Jenny Häggblom

2010-08-30
03:56:35

Rafting
Hemma igen! Vilken sjukt kul dag! Raftingen var verkligen jätterolig och jätteblöt. Kläderna hänger på tork nu! Men skoj var det, och varmt i vattnet! Jag lägger en bild här nu på raftingen så får ni se hur kul det var, även om det inte är våran flotte men vi hade en liknande.  

Vi for iväg vid 9 imorse och kom hem 9 ikväll så en hedagstripp. Vi körde 2 timmar norrut, med ett stopp på vägen tog det 2,5 timme. Men väl framme spelade vi volley 45 minuter innan vi fick börja med säkerhetskontrollen och genomgången. Efter det kastade vi oss på en buss och körde 20 minuter upp i bergen där vi väl framme kom till ett vattenfall. Vi fick återigen gå igenom säkerheten och sen slänga oss i båtarna och börja paddla. Vi gick dock runt vattenfallet och började nere, men det var kul det med. Vi fick olika kommandon som vår guide ropade och då skulle vi göra grejer som paddla fram, bak, luta innåt, utåt, sitta i båten itället för relingen och sånt. Skitskoj! Sen for vi igenom olika svårighetsgrader av vattenströmmar, 4 var tuffast för oss men 6 är omöjlig annars. Men där blev man jätteblöt, alltså i fyran. Så vi tog oss ner i ungefär 1,5 timme genom vattnet och hade lite stopp på vägen, tillexempel simmade vi på ett ställe. Jätteskoj. Varmt och kul att flyta med strömmen i några hunda meter. Sen när vi var klara så satte vi oss i bussen igen och for tillbaka till baslägret för att byta om.



Den floden som vi var i, var nedre delen av OS banan. Högre upp fanns nivå 5 som är tuff och den körde olymierna sina race i. Den skulle man vilja testa på! Kanske en annan gång! Sen när vi var ombytta och torra for vi tillbaka mot Atlanta men stannade och åt på Chili´s, jag åt en god pasta och lite natchos för jag var hungrig efter äventyret!

Nu är jag trött och skall sova, skolan börjar 9 imorgon och sen blir det timmar i learning lab. God natt!

Kommentarer:
#1: Anonym

En liten gummibåt lutar väl mer än skötbåten så nu kanske du vågar segla nästa sommar.

Pappa

2010-08-30 @ 12:50:12
#2: karin

Vad kul det är att mellan raderna läsa att du börjar trivas! WELL DONE!



Själv är jag handikappad och har ont men snart gör det inte ont längre!



Pussar och kramar till tusen!

2010-08-30 @ 12:52:39
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: