otroligt sugen på att spela nu men jag vet att jag inte kan så det är bara att träna tävlingslikt i Bollhalla. Jag gillar det om man skulle kunna hålla fokus, det är liksom lite svårt ändå när man ute ser sitt mål 150 meter bort i en naturskön miljö och nu är man inne i Bollhalla och skall visualisera sitt mål i en vit vägg 2 meter bort. Det är nackdelen men det krävs en otrolig tankekraft för att det skall gå bra, och oftast så funkar det. Man tvingar sig själv att låta det funka. 

Pappa och jag skall till stan om en dryg timme, sen skall jag laga mat. ;) Nu kollar jag på barnkanalen och skall nu också laga lunchen. Nu har det gått så mycket tid sen frukost att man kan slänga i sig något. :) 

Ha en underbar dag i solen, men låt inte kylan göra sig påmind! KRAM PÅ DIG! 

2011-02-14
10:14:13

Alla <3 dag!
Sitter och blänger med ett halv öga på herrarnas störtlopp. Håller på att baka lite, (som vanligt). Idag är det ju Alla hjärtans dag! Rosornas dag! :) Jag skall ge er ett litet kort bara för att jag uppskattar att just Du läser min blogg. Det betyder så mycket för mig! :) Tack tack tack!


2011-02-13
18:23:03

Cykla
Skulle väl egentligen vara på träning just nu men jag sitter istälet hemma och skall snart gå i bastun. Jag valde att träna själv idag istället så jag for till Bollhalla här mitt i dagen. :) Det var ganska lugnt och fint att träna där! Måste sägas. Jag fick träna på min teknik och min explosivitet helt alone, inte fy skam. Lite trist men också välbehövligt.

Jag känner att tekniken börjar sitta sånär, det är fortfarande slit som krävs men nu är jag inte helt ute och cyklar. Okej, alla vinglar vi till emellanåt men det är inte så att man cyklar med stödhjul när man väl har lärt sig en gång. Så jag är ganska tillfredsställd. :) Tränade explosivitet också, det lilla som finns i kroppen min. :)

Åt just middag, för ca en timme sen. Nu skall jag i bastun och sen skall jag ge mig in på att lägga hit bilder. Det känns som en bra sak att göra! Så håll ut! :)

2011-02-13
09:14:20

Igår - idag
Klockan är 10 och jag tvättar och kollar på televisionen. Dubai, sista rundan börjar om 1 timme, skall kolla på det. Tiger ligger tydligen med i täten. Alltid kul att se då! :)

Igår var vi till Sverige för att träna i Rosenkälla hallen. Det var kul men kallt. Det är alltid kallt i den hallen! Jag var frusen från morgon till kväll. Det var hela ligan som var med, jag hoppade på i hamnen och hamnade i Chris bil. Åkte sen runt i Arninge där jag faktiskt hittade ett par skor för en otroligt billig slant. Sen bar det hem, eller mot Eckerölinjen. På båten var familjen med, de hade vart över och äta. Så jag körde hem deras bil som de hade tagit till hamnen.

Kom hem, och duchade varmt, sen var det sova som gällde. Så det var min dag i kort! Idag skall det bli fixa lite, prommenera lite och sen senare skall jag på träning ikväll. Skall nog faktiskt träna lite nu! Träna på att hålla fokus, något som jag lärde mig igår! :)

Hoppas ni hade en bra lördag i det fina men kalla vädret. Idag lär det bli kallt igen! Därför skall jag gå inne på bandet! Och putta inne nu! Shopp!

2011-02-11
18:21:18

Skidskytte
Hej,

sitter nu och kollar på skidskytte. Så jäkla tråkigt. Det var mycket roligare att kolla på golf tidigare idag. :) Har just diskat och lagat mat samt njutit av maten jag lagade. Jag lagade öring med rotsaker gratinerat i ugnen samt en spenatsås. :) Såsen blev gudomlig!

Ikväll blir det antagligen tv tittande, det brukar bli det. :( Skall gå i bastun snart, satte igång den för att bada lite. Skall till Sverige imorgon så man vill ju vara fresh! Skall nämnligen och träna till Rosenkälla med ÅGK imorgon. Skall bli skoj, men jag är lite rädd för energinivån, men jag gör mitt bästa det är ett som är säkert! Nu är jag dessutom pepp på golf efter dagens tv tittande. :)

Blir bilder senare, har inte laddat upp min kamera så det är lite synd. Men men... jag har ju ny dator och allt tar sin tid innan man hittar allt. Men jag gillar denna maskin!

Kram, och ha en underbar helg. Hörs på söndag!

2011-02-11
11:27:43

Golf
Sitter hemma och kollar på golf från Dubai. Det enda ställe i världen jag tror jag skulle trivas på, om man hade pengar och bodde bra på Burj Al Arab. :) Det är eftersändning för Tiger är i rutan, men jag klagar inte, jag kollar gärna på Tiger och hans spel. Det är något som jag avundar. Hans fokus och mentalitet på banan är något som jag skulle vilja efterlikna. Sen gör det ingenting att han går med Westwood och Kaymer, de tre bästa på världsrankingen just nu. Bortsett från Mickleson.

Jag har just bakat lite igen, skall snart trycka i mig lite lunch. Sen skall jag fortsätta städa och sånt. Har städat i köket och strykit lite kläder idag igen. Pappa kom hem och åt lunch så jag hade lite sällskap. Men nu är jag själv igen.

Vilket ruggit väder, 20 cm nysnö. Kallt som i ett kylskåp och storm förståss. Typiskt väder men men... Jag kan sitta inne och elda brasor och mysa lite. :)

2011-02-10
19:22:15

Nytt
Sitter nu här med min nya dator! Jag är lite lycklig nu! ;) Mamma hämtade den idag! Jag bestämde mig igår när vi var i  stan men nu så är dén hemma. :) Lyckliga ture är jag just nu!

Idag så har jag gjort en massa saker, bland annat städat, diskat, tvättat, strykt, lagat mat, eldat, bastat m.m. Lagade minestronesoppa idag som blev god faktiskt. Förvånad blev jag kan jag säga. Det såg inte bra ut där ett tag men det blev bra. Lagade Ålandspannkaka också som blev bra (enligt va de sa, de som åt). :)

Imorgon skall jag förhoppningsvis träffa Linda, men tack vare snön och blåsten nu så vet jag inte hur det blir med det. Hoppas jag kommer ut, men jag kan lika gärna vara insnöad. Det blåser lite för mycket för att det skall vara utkomligt imorgon.

Lovade ju bilder men de får bli en senare fråga. Just nu är jag ganska ny med denna enhet så kanske imorgon men senast i helgen. KOm ju en här för inte så länge sen, (hittade den på minnet i bloggen).

Hoppas ni har en bra torsdagskväll. Det har jag, nu skall jag se på veckofinalen med halv åtta hos mig. :) Kram på er!

2011-02-10
09:01:57

Program
Sitter igen och mådar i mig lite käk. Vaknade för knappa timmen sen. Har inte hunnit med någonting ännu, men dagen har ju knappt börjat.

Idag så skall jag städa och fixa lite här hemma, lite sådana hemma sysslor. Ikväll skall jag laga mat, och jag skall bara lite men det är en annan historia. Det blir det i eftermiddag, nu på förmiddagen skall jag röra på mig lite tror jag. Sen vid 12 skall jag iväg och skjutsa på mormor som skall hit och dit, men det har jag lovat göra så det är inga undanflykter.

Jahapp ja, nu är kl 10 minsann. Om man då skulle börja diska eller liknande saker kanske. Hänga upp tvätt kanske? Jag får se men det skall bara bli najs att få göra någonting. Nu kan jag säga att toan kallar.

Kram

2011-02-09
08:43:42

Tidigt
Gud vad det är tidigat att klive upp kl 9, eller lite över. Jag ville sova men jag måste upp... Är skittrött och det gjorde inte saken bättre att när man vaknade så drömde man att man tappade en tand. Hm, undrar om jag tror jag är 12 igen? Jag är inte i ålder med att tappa tänder i alla fall.

Skall till stan i eftermiddag, skall bli skoj. Men nu på förmiddagen skall jag tvätta och stryka lite kläder som ligger här. Kan vara ett dagsverke men jag är ju ledig och har tid så varför inte ta tag i det liksom. Annars finns det inte så mycket att göra. Hm.

Ha det fin fint, vädret ser ju bra ut men det blåser. Så ute kan man heller inte vara! Grr...

2011-02-08
19:28:13

Ärtsoppa
Sitter hemma och skall snart gå och kolla på halv åtta hos mig, nån som skall ställa upp där kanske? de kommer ju till Åland nu! :) Kanske man skulle söka? Nope.

Blev ärtsoppa till middag, för första gången i mitt liv men det var gott. Soldatens ärtsoppa! :) Imorgon skall jag till stan med Johanna. Sen får det räcka med stadsbesök för mig. Jag börjar bli så flitig besökare nu... Det börjar bli jobbigt att dra iväg dit hela tiden.

Nej nej. Usch. Nu skall jag dra, hörrni. Snart kommer det bilder, snart har jag dator igen! Och är pank. :( Men det får vi ta tag i igen sen.

Kram på er!


2011-02-08
15:32:16

Dator
Sitter hemma. Har vart ute med Johanna och skottat lite snö men det var tungt. Snön är tung nu när det kommit inatt, det är så blöt snö. Men det var skönt att vara ute i friska luften och solen en stund i goda vänners lag :) Före det satt vi och snackade i nästan 2 timmar, om nästan allt.

Var idag till stan, for in tidigt och kom hem vid lite efter 1. Så det blev en halvdag i stan. Trevligt det också. Har mera skinn på näsan vad gäller olika saker och har en del att ta tag i nu. Men det är något som jag behöver triggers till. :/

Var och kollade på mera datorer idag. Sitter nu med två stycken som jag är intresserade av, bara frågan vilken man skall välja... Det är inte ett lätt beslut men det går säkert att fatta ett.

Skall snart börja med maten men inte riktigt ännu. Skall låta det gå en timme ännu.

Ha det godens gött!

2011-02-07
10:23:05

Jämförelse
Jahapp, då var det vardag igen. Mulet är det utanför fönstret vilket ju är lite trist. Jag hade ju hoppats på sol så man skulle kunna vara ute i solen en stund. Men men, det får lösas på annat sätt nu då. Jag får gå ut ändå.

Sitter nu och äter frukost, pappa kommer snart hem på lunch. Sen väntar jag telefonsamtal och när det har kommit skall jag in till stan för att fixa lite ärenden. Jag kanske hinner och träna en stund också, om jag har tur. Det skulle vara guldvärt! :)

Igår satt jag uppe och kollade mankells Wallander, jag måste säga att Beck är bättre på flera olika sätt. Jag gillar inte karaktärerna i Wallander och sen så är det så konstiga upplägg i filmerna. Beck är mycket tydligare på något sätt, och roligare förståss!

Nej nu skall jag ta tag i lite andra viktigare sysslor. Bearbetning kallas det. Ha det gött!

Kram

2011-02-06
20:11:53

Trött och slut
Nu har jag vart på träning. Jag kom hem halv sju och sen skulle vi äta. Men jag kunde inte äta så jag gick och vila, var helt slut. Vilade i en timme, gick sedan och försökte äta men icke. Fick ner lite smått under en timme men men... Jag klarar mig. Jag är nu helt slut och skulle bara vilja ligga ner och göra ingenting, men det är inte jag! fan vad jag hatar detta.

Imorgon skall jag in till stan och försöka fixa min dator, men det är inte säkert det går. I alla fall skall jag försöka. Sen skall jag försöka vara ute lite om det är fint väder. Främst skall jag ta det lugnt nu några dagar. Det borde inte vara något problem men man vet ju aldrig med mig.

Hoppas ni har det bra i alla fall. Har lite bilder som ni borde se men de är på min dator så jag beklagar detta. Kanske senare! :)

Ha det gött! Kram

2011-02-06
13:15:48

Lugna puckar
Har idag sovit länge, kom just från en promenad och nu skall jag ta det lugnt. Inget mera. Senare ikväll så skall jag på träning till Bollhalla men nu så är det lugna puckar. :)

2011-02-05
22:29:42

Mello
Min dator har hängt sig. Därav mitt usla bloggande. Det är förargligt. Mycket sånt.

Idag så har jag lagat mat igen och bakat åt de andra. Vi har även varit till Momme med Axl (en tax som vi är barnvakt åt), städat en hall och lagat mat. Typ det har jag hunnit med. Totte och Johanna kom ner och åt och sen kollade vi på film. Har just avslutat melodifestivalen. Sammanfattning:

Konstiga låtar gick vidare. Danny, givet kort. Rapparen, konstigt val. Silver, borde vart andra finalisten. Sen tycker jag att rasmus borde gått vidare till andra chansen. Ja, sen det där med att festivalen bara inehåller filmklipp av andra personer, det är inte mycket festival, jo klipp-festival. :)

Nu skall vi spela yatzy, fick lust med det nu! Kram på er!

2011-02-03
22:56:04

Kväller igen
Har en tendens att lägga in mina inlägg ganska sent, men det är då jag har tid att sitta ner och skriva vid datorn. Beklagar för detta och skall försöka bättra mej men det är inte så lätt när dagarna springer iväg.

Idag så har jag vart i stan mest hela dagen, for in vid 12 och kom hem till 5 och då började jag laga mat. Idag böev det fyllda paprikor med lammfärs och ris och kryddor i. Gott ver det! Sen har det blivit aktion möblera om i rummet. Så nu sitter jag på ett nytt ställe i rummet, mycket mörkare men det spelar ingen roll. Jag sitter nu så jag trivs med det. Skall ta bilder vid tällfälle och lägga upp här. Kanske är bäst och göra det nu när det är nystädat kanske!? Men det är inte helt klat ännu.

Hade träning med Niklas idag också. Det känns ganska bra nu men det är fortfarande samma teknik som skall nötas in ordentligt. Jag gillar att träna och teknik ser jag som roligt att träna så jag lider inte, ser det som en rolig grej. Vilket jag tror man måste om man skall klara att träna hemma på Åland under vintern, för det är det bästa genom att stå i Bollhalla, dvs man har inte mycket att välja på. Så är det skoj, så då kan man ju inte klaga tycker jag. Däremot saknar jag fysen...

Lovade bilder men det funkar inte nu... Kanske imorgon. God natt!

2011-02-02
22:09:02

Städa
Sitter hemma och skall ta tag i städningen. Nu är det planerat hur jag skall möblera och jag kommer få det riktigt bra!

Var iväg ner till stugan idag, gick ner genom snön (ganska tungt).. Men fint var det! Kommer bilder imorgon. Brände mig på te:et, brännskada nu. Hmm...

Fick ett mejl just som var överraskande, det var från Nordea Tour. Jag har fått kategori att spela på Nordea Tour för hela 2011! Baserat på fjolårets ranking, detta är jätteskoj. Det ger mig friare händer att planera säsongen redan nu!

:) Nu skall jag städa. och sen sova! Kram

2011-02-02
10:21:04

Kämpar på
God morgon, måste jag säga igen, det är inte så att man kliver upp en timme tidigare om man inte måste. :) Tänkte lägga upp lite bilder på mina bakverk igår, men ett bröd kom inte med såg jag nu utan de får ni fantisera er till!





Kan ni tänka er hur stora dessa var?

Idag skall jag fixa lite här hemma och planera lite i mitt rum, kanske är en möblering på gång. Har haft det likadant sen den dagen vi tapetsera (och det var minst 6-7 år sen), så jag börjar bli ganska trött på hur det ser ut. Men å andra sidan finns det inte så många möjliga sätt att möblera på heller... Men jag skall skänka en tanke på det i alla fall.

Sitter just nu och försöker få ner frukosten, har kämpat i en halvtimme nu och jag har en tredjedel kvar, men det går ner i alla fall. :) Det är så fint väder idag så kanske man skall dra ner till stugan en stund, ta med sig en kopp varmt te och knata ner genom snön kanske? Det låter som en god idé tycker jag. Där kan man filosofera i lugn och ro!

Snart kommer pappa hem på lunch. Om man kanske skulle försöka trycka ner frullen innan han dyker på lunchen? Men vad spelar det för roll? Jag är ju ledig!

Ha det bra i solskenet!

2011-02-01
18:57:44

Köket
Dagen har ägnats i köket. Jag har bakat bullar och bröd. Inget jag äter själv men jag bakar gärna. :) Blev gigantiska kanelbullar och bröd som de sa var goda. Sen lagad jag mat också, texmex soppa. Imorgon skall jag laga pasta men det kan vi ta då.

Annars har jag inte hunnit med något annat. Blev en ganska hektisk dag men det var tur det för jag klarar inte av att inte göra något. Jag måste ha sysselsättning. :) Imorgon skall jag hitta på något men jag vet inte vad. Kanske blir en tur till momme och kastar upp saker på vinden. Kanske.

Skall kolla lite på tv ikväll och ta det lugnt. Jag är lite piggare idag men jag är ändå trött. Men kanske kanske kanske... Jag ser positivt på det hela.

:) Kram