Jenny Häggblom

2012-06-29
19:29:29

Stugan
Var ner med mamma och pappa till stugan och väl där så fick jag för mig att jag skulle paddla lite, så sagt och gjort så satte jag mig i kanoten och paddlade/kajkade på lite i viken där hos oss. Det blåste så mycket och båten är så rank så jag valde att inte utsätta mig för kantringsrisk.

Vill även passa på att gratulera Louise K, Therese L och Josefin O som spelade Nordea Tour på Botkyrka till en bra prestation. Speciellt Louise som gick till särspel! Grymt! Vet hur tuff banan är! (Alla tre är SSoG:are!) :)

2012-06-29
09:11:24

Väder och vind
Sitter hemma i soffan igen men idag så tittar jag bara på friidrotten för jag lyssnar smatidigt på Anderas Henrikssons sommarprat i Ålands Radio. Det är enda gången jag lyssnar på Ålands radio när det är någon sommarpratare som jag vill höra på. Annars så är det P4 Stockholm eller Halland som gäller! :)

Igår så hände det inte så mycket, vi spelade lite badmointon (tills myggen/kotten kom). Sen satte jag och sola på altanen i läan, så jag fick bättra på min bränna. Till och med magen som är blek fick lite färg. :)

Hoppas det blir bra väder hela dagen och att vinden inte kommer så starkt som de lovar... Vill spela badminton ute och det är ganska svårt i vind när fjädern inte vill över nätet i motvinden fastän man tar i för kung och fosterland.

Ha en fortsatt bra dag! :)

2012-06-28
09:33:48

Söker
Sitter och slökollar på EM i friidrott från Helsingfors. Mest intressant att se formen på Anjelika Bengtsson om jag skall vara ärlig, för hon är ung och duktig och står med båda fötterna på jorden! :)

Har just bakat havrekakor, de blev fina men hur de smakar får vi se sen... Skall just dra iväg en sväng. Men i eftermiddag är jag hemma igen, och jag hoppas på att det blir lugnare vindar ikväll för jag vill spela lite badminton, det var så länge sen sist.

Igår var jag och träffade Lisa Lundberg, det var aslänge sen sist så de två timmar vi sågs så gick otroligt snabbt, men vi måste ses igen för vi har mer att prata om! Men det var grymt skoj att ses igen! :)

Har sökt ett halsband också idag, men det är förbannemej spårlöst borta, jag vet inte var jag skall söka mera för att kanske hitta det. Var tror ni jag vart så smart att lägga det? Försökt allt men det är säkert något smart ställe som jag inte sökt på ännu.

Ha en fin torsdag! Kram

2012-06-25
17:11:12

Lotta W
Vill egentligen bara TACKA LOTTA WAHLIN för en fantastisk resa/karriär! Du är så jäkla grym på golf så det finns inte och du har vart min idol i hela min korta karriär!

När jag började träna och satsa på min golf så var du min förbild, du var envis, målmedveten och driven av din målmedvetenhet så du har inspirerat mig i min satsning. Att få höra historier om hur det vart på touren, umgåtts genom tränare och setts sporadiskt på ÅGK. Varje gång så höjs du i min syn! Du ÄR grym! :)

Det är synd att denna tid är förbi, men du skall veta att jag ändå kommer att ha dig som min idol och jag kommer alltid att se upp till dig! Sköt om dig och vad du än tar för dig, gör du det med 100%. Lycka till och jag hoppas att vi ses någon gång på Åland!

Kram, sköt om dig!

2012-06-25
09:01:21

Valde gräset
Nu är det skitväder igen. Att det inte kan vara sol när det är sommar, nej det skall vara 12 grader och regn.. De kan regna i November, precis som det ska.... Men men, juni är ju också en bra månad eller?!

Igår blev det att klippa gräsmattan, men oljan tog slut och den började ryka när den stanna. Trodde det var soppatorsk men det var det inte, tji fick jag. Så det blev bara framsidan som blev klippt. Men det är bättre än ingenting.

Sen var vi till Degersand och käkade, det var kallt i vinden men vi satt i solen i lä så det var ganska najs att sitta där helt stilla! Varmt och gosigt! :)

Hoppas ni haft en kanon midsommarhelg och att ni träffat nära och kära och njutit av solen som sken i fredags i alla fall. :)

Ciao

2012-06-24
14:25:05

Dilemma
Sitter hemma alldeles ensam, har inget att göra. Saknar skolan och vill bara plugga just nu så jag funderar starkt på om jag skulle öppna skolböckerna bara för att liksom. Mitt i sommaren så skulle det inte vara helt fel va... Sola vågar jag inte för jag har fortfarande sjukt på bröstet och axlarna. Men det skall väl ge med sig det också, så småningom...

Ikväll skall vi till Degersand och äta, har inte vart dit förut så det skall bli en ny upplevelse. Men det skall väl gå bra det också.

Eller kanske jag skall klippa gräset, igen? Det är ju torrt för tillfälle i alla fall...... Plugga vs klippa gräset? Svårt fråga.... Svaret väntar på sig.

Återkommer med hur det gick! Ciao!

2012-06-23
10:58:33

Midsommar på Stugan
Midsommaren kom och den har även passerat nu, viket är ganska sådär jobbigt för nu blir det bara kortare dagar... men snart är det jul igen, om man ser det så....
 
 
Ha det bäst!

2012-06-22
08:18:49

Glad Midsommar!
Då är den här igen, ett år sen sist. Midsommarafton, kvällen/dagen då 99% av alla dricker (inte unga och gravida men nästan alla andra). Kvällen då i snitt 8 stycken dör i trafiken och kvällen då det vänstras ganska mycket. Men även den natten då dygnet blir kortare och nätterna blir mörkare. Det är den natten som kanske är roligast på hela året! :)
 
Vill ge lite bilder från en "klassisk" midsommar,
 
En liten saga så här på morgonen då de flesta förbereder för kvällen.
 
Ha en underbar midsommar!
 

2012-06-19
15:22:47

Fotbolls EM

Satt och funderade på EM i fotboll, som väl inte undgått en enda människa. Det var uppsnack före om man skulle bojkotta EM pga Ukrainas politiska ställning, men i slutsekunden så åkte man i alla fall. Nu när det gått snart hela gruppspelet (sista matcherna ikväll). Och snart dags för riktigt slutspel så måste jag sammanfatta mina känslor av lagens spel och alla resultat. Jag har nämnligen tippat på detta EM, utan insats dock.

Grupp A, Tjeckien, Grekland, Ryssland och Polen. Trodde att Ryssland skulle ta sig till kvarten i alla fall, men jag fick fel. Tjeckerna och Grekerna tog sig vidare lite föga överraskande, trodde ryssarna skulle få med sig grekerna men inte att tjeckerna skulle segla upp som en otippad favorit... Lite lustigt. Polen, okej hemmaplan, men rankad 67 eller liknande i världen gör inte mycket i ett EM slutspel. Tyvärr.

Grupp B, dödens grupp. Tyskland, Portugal, Danmark och Holland. Helt ovisst innan EM, allt kunde hända. Men det som hände var att Danmark och Holland (!) blev utslagna. Tyskland som är guldfavoriter gick solklart vidare och Portugal frälstes i sista matchen av Ronaldo genom två mål. Danskarna överraskade och skrällde mot Holland och fick med sig 3 poäng från den matchen, men annars inte större skrällar.

Grupp C, Spanien, Italien, Kroatien och Irland. Spanien och Italien lätt favorittippade att segla igenom gruppspelet, men att Italienarna skulle få så mycket problem med Kroatien och även Spanien trodde jag inte. De har också seglat upp och vuxit som nation i mina ögon. Men Spanien har jag tippat som guldvinnare, men kan få tufft med Tyskland. Jäkligt tufft. Återstår att se. Italien, nja, Balotelli, that´s all I have to say...

Grupp D, Sveriges grupp. Frankrike, England, Ukraina och Sverige. Inte klar ännu, sista matchen spelas ikväll men jag tror att Sverige torskar mot Frankrike också som alla andra matcher. Sverige har inte övertygat, om det sen är orutin i ledarstabeln eller vad det beror på vet jag inte men det är inte så bra spel som de visat upp tidigare. Förvånande. Frankrike och England är storfavortiter. Även om de inte presterat i mästerskap, men de är två stora fotbollsnationer som inte kan mera än att behöva prestera för att inte sjunka i världens intressen. Ukraina som värdland, okej, helt bra, förvånande vinst mot Sverige men sen tunga förluster mot Frankrike och troligen även Engalnd ikväll.

Vem tor jag på då, jo Tyskland och Spanien måste jag hålla på ett extra finger. Men jag vet inte. Allt kan hända och detta är inte klart förrän den 1 juli när EM är slut för den här gången och jag skall följa med hela vägen. Även fast Sverige inte är med mera. Men fotboll är ett litet intresse som bara växer efter det att jag flyttade till Halmstad där staden har Halmstad BK som lag, bland många andra (Halmia m.fl.). HBK skall till Allsvenskan igen! Go for it!

Nu skall jag göra en Sverige, en sorti och bege mig österut för några timmar. Återkommer senare.


2012-06-18
09:29:31

Kalas
Då var det måndag igen, postrotehelgen har passerat och nu är det knegar dagar igen, för de som jobbar vill säga.

Jag har börjat den här dagen med att baka en banankaka och just i skrivande stund är den i ugnen, hoppas den blir bra. Det var en uppmaning från mamma om att laga den på bananerna från just postrodden, de som ingen ville ha. De blir nu en kaka istället. :)

Idag, den 18 juni 2012 så fyller en släkting år. Och det är inte vem som helst, det är Eckerös äldsta, Hjördis Eriksson, från Torp, numera bosatt på äldreboendet i Solgården, fyller 99 år idag! Grattis! Skall på kalas i eftermiddag så har lite beslutsångest inför klädvalet, vill ha svart skjorta men det är sommar och inte begravning (ännu) så det får bli en blå skjorta istället. Det är vad som är på kroppen för tillfället. Men jag hinner ändra mig ännu.

Skall in till stan för att bland annat köpa en bukett blommor till henne. Måste uppvaktas när det nu är Eckerös äldsta och hon finns i släkten. :) Tänk om man skulle bli så gammal.

Det är vad jag vet för tillfälle... Återkommer.

2012-06-16
20:01:26

Bilderna från rodden 2012

2012-06-16
17:16:08

Postrodden 2012
Tja,

nu sitter jag hemma i soffan och bara chillar, läser i Expressens bilaga om fotbolls EM och slökollar på "I used to be fat" på MTV.

Idag är en sådan dag som kallas postrodden, det innebär att man seglar/ror mellan Eckerö och Grisslehamn (samma rutt som Eckerölinjen tar). Detta görs inte i en stor båt, nej det görs i en allmogebåt från typ 1940 talet och med småa segel och enkomst med hjälp av åror så kan man ta sig framåt om man inte kan segla. Det som är kruxet här är att alla mina familjemedlemmar deltar i år i denna rodden. Mamma och pappa tillsammans med Johanna och Per-Anders (mammas morbror) i en båt, Facilis, nummer 14. Och Totte med Markus, Bosse och Patrik i nummer 34, Signil.

Har fått lite liveupdate från mina tappra roddare under dagen så har jag kunnat konstatera att Totte kom in som 14 båt i mål (sjukt bra!) och pappa och mamma typ 20e någonting. Men det var en snabb rodd i år, som väl tur är i och med att det var regn på kommande och nu regnar det ju faktiskt. Så hoppas de inte blev alltför blöta. Imorgon kommer det bilder från denna rodd, på det som jag var med på, jag var med i starten.

Jag for ut med våran motorbåt, var ute i starten och sen följde jag med en stund men sen återvände jag till bron och gick upp till Post och Tullhuset för att snacka med Linda som jobbar där. Kom hem lite före 12. Sen har jag pulat på här hemma och senaste timmarna så har jag legat på soffan och gjort det jag skrev tidigare. :)

Ska nog ringa mamma snart. Vill veta hur det går för dem, även om de nu är i mål. :)

Peace out

2012-06-14
16:25:26

Åbo
Nu är jag åter hemma på ön efter en dag i Finland, alltså moderlandet Finland. Mamma och jag åkte med nattbåten till Helsingfors, natten mot onsdag, och tog ett tåg till Åbo från Helsingfors, via en stad i mellanfinland... Sen var vi i Åbo resten av dagen och kom hem med ViningLine till Långnäs natten mot idag. Så idag är jag ett VRAK! Så sjukt trött...

Bilder från resan:








2012-06-10
15:26:03

Hoppsansa... hur gick det här till?
Tjollahopp!

Nu är jag återigen på Eckerölinjen och är på väg hem mot Åland igen. Kan redogöra för denna hektiska men underbart knasiga dag, har all rätt att vara trött efter detta....

- väckarklockan ställd, 05.48
- vaknar före klockan, klockan 5! (vad jag nu skulle göra vaken så tidigt!?)
- äter frukost och packar det sista samt gör mig i ordning.
- 06.40 bilen på rullning, dags att styra ut från Halmstad (men med avsikt att återkomma om en månad :))
- 08.00 kisspaus i en björk i Skillingaryd (mackhelvetet hade ju stängt)
- fortsätter min resa norrut, passerar ett disigt Vättern (under helgen då Vätternrundan går, ingen cyklist på motorvägen, trist....)
- kommer upp mot Linköping, passerar, Norrköping, passerar, Nyköping, passerar... skog skog skog....
- kontaktar mamma efter att jag hört trafikupplysningen (första sen morgonen), köer på Essingeleden norrgående, med start vid Gröndal, flaskhalsen Tomtebodakurvan före Fredhällstunneln, PANIK!
- efter god kommunikation och överläggning närmar jag mig Södertälje, äntligen...
- bestämmer mig för att ta genom Stockholm (idiot som skall böka i stan, en bondflicka som man är...)
- svänger av från E4 för att veta att detta kan gå hur som helst...
- kommer till en broöppning, ringer mamma... mer panik...
- mamma lugnar en, kör si och så och inte DIT och DIT, "okej mamma"
- kör på, bäst som det är så är jag i city.... läskigt...
- kommer till en rondell, minns namnet på skylten jag skulle hålla utkik efter, Nortull, jippi
- svänger ut ur rondellen och vips, Norrtäljeleden, Hur FAN gick det här till?
- ringer mamma, är SUPERlycklig, klarade Stockholmstrafiken utan en enda skråma, mer än ärret som finns inombords, av rädsla..
- bestämmer mig för att ta in till Täby för lunch, okej, ombyggnad. KAOS stavas det va?
- kommer in och ut och "njuter" av en lunch i bilen för att komma närmare Norrtälje.
- Rullar 30 minuter senare in på Flygfyrens parkering i Norrtälje, lycka
- handlar och åker norrut,
- ringer och bokar mig med båten nu när jag VET att jag hinner med den.
- kommer till hamnen 594,7 kilometer senare,
- får stå näst längst fram på bildäck, kan inte bli bättre!
- skriver detta meningslösa men förhoppningsvis roande inlägg... :)

Så har min dag sett ut idag, hoppas att den roar er i alla fall lite... Jag kom ju helskinnad ut ur Stockholm och har allt (tror jag) med mig hem.

Nu är jag trött, eller i alla fall snart, får jag va det?

Kram!

2012-06-09
16:39:01

Trappan

Bilden från Galgberget då,



291 trappsteg senare, ganska trött i benen om jag skall vara ärlig! :) Men skön utsikt.

Var en sväng i eftermiddags till Flygstaden och snokade runt i butikerna, blev inte så mycket shoppande men lite blev det, de mesta ska hem till holmen och mamma och pappa dock. Inte mycket till mig, men det är ok.

Imorgon åker jag härifån som jag skrev, klockan 7 avgår bilen. Skall bli tudelat att komma till Åland, men men...


2012-06-09
11:58:46

Paddling
Kommer just hem från stan. Har vart ute en sväng och vädrat plånboken, kan man säga.. Kom hem med ett armband och en annan sak :) Kan tyvärr inte avslöja vad det är men det är fint och bra! :)

Var ute och såg på Tylön runt, dvs en paddlingstävling som startade vid biblioteket och sen paddlar de runt tylön, vilket är en ö som ligger utanför kusten, det skulle enligt utsago ta ca 2-2,5 timme. Men för amatörerna som var med så skulle det kanske ta 4-5 timmar för de kan stanna och fika längs vägen. Det var en "gubbe" som var avis tror jag, han stod bredvid mig på en bro när vi fotade starten, han och en kvinna hade en konversation som jag råkade överhöra, var ganska roande,

-Vart ska de paddla?, sa han
-Runt Tylön, sa kvinnan
-Jaha, inte längre, kan väl ta i ordentligt om de nu skall paddla, svarade mannen.

Jo, så kan man också se på det!

Imorse var jag ute och gick, blev en promenix genom Halmstad och upp på Galgberget vilket är ett berg som finns nordväst om Halmstad innerstad. Kommer bild sen på the view! Otroligt. En trappa tar dig upp på berget, och den är, håll i dig, 291 trappsteg lång. Man var lite trött i benen när jag kom upp, men det var lätt värt det! Lite lättare att ta sig ner sen, kan jag ju intyga. :)

Nu blir de lunch och sen skall jag ut till Flygstaden och sen så blir det nog att ta det lugnt här hemma och packa mig hemåt igen, imorgonbitti så går Volvon härifrån och med slutdestination Åland igen.

Grattis Åland på 90 års dagen förrästen!


2012-06-08
16:12:43

Svensk student
Idag har jag vart på min första svenska student. Lite skillnad från den finska/ålänska, men det var en erfarenhet att ha sett. :) Tog lite bilder som visar skillnaderna, i alla fall lite. Förklarar under varje bild.



Traditionsenligt utspring från skolan (bor precis bredvid den), skilladen från vårt utspring är att de verkligen SPRINGER en liten runda och sen tillbaka och seeen, ut till anhöriga.



Studentflak, som våra minitåg, men ändå inte riktigt. Här var det musik och annat jox, sen så är detta efter utspringet och gratulationerna från anhöriga. Alla hade mängder med nallar och rosor kring halsen.



Mera flak, ett flak för varje linje man gått. Så det var en del som snurra på stan sen!



Alla anhöriga och studenter tog sig genom stan till Norre Katts park där de var som ett andra utspring, det är väl härifrån sen som festen fortsätter. Tyvärr började det regna så det är mer paraplyer än studentmössor tror jag.

Det som skiljer är betygsutdelningen, vårt utspring, middag m.m. men det som är gemensamt är FESTEN! :) Det är ju den man minns. :D

Annars så har jag inte gjort så mycket idag. Har vart hemma och nere på stan, när jag inte kollade in studenter. Men den här dagen har gått till studenten i Sverige och nu är jag en erfarenhet rikare! Fett nice.

Nu har jag kallt för det började ju regna och det har regnat ganska mycket, men men, ska tydligen komma åska också så detta är bara början.

Ha det gött

2012-06-07
15:39:24

Bilder
Nu har jag vart borta ett tag, så nu är jag trött och nu skall jag sjunka ner i soffan med tvn som bästa vän, tror jag. Men man vet aldrig... Bilder var det...



Olyckan vid Simlångsdalen.



Kan bjuda på mig själv lite, i brist på andra bilder.

Införskaffade i två tröjor, som tur är så hittar jag alltid mina kläder på rea, så även denna gång. Blev en ylleträja och en cardigan, totalt 150 :- (norm pris 998:-). :) Lyckliga jag! därav sista bildden...

Det är 18,5 grader här nu, inte så varmt som det låter måste jag tillägga, men det duger. Hörde att de vart sommar hemma, solen skiner och klart och fint, men lite kallt. Nåja, får plåster på såren genom att shoppa lite!

Have a nice day!

2012-06-07
09:41:36

Promenix
Skall gå i duchen, har vart ut på en promenad så här på morgonkvisten. Riktigt skönt och fint att gå i ett lumigt Halmstad! Gillar starkt, ursäkta att jag är så till mig men jag är helt i extas för att jag får vara här nere i helgen.

Igår började det bra genom att få översvämning i badrummet. Men men, det löste sig och nu är det torrt och bra.
Skall dra ner till Eurostop nu och shoppa, eller i alla fall loda i butiker. Kanske man hittar något speciellt. Får se, kanske kommer bilder om jag hittar något utöver det vanliga! :) Kommer oberoende bilder från resan ner igår. :)
Så se hitåt för det KOMMER bilder, PROMISE!

Love U! <3

2012-06-06
18:27:40

Framme
Då var jag framme hos mig i Halmstad, det känns så jäkla gött att vara nere igen och återse sin lya! Finns ingen bättre känsla än att komma in i lägenheten efter drygt en månad på ön där hemma. :)

Var lite olyckor på vägen, strax efter Södertälje så stod polisen och hade spärrat av en fil av vägen, de var där med bärgare men jag såg ingen olyckshändelse på det sättet. Sen i Simlångsdalen, en ort öster om Halmstad så var det en MC olycka som hade inträffat så det var dirigerad trafik runt olycksplatsen. MC föraren låg på vägen och var omhändertagen av ambulans och polis, skulle till sjukan. Men för mig har det gått bra. 597 kilomerer exakt och 7 timmar och 20 minuter senare var jag nere i Halmstad.

Just nu har jag vattnet och rinna i alla kranar, efter Lutet som vart i ledningarna här. Men det skall vara ordnat men jag vill vara på den säkra sidan så jag undviker att dricka i en dag framåt. Köpte vatten just, inte ofta man gör det i Sverige, men någon gång skall vara den första. Nackdelen med att ha vattnet rinnande är att jag blir så fruktansvärt kissnödig...

Nu skall jag fira nationaldagen, genom att äta lite och sen titta på TV, men till skillnad från hemma, så får jag här bestämma VAD jag vill se på och NÄR! :)

Ciao

2012-06-06
07:18:33

På väg
Sitter ombord på Eckerölinjen och skall påbörja min resa hem mot Halmstad. Skall vara nere i Halmstad till söndag då jag åker hem igen. Men det skall bli 4 dagar med fantastisk atmosfär och känsla. Skall bli så skönt att komma ner igen! Love it!

Ha det bäst! :)

2012-06-05
15:32:44

Årsdag
Idag är det exakt 2 år sen min årskull tog STUDENTEN! Det skall vi fira ikväll lite granna, men idag har det inte märkts mer än klädvalet. :)



Det även internationella miljödagen idag. Inte för att jag är speciellt bra på att uppmärksamma det men det är i alla fall en dag som är internationell. Men alla dagar är ju internationella.

Nu tror jag att jag skall sy en stund och sen blir det så småningom middag, sjömansbiff blir det idag! Allt för att det skulle vara något gott att äta såhär på årsdagen! :)

Kram

2012-06-04
15:53:07

Måndag
Tjao!

Hoppas att det vart en okej dag för er alla idag, det har i alla fall vart lite bättre väder om man jämför med helgen som var. Men det kan ju alltid bli lite bättre, lite varmare och lite mera sol! I och för sig så är det också att vänta sig för jag vill inte ha en sommar med 12 grader och halvklart. Men men, det är "bara" 4 juni ännu... (känns som september bara).

Idag så har jag donat lite här hemma men jag har även gjort en del saker på stan, vart hit och dit och fram och tillbaka. Så kom hem lite efter klockan två och sen har jag inte gjort så mycket, var ut en sväng och promenerade men det var inte långt men jag kom i alla fall hem med en bukett blommor, fina vårblommor och väkdoftande syren-kvistar!

Ikväll skall de ros/seglas men jag skall INTE med för jag vill inte helt enkelt, men sen är jag ju rädd för när det lutar i en segelbåt. Så jag har nästan alltid en "ursäkt" för att inte komma med när det blåser på vattnet och vi skall använda segelbåten, en av dem.

Mamma är ute i skärgården, Kökar och Föglö gör hon och en medarbetare idag så jag kommer vara hemma själv, men det skall bara vara härligt! Ser nästan fram emot det! :) Skall se på tv och sen får vi se vad som händer, men mamma kommer hem mot tio och pappa vet jag inte.

Det var det de, den måndagen går till historien igen. Imorgon blir det jubileum! Och det är miljöns dag imorgon!

Hasta la vista!

2012-06-03
16:46:44

Kultur på hög nivå
Idag när jag vaknade så kollade jag ut, och fick sug av att gå på museum idag. Så sagt och gjort mamma och jag satte oss i bilen och åkte till Kastelholms Slott. Så idag har vi vart kulturella. Det var ganska skoj faktiskt. :) Började med att vi gick fel. Men vi kom på rätt sen i alla fall så det löste sig. Inga problem.

Sen har vi sytt klart mina pyamasbyxor. :) Så nu har jag ett par nya, sen fick jag nya knapphål i en av mina skjortor. Så det har vart en lugn men ändå produktiv dag!

Imorgon så skall jag boka resa till Åbo för den 13 juni när jag skall dit en sväng. :) Mamma och jag i Åbo, man kan inte få det bättre!

Kram och ha en bra söndag!

2012-06-02
19:30:51

Student 2012
Kallt, ruggigt och Student 2012. Ingen vidare kombo, men måste man så måste man, eller vill man så vill man. Bara att pina sig ut i regnet idag och uppvakta vännerna som blivit stora, och tagit studenten idag! Jag var och uppvaktade Sebastian Lindman och Sebastian Björklund! Men även andra som jag inte var på bjudning till som mina gamla innebandykompisar Frida, Sara, Petra och Matilda samt en hel del andra bekanta. Fick ju ändå gå ett år i lusse med desso stofiler! :)




Kastar upp en pinfärsk bild på mig också då! :) Stiligt!?

Grattis Studenter! Ta vara på dagen och minns den varje dag i framtiden, lovar ni kommer att längta tillbaka till den, där är en livsvikig dag i era liv!

2012-06-01
16:39:44

Dagar att "fira"?
Igår var det internationella tobaksfria dagen och idag så är det inte bara ny månad utan också mobilfria dagen. Så det så.

Men det som slår de flesta av oss, tror jag i alla fall, är att det är 1 juni och sommar i almenackan men kallt och typiskt höstväder utomhus. Tycker synd om alla som tar examen idag och som får frysa ute när de festar, nej tacka vet jag för två år sen när vi kunde gå i "bara" långbyxor och kavaj under hela natten! Tror inte att studenterna och alla andra kan det i år, om man inte är otroligt varmblodad! Vilket jag inte är.

Det är nog allt jag vet för tillfälle. Hoppas ni får en fin fredagkväll och en bra början på helgen! Trevlig Fredag!